Yurtdışında şirket kurmak, vatandaşlık ve oturma izni

Yurtdışında yaşamak , yatırım yapmak, vatandaşlık almak ve yurtdışında yeni bir yaşam kurmak isteyenlere yönelik olarak hizmet veren şirketlerin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle Türk vatandaşlarının yabancı ülkelere olan ilgisi son dönemlerde azımsanamayacak durumda.Bu durumu sayısal olarak rakamlarda da görebiliyoruz.

Günümüzde bir çok ülke Türk vatandaşları için oldukça güzel imkanlar sunuyor. Yüksek yaşam standartlarına ve zengin  sosyal yaşama sahip bu ülkeler çalışma hayatındaki imkanları ile de Türkler için oldukça cazip. Kısacası yurtdışına yerleşen kişiler için bir nevi dünyanın kapıları aralanmış oluyor.

Peki yurtdışında yaşamak için nasıl bir yol izlenmeli ?

Yurtdışına yerleşmek ve Dünyanın en gözde ülkelerinde yaşamak için bir çok imkan bulunuyor. Yurtdışında yaşamak için yurtdışında şirket kurabilir, yurtdışında oturma izni alabilir, göçmenlik veya vatandaşlık başvurusu yapabilir, girişimci yada yatırımcısı vizesi alabilirsiniz. Tabi bu noktada profesyonel danışmanlık hizmeti almalısınız.

Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi yurtdışında yatırım, vize, oturma izni ve vatandaşlık konularında hizmet sunan bir çok şirket bulunuyor.

Her ne kadar bu alanda hizmet sunan bir çok şirket olsada,  alanında uzman şirketlerin sayısı maalesef bir elin parmaklarını geçmiyor .İşte bu noktada mağduriyetlerin yaşanmaması için iyi bir pazar araştırması yapmak gerekiyor. AbroadBiz, her biri alanında uzman profesyonellerden oluşan tecrübeli ekibi ve koşulsuz müşteri memnuniyetine dayandırdığı kaliteli hizmet anlayışı ile rakiplerinden farklılaşan pazar lideri bir firma olarak karşımıza çıkıyor.AbroadBiz müşterilerine offshore şirket kurulumu ile dünyanın kapılarını açıyor.

AbroadBiz yurtdışında şirket kurulumu, yatırım ve varlık yönetimi, yurtdışı vatandaşlık ve yurtdışı oturma izni işlemleri konusunda müşterilerinin profesyonel çözüm ortağı oluyor.Müşterilerine özel ticari çözümler üreten firma  çeşitli sektörlerde global şirket kuruluşu, yatırım ve varlık yönetimi, göçmenlik ve vatandaşlık başvurusu gibi işlemleri sizin için gerçekleştiriyor.

Avrupa’nın yaşam standardı en yüksek ülkelerinden Kanada ve Amerika’ya kadar bir çok ülkede müşterilerine yurtdışında yaşamın ve yatırımın kapılarını açan  AbroadBiz yirmiden fazla yetki alanını kapsayan çok geniş bir hizmet ağına sahip.

Size sadece yurtdışında şirket kurmak istediğiniz, oturma izni yada vatandaşlık  almak istediğiniz ülkeyi seçmek kalıyor.

İster küresel bir şirketler grubu olma yolunda yurtdışında şirketleşmek isteyin, isterseniz  ikinci bir vatandaşlığa sahip olmak yada oturma izni veya göçmenlik başvurusu yapın, sebebi ne olursa olsun AbroadBiz ile konuşmadan karar vermeyin !