Sağlık çalışanlarına ücretsiz tatil imkanı

Euphoria Hotels & Resorts bir basın açıklaması ile 2020 ile 2021 sezonunda 100 sağlık personeline ücretsiz tatil imkanı sağlayacağını duyurdu.İşte açıklama...

Tüm Dünya’da olduğu üzere Ülkemizde de görülen Corona virüsü salgını nedeniyle zor bir süreçten geçmekteyiz.

Bu süreçte en büyük fedakarlığı sağlık personeli sergilemektedir. Hayatları pahasına, gece&gündüz demeden tüm özverileri ile çalışarak bir an önce düzenin sağlanması için üstün performans göstermektedirler.

Kimi zaman alkışlayarak kimi zaman mesajlarımızla destek olmaya çalıştık. Kendileri için ne yapsak ne desek az kalır bunun bilincinde olmakla birlikte Euphoria Hotels&Resort olarak kendilerine teşekkürlerimizi sunmak isteriz.

Bu amaçla Euphoria Tekirova, Euphoria Palm Beach Resort ve Euphoria Aegean Termal and Resort Otelimizin kapılarını kendilerine açmaktan onur duyarız.

Her kademeden toplam 100 sağlık personelini 2020 ve 2021 sezonunda geçerli olmak üzere aileleriyle birlikte ücretsiz misafir ederek yaşanılan bu süreçlerin izlerinin silinmesi adına katkıda bulunarak şükranlarımızı sunmak isteriz.

Tüm insanlığın bu salgından bir an önce kurtulmasını ümit ederek hep birlikte sağlıklı günlerde buluşmak ümidiyle esenlikler dileriz. 

Saygılarımızla,

Euphoria Hotels & Resorts