İspanya seyahat severleri bekliyor

Tatil planlarında rota olarak İspanya'yı düşünen seyahat tutkunlarını, İspanya'nın en güzel şehirleri olan Barselona, Valensiya, Granada, Sevilla ve Madrid bekliyor.

Katalonya Eyaleti’nin başkenti İspanya’nın ikinci büyük şehri Barselona. Burada gezginlerin ilk rotası Gaudi olacak. Casa Mila, Casa Battlo, Sagrada Familia, Plaza Espanya, Placa Catalunya, Mont Juic, Olimpiyat Stadı görülecek yerler arasında olacak. Barselona’da bir sonraki rota ise yörenin en zengin şehri olan Girona… Girona’da tatil severleri Aslan heykeli, Katedral Meydanı, Mezuzalı evler, Yahudi Mahallesi, Rambla ve ünlü mağazalar karşılayacak.

Tatil severler bir sonraki rota olan Valensiya’da büyük çan kulesi ile ünlü olan Micalet Katedrali, Gotik Katedral ve 15. yüzyılda takasla alışveriş yapılan Lonja Market görülecek yerler arasında.

Granada’da, tatil severler Elhamra Sarayı, Emevi ve Abbasi dönemlerinden kalma eserlerin arasında Grand Via, La Rambla Meydanı, Belediye Meydanı görülecek ve Endülüs’ün keyfini çıkaracak. Granada’da yaşayan çingenelerin farklı Flamenco yorumunu yaşadıkları taş evlerde izleme imkanı bulacak.

İspanya’nın 4. büyük kenti olan Sevilla… Guadalgivir Nehri çevresinde kurulan İspanya Meydanı, Carmen’in geçtiği tütün fabrikası, Altın Kule ve Yahudi mahallesi tatil severleri karşılayacak eserlerden sadece birkaçı…
Madrid’de seyahat tutkunlarını tarihin en gizemli hikayelerini taşıyan estetik eserleri kadar gerçek anlamda bir dünya mozaiği karşılayacak.

Çünkü çoğunluğu Güney Amerikalı olsa da bu kentte her ulustan insanı görmek mümkün. Tatil severler Madrid’de farklı mimarileri de keşfetme fırsatı bulacak. Mesela, Bourbon Madrid’de Art Neavue tarzındaki binaların görkemlerine şahit olacaklar. İspanya’yı turlarken Boğa Güreşi Arenası’na uğramadan olmaz. Tatil severler burada İspanya’nın tüm adrenalini hissetme fırsatı bulacaklar.

Jolly’nin hem ekonomik hem de keyifli 7 gece 8 gün Büyük İspanya Turları tam size göre… Tatil severlerin Akdeniz’in tüm güzelliklerini görebilecekleri bu gezide fiyatlar 569 euro’dan başlıyor. Tatil severlerin bu eşsiz gezi için randevulaşabilecekleri promosyonlu en yakın tarih ise 03 Mayıs 2019. Üstelik World’e özel 6 taksit üstelik 4000 TL harcamaya 200 TL Worldpuan hediye. Son gün ise 29 Nisan!