MARELLA CRUISES'TEN SATIŞ TEMSİLCİLERİNE YÖNELİK KAMPANYA !

Marella Cruises satış temsilcileri Marella Explorer 2'nin 11 Mart 2025'te düzenleyeceği 7 gecelik 'Karayiplerin Renkleri' seyahat programında tuz kazanacak.

Kazananlar, La Romana, Dominik Cumhuriyeti, Philipsburg, St Maarten, Roseau, Dominika'ya uğrayarak Karayiplerin çeşitli sıcak noktalarına ulaşım sağlayan tam bir seyahat programı alacaklar , St John's, Antigua, Road Town, Britanya Virjin Adaları ve Samana, Dominik Cumhuriyeti. Kazanan acenteler aynı zamanda Marella Cruises'tan uçuşlar, transferler ve bahşişler dahil uçtan uca tam hizmetin yanı sıra gemideki yiyecek ve içecek seçeneklerinin tadına bakmak için standart olarak her şey dahil ikramını da kazanacak.

Gezi, acentelerin kruvaziyer hattındaki ürün tekliflerine katılmalarını sağlamak için Marella Cruises ve TUI temsilcileri tarafından düzenlenecek.

Katılmak için acentelerin kendi Marella Cruises paket rezervasyonlarını buradaki dijital form üzerinden göndermeleri gerekecek ve acentelerin yerleşimlerinden haberdar olmalarını sağlamak için kruvaziyer şirketi tarafından bir skor tablosu oluşturulacak.

Marella Cruises Genel Müdürü Chris Hackney yaptığı açıklamada: “2025 yılında Marella Explorer 2'de 25 teşvik yeri sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. 2025 yılı için Karayipler'deki yeni ana limanlarımızdan birini Dominik Cumhuriyeti'nin La Romana kentinde deneyimliyoruz." ifadelerini kullandı.