Mice turizminde yeni bir soluk: Open Mind Event

Turizm sektöründeki başarılı otel yöneticiliği tecrübesini Open Mind Event ile seyahat acentacılğına taşıyan başarılı Turizmci Nihat Yıldırım liderliğinde genç ve dinamik bir kadroyla faaliyetlerini sürdüren Open Mind Event ,Event ve Turizm hizmetlerinde bireysel ve kurumsal müşterilerine koşulsuz müşteri memnuniyetine dayanan kaliteli hizmet sunuyor.

Başarılı Turizmci Nihat Yıldırım tarafından Türk turizmine kazandırılan firma her biri alanında uzman profesyonellerden oluşan tecrübeli ekibi ile bireysel ve kurumsal müşterilerine havaalanı transferlerinden  otel rezervasyonlarına, uçak bileti hizmetlerinden fuar ve kongre organizasyonlarına , gala yemeklerinden bayi toplantılarına, tarihi, kültürel ve sosyal gezilerden rehberlik hizmetlerini kadar çok geniş bir yelpazede  hizmet sunuyor.

Müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda unutulmaz eventler düzenleyen Open Mind Event; Otel, teknik ekipman, dekor, ulaşım, transfer, nakliye ve düzenlenecek organizasyon için gerekli olabilecek ve organizasyonun hatasız bir şekilde yürümesini sağlayabilecek tüm detaylar göz önüne alınarak ihtiyaçlara uygun fikirler doğrultusunda projeler hazırlıyor.

Firma Yurtdışı organizasyonları içinde müşterilerine çözüm ortağı sunuyor.

Bugüne kadar Ülkemizin önde gelen kurumsal markalarına ve bireysel bir çok müşterisine hizmet sunan Open Mind Event bir çok konsept organizasyona imza attı.

Sizde otel rezervasyonlarınız, uçak biletleriniz, transferleriniz, her türlü organizasyonlarınız  ve etkinliklerinizde kusursuz ve mükemmel bir hizmet almak  ve kurumsal anlamda konsept organizasyonlar düzenlemek istiyorsanız Open Mind Event ile iletişime geçebilirsiniz.