PEGAS TOURISTIK YAZ İÇİN TÜRKİYE UÇUŞLARINI ARTTIRDI.İŞTE DETAYLAR...

PEGAS Touristik, Türkiye'ye yaz uçuş programını genişletti. Soçi ve Nizhnekamsk'ın da aralarında bulunduğu, Antalya'ya uçulan 16 şehre 4 şehir daha eklendi.

Şirket, yoğun talep üzerine uçuş programının Türkiye'ye genişletildiğini açıkladı.

PEGAS Touristik müşterileri artık Southwind Havayolları ve Türk Hava Yolları ile Kaliningrad'dan Krasnoyarsk'a kadar Rusya'nın 20 şehrinden Antalya'ya doğrudan uçabilecek.

PEGAS Touristik'in Antalya'ya uçuş programındaki yeni şehirler: Sochi , Nizhnekamsk , Mineralnye Vody ve Volgograd oldu.

Southwind Airlines uçuşlarında tur operatörünün blok programı kapsamında dört şehirden de turlar düzenleniyor. Uçuş programları, kalkış şehrine bağlı olarak Nisan sonu veya Mayıs başında başlıyor. 

Yeni şehirlerden uçuş programlarının başlaması ve kalkış sıklığı şu şekilde:

Soçi . Program 27 Nisan'da başlıyor, 9 Kasım'da bitiyor; frekans - haftada 3 uçuş Maden suyu . Başlangıç ​​– 26 Nisan, bitiş – 10 Kasım, frekans – haftada 4 uçuş Volgograd . Başlangıç ​​– 28 Nisan, bitiş – 9 Kasım, frekans – haftada 3 uçuş Nizhnekamsk . Başlangıç ​​– 25 Mayıs, bitiş – 4 Kasım. frekans – haftada 2 uçuş

Diğer 16 ilden ise hem Southwind Airlines hem de Türk Hava Yolları'nın seferleri olacak:  

Moskova - Southwind Airlines ve Türk Hava Yolları'ndaki koltuk blokları (normal uçuşlar dahil - ekonomi ve business sınıfı). Kalkış havaalanları – Şeremetyevo ve Vnukovo Arkhangelsk - Southwind Havayolları'ndaki bloklar Chelyabinsk - Southwind Airlines ve Türk Hava Yolları'ndaki bloklar Kaliningrad - Southwind Havayolları'ndaki bloklar Krasnoyarsk - Southwind Havayolları'ndaki bloklar Samara - Southwind Airlines'taki bloklar Kazan - Southwind Airlines ve Türk Hava Yolları'ndaki bloklar St. Petersburg – Southwind Airlines ve Türk Hava Yolları blokları Omsk – Türk Hava Yolları'ndaki blokajlar Novosibirsk - Southwind Havayolları'ndaki bloklar Perm - Southwind Airlines'taki bloklar Orenburg - Southwind Havayolları'ndaki bloklar Syktyvkar - Southwind Airlines'taki bloklar Ekaterinburg - Southwind Airlines'taki bloklar Tyumen – Türk Hava Yolları blokajları Ufa – Southwind Havayolları'ndaki bloklar.

PEGAS Touristik turistlerinin Antalya'nın yanı sıra yaz aylarında Bodrum ve Dalaman'a da direkt uçuş gerçekleştirebileceklerini de hatırlatalım.

Bodrum: Kazan, Moskova, St. Petersburg'dan Dalaman: Yekaterinburg, Kazan, Moskova, St. Petersburg'dan