Termal tatilin en iyi adresi Elysium Thermal Hotel

Ülkemizde özellikle son dönemlerde Termal otellere olan ilgi sürekli artıyor.Termal oteller yenilenmek, tazelenmek ve şifa bulmak isteyen tatil severlerin vazgeçilmezi haline geldi.Türkiye'de alışılagelen klasik tatil anlayışından fazlasını sunan iyi özelliklere sahip bir çok termal tesis bulunuyor.Biz bu yazımızda sizleri Ülkemizin önemli Termal Turizm merkezleri arasında bulunan Yalova'da faaliyet gösteren alanında lider bir termal otel olan Elysium Thermal Hotel & Spa'ya götürüyoruz.

Turizm sektörünün önemli otel yöneticileri arasında gösterilen, başarıları ile her daim gündemde olan tecrübeli otel yöneticisi Rahmi Çağrı Kaya tarafından yönetilen otel, yeşilin tüm tonlarını görebileceğiniz doğal bir orman içinde sakin ve huzurlu bir  tatil imkanı sunarken, şifalı suları ile de yenilenmenizi, tazelenmenizi ve sağlık bulmanızı sağlıyor.

20 yılı aşan profesyonel otel yöneticiliği kariyerinde sayısız başarıya imza atan deneyimli otelci Rahmi Çağrı Kaya liderliğinde, takım ruhu anlayışı ile kaliteden, koşulsuz misafir memnuniyetinden ve güler yüzlü hizmetten taviz vermeyen tecrübeli bir ekiple konuklarına hem doğayı hem sağlığı hemde sakinliği sunan Elysium Thermal Hotel & Spa Hotel konuklarına çok şey vadediyor.

Otel sahip olduğu termal su kaynakları nedeniyle sağlık turizmi alanındaki alternatif tıp uygulamaları ile misafirlerine büyük imkanlar sunuyor. Tümünde termal su bulunan 88 adet konforlu oda. Modern mimarisi ve şık dekorasyonu ile göz dolduran otelde her bir odada termal su bulunan toplam seksen sekiz konforlu oda bulunuyor.Otelin tüm odaları misafirlerin tüm gereksinimleri düşünülerek eksiksiz olarak dizayn edilmiş.Tesisin tüm odalarında jakuzili küvet ve duş mevcut. HYGIA SPA & Wellnes ile tazeleneceksiniz. Bunun yanında otelde misafirlerin rahatlaması ve yenilenmesi için profesyonellerden oluşan bir kadro ile faaliyet gösteren çok özel bir SPA ve Sağlıklı Yaşam Merkezide mevcut.

Çok geniş bir yelpazede hizmet veren eğlenceye doyacağınız Animasyon gösterilerinden 7 gün 24 saat esasına göre hizmet sunan oda servisi hizmetine,kusursuz mükemmellikte etkinlikler, davetler ve düğünler düzenleyebileceğiniz şık dekore adilmiş alanlardan spor salonu ve sağlıklı yaşam merkezine kadar bir çok imkanı bir arada sunan otelde bay ve bayan misafirler için ayrı kullanım alanlarına sahip  kapalı havuzlar  ve ortak açık yüzme havuzuda bulunuyor. Türk ve Dünya Mutfağının eşsiz lezzetleri Misafirler otelin son derece nezih olan manzaralı Rastaurantında geleneksel Türk Mutfağı ve Dünya Mutfağının eşsiz lezzetlerini deneyimleyebilmekteler.Büyüleyici atmosferi ve güzel bahçesi ile Botanica Cafe, otel misafirlerine büyülü bir gizli bahçe duygusu yaşatıyor. Otel hakkında bilgiler veren otelin başarılı Genel Müdürü Rahmi Çağrı Kaya’nın çok özel açıklamalarını paylaşıyoruz. “Termal oteller tatillerinde hem sağlık bulmak hem dinlenmek hemde keyifli bir tatil deneyimi yaşamak isteyen tatilciler için son derece önemli hale geldi.Çünkü bu tarz oteller tatilcilere bir çok olanağı bir arada sunuyor.İşte Elysium Thermal Hotel & Spa’da biz misafirlerimize bu duyguyu yaşatıyoruz.

Konforlu odalarımız, otelimizin içinde bulunduğu yemyeşil doğa, şifalı termal suyumuz, toplantı salonlarımız, Türk ve Dünya mutfağının en seçkin lezzetleri ile misafirlerimize ev rahatlığında huzurlu bir tatil yaşatırken şifalı sularımız ile iyileşme, yenilenme ve tazelenme fırsatı sunuyoruz.



Her biri alanında uzman profesyonellerden oluşan tecrübeli ekibimiz ile koşulsuz misafir memnuniyetine dayanan kaliteli hizmet anlayışımızdan asla taviz vermiyor, misafirlerimizin memnuniyetini hep en önde tutuyoruz.Bu anlayışımız bizi Yalova’nın en iyi termal otelleri arasında zirveye taşıdı.Otelimizin termal su kaynakları özellikle sağlık turizmi alanındaki alternatif tıp uygulamaları için vazgeçilmez. Kolay ulaşım imkanı Otelimizin İstanbul, Bursa ve Kocaeli’nin tam ortasında olması ve bu şehirlere olan yakınlığı ile  kolay ulaşım imkanı sunması bir başka avantaj sunuyor.Misafirlerimiz çok kısa süren bir zaman dilimi içinde otelimize ulaşabilirken tesisimizde konakladıkları süre içerisinde çevrede bir çok turistik destinasyonu (Su Düşen Şelalesi, İznik, Çifte Şelale, Çınarcık Plajları) gezme imkanı bulabilmekteler.”

Sizde iyi bir termal otelde şifa bulmak, tazelenmek, yem yeşil doğada huzuru yaşamak, mas mavi denizin kokusunu içinize çekmek ve emsalsiz lezzetleri deneyimleyerek unutulmaz bir tatil geçirmek istiyorsanız, Türkiye’nin en iyi termal otellerinden biri olan Elysium Thermal Hotel & Spa’yı siz değerli okurlarımıza tavsiye ederiz.