Türkiye'nin en lüks iş oteli Radisson Blu Bosphorus !

Radisson Blu Bosphorus Hotel,Istanbul World Luxury Hotel Awards tarafından Türkiye'nin en lüks İş oteli ödülüne layık görüldü.

Dünya çapında lüks oteller arasından en iyi otellerin değerlendirildiği World Luxury Hotel Awards bu yıl Radisson Blu Bosphorus HotelIstanbul’uen lüks iş oteli ödülüne layık gördü. Katılımcı oteller uluslararası standartlarda değerlendiriliyor ve dünyanın her yerinden 300 bin’i aşkın misafir oylamaya katılıyor.

World Luxury Hotel Awards otelcilik sektörünün en prestijli yarışmalarından biri olarak öne çıkıyor. Misafirlere kalite garantisi sunarken, ödüle layık görülen oteller için de gelişme ve büyüme habercisi olarak nitelendiriliyor.
 
Çoğu seyahat yayını tarafından İstanbul Boğazı’nı en ikonik manzarası olarak gösterilen Ortaköy’ün kalbinde bulunan Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul Genel Müdürü Tobias Ammon ise şu şekilde konuştu:“Dünyaca geçirdiğimiz bu zor zamanlarda böyle önemli bir ödüle layık görülmek bizi çok sevindirdi. Bu kazandığımız ödül ile yeni yıla daha fazla motivasyon ile gireceğiz ve misafirlerimize en iyi kalitede hizmeti vermeye devam edeceğiz”.
 
Radisson Blu BosphorusHotel, İstanbul’unensembolikyerlerindenbiriolanOrtaköy’ünkalbindeyeralıyor. 139 odası, 8 farklı toplantı salonu, restoranı vebarı ile Istanbul boğazının en ikonikmazarasına sahip olan Radisson Blu BosphorusHotel Istanbul konumu ve servis anlayışı ile dikkat çekiyor.