TEVFİK ÖZDEMİR CLUB RESORT ATLANTIS VE MAYA BISTRO HOTEL BEACH'TE TEKNİK SERVİS MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE GETİRİLDİ !

Seferihisar'ın denizle kucaklaştığı Sığacık'taki eşsiz konumu ile görenleri kendine hayran bırakan Club Resort Atlantis ve Maya Bistro Hotel Beach'in Teknik Servis Müdürlüğü görevine turizm sektöründeki başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren deneyimli isim Tevfik ÖZDEMİR getirildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde akademik eğitimlerini tamamlayan tecrübeli isim daha önce Seba Makine Üretim ve Çukurova Holding gibi önemli şirketlerde ve Royal Teos Thermal Cilinic & Spa Hotel,Orty Air Port Hotel, Ilıca Hotel Spa & Wellness Thermal Resort, Wyndham Ramada Kemalpaşa gibi marka otellerde teknik servis yöneticisi olarak görev aldı.

Deneyimli yönetici halen önemli otellere, zincir mağazalara ve fabrikalara teknik danışmanlık hizmeti de sunuyor.Özdemir, hizmetlerinde Araştırma Geliştirme ile Üretim, İletim ve Dağıtım Üçgenini Analitik olarak uyguluyor.

Stratejik ve analitik düşünce yapısı, vizyoner bakış açısı, innovatif kişiliği ve multidisipliner yönetim anlayışı ile tanınan deneyimli yönetici kariyer yolculuğuna artık Club Resort Atlantis ve Maya Bistro Hotel Beach'in Teknik Servis Müdürü olarak devam edecek.

Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileriz.