Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İŞTE ASLA VAZGEÇEMEYECEĞİNİZ BALAYI ROTALARI !

Hollanda Kraliyet Havayolları KLM çok özel balayı rotalarını sizin için seçti.

İŞTE ASLA VAZGEÇEMEYECEĞİNİZ BALAYI ROTALARI !

Hollanda Kraliyet Havayolları KLM çok özel balayı rotalarını sizin için seçti.

İŞTE ASLA VAZGEÇEMEYECEĞİNİZ BALAYI ROTALARI !
28 Kasım 2023 - 14:09

San Juan Adaları: Seattle'ın hemen kuzeybatısında ve Kanada kıyılarının hemen dışında bulunan San Juan Adaları, rüya gibi balayı geçireceğiniz destinasyonlardan biri.

Bu ada balayı, romantizm, eğlence ve macera için birçok seçenek sunarken unutulmaz bir yıldönümü veya aile kaçamağı için vazgeçilmez bir destinasyon.

Adanın küçük ve şirin kasabası Friday Harbor, çok sayıda sanat galerisi, kitapçı ve kafelere sahipliği yapıyor.

Washington eyaletindeki en eski elma şarabı fabrikası olan Westcott Bay’de elma şarabının tadına bakmadan adadan ayrılmayın.

Chalkley Treehouse, Güney Afrika: Ağaç evler hakkında her zaman bilinen büyülü şeyler vardır ancak Güney Afrika'daki Sabi Sand Game Reserve'deki Chalkley Treehouse beklentilerinizin de üzerinde bir güzellikte sizi karşılayacak. 

Büyüleyici aydınlatılmış bir platformda yerden metrelerce yükseklikteki ağaç evlerde yapacağınız bir gece uykusunun keyfini çıkarın. Duvar, kapı veya penceresiz, gökyüzünün eşsiz güzelliği altında romantizmin tadını çıkarın.

Zermatt, İsviçre:  Balayının her zaman palmiye ağaçları, plajlar ve kokteyller içermesine gerek duymayanlara farklı bir balayı rotası Zermatt. İsviçre’nin bu dağ köyü, devasa bir yürüyüş ve kayak bölgesinin kalbindeki ünlü Matterhorn'un eteklerinde yer alıyor.

Yaz aylarında, romantik dağ meralarına ev sahipliği yapar ve kışın kar katmanı manzarayı sihirli bir kış harikalar diyarına dönüştürür.

Şili, Montana Magica Lodge: Vahşi, sıradışı ve maceracılar için Şili’deki Montana Magica Lodge mükemmel bir balayı merkezi olmaya aday!  Bu eşsiz kır evi, UNESCO Huilo Huilo Biyosfer Koruma Alanı'ndaki Şili yağmur ormanlarının derinliklerinde bulunuyor.

Yemyeşil bitkilerle kaplanıp doğa ile bir bütün olmuş olan otel, dağ şeklinde tasarlanmış. Burada bir "volkan" içinde uyuyorsunuz ve pencerenizdeki çatıdan bir şelale akıyor. Suyun diğer tarafında, sonsuz ormanın manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.


Reklam
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam