PEGAS, DAHA FAZLA RUS TURİSTİ TÜRKİYE'YE GETİRECEK.İŞTE RAKAMLAR !

PEGAS Touristik, 2023 yazında 2022 yazına göre %30-50 daha fazla turisti Türkiye'ye tatile göndermeyi planlıyor. Şirketin 2023 yazı için satışları oldukça yoğun durumda...

PEGAS Touristik'e göre 2023 yaz sezonunda Türkiye için geçen yılın aynı dönemine göre tahmini fiyat artışı yüzde 20-30 olacak.

ATOR Vestnik muhabiri, Türk otelciler ve PEGAS Touristik temsilcileri ile 2023 yazı Türkiye satışlarının sıcak konusunu konuştu.

Ruslar Türkiye'de çoğunlukla iyi ve pahalı 5* oteller için rezervasyon yaptırıyor.Acak bütçeye uygun 5*, 4* oteller için de başvurular var.Ancak PEGAS Touristik, rezervasyonların büyük kısmının Mayıs'tan Ağustos'a kadar olan tarihler için olduğunu belirtti.

Şirket, 2023 yazı için Türkiye tur rezervasyonlarında en büyük hareketliliği Şubat-Mart aylarında bekliyor. Ayrıca yeni uçuş programları sergilemesi bekleniyor.

PEGAS Touristik şuana kadar 2023 yazı için Rusya'nın 18 şehrinden Antalya'ya uçuş programı açıkladı.

3 Rus şehrinden Dalaman'a; Moskova (Türk Hava Yolları - günlük), St. Petersburg (Türk Hava Yolları - haftada 2 kez) ve Kazan (Türk Hava Yolları - haftada 4 kez).

Bodrum'a - 3 Rus şehrinden. Ayrıca Moskova (Türk Hava Yolları - günlük),

Petersburg (Türk Hava Yolları - haftada 2 kez) ve Kazan (Türk Hava Yolları - haftada 3 kez).