Hampton By Hilton İzmir Aliağa'ya Uluslararası Ödül !

Hizmet hayatına 2017 yılında başlayan Hamptonby Hilton İzmir Aliağa, 2021 yılı ikinci çeyreğinde, 'Misafir Memnuniyetini En Çok Geliştiren Otel' ödülüne layık görüldü. Değerlendirme, Hamptonby Hilton markasının 31 ülkede yer alan 2715 otelinde konaklamış binlerce misafirin görüşü alınarak yapıldı.

Avrupa ve Afrika kıtaları ile Ortadoğu bölgesi içinde bulunan Hampton by Hilton otelleri arasında; konaklama standardı, yiyecek-içecek servisi, oda temizliği, Covid-19 uygulamaları gibi kriterlerin değerlendirilmesi sonucu, “Misafir Memnuniyetini En Çok Geliştiren Otel”olarak zirvede kendine yer buldu.

Dünya genelinde de misafir memnuniyetini en çok geliştiren oteller arasında %1’lik elit otellerin arasında yerini aldı.

Hampton by Hilton İzmir Aliağa Genel Müdürü Ferhat Keleş, meslek hayatına 19 yaşında‘komi’ olarak başladığı Hilton Hotels ailesine, bu prestijli ödülü Türkiye’ye ve İzmir’e getirmiş olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.



Başarıda emeği geçen tüm ekip üyesi arkadaşlarına, kıymetli görüşleri ile Hampton by Hilton İzmir Aliağa’yı bu ödüle layık gören tüm misafirlerine saygı ve şükranlarını iletti.