Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

En uygun fiyata en kapsamlı Online sigorta poliçesi

En uygun fiyata en kapsamlı ve en kolay sigorta poliçesi hizmeti sunan kaliteli ve güvenilir firmaları tanıtmaya devam ediyoruz.

En uygun fiyata en kapsamlı Online sigorta poliçesi

En uygun fiyata en kapsamlı ve en kolay sigorta poliçesi hizmeti sunan kaliteli ve güvenilir firmaları tanıtmaya devam ediyoruz.

En uygun fiyata en kapsamlı Online sigorta poliçesi
10 Aralık 2020 - 10:12

Kusursuz ve kaliteli hizmet anlayışı ile 2000 senesinden bu yana etkinliğini sürdüren Dost Sigorta, sektörün en başarılı ve en çok tercih edilen firmaları arasında yer alıyor. Müşteri memnuniyetine odaklanan ve yeni nesil sigortacılığı benimseyen Dost Sigorta, 2014’ten beri online poliçe hizmeti sağlıyor.

Böylece firma, ulusal anlamda hizmetlerine devam ediyor. Uygun fiyat politikası ve kampanyaları sayesinde müşterilerini memnun etmeyi başaran Dost Sigorta, bu yönüyle de rakiplerini geride bırakmayı başarıyor.

Kasko Sigortası Dost Sigorta’da Yaptırılır!

Dost Sigorta’nın en çok tercih edilen hizmetlerinden biri olan kasko sigortası karayolunda kullanma izni bulunan motorsuz veya motorlu taşıtların hasara uğraması, yanması, çalınması ya da kazaya karışması gibi durumlarda araç sahibine tazminat ödenmesini içerir. Hasar, sigortalı kişinin iradesi dışında gerçekleşmiş ise maddi bir kayıp yaşanmaz. Çünkü kasko firmanız hasar bedellerini karşılar.

Taşıtınızı öngörülmeyen risklere karşı korumak ve güvencede tutmak için kasko sigortası büyük önem arz eder. Dost Sigorta’nın sunmuş olduğu farklı teminat türleri, birden çok avantajı da beraberinde getirir. Örneğin, Dost Sigorta’dan aracınızı kasko yaptırdığınız zaman, olası bir bedeni zararın karşılanması için poliçeye ek bir teminat maddesi ilave ettirme şansına sahipsiniz. Bu da demek oluyor ki, aracınızın yanmasına, çalınmasına veya herhangi bir hasara uğramasına karşılık verilen standart teminatlar haricinde, talebinizle birlikte ek teminatları da kasko sigortanıza ekletebiliyorsunuz.

Konut Sigortası ile Eviniz Güvencede!

Evler, insanların kendilerini güvende hissettikleri yaşam alanlarıdır. Konutunuza veya eşyalarınıza zarar gelmesi maddi ve manevi anlamda sizi zorlayabilir. Dost Sigorta’nın sunmuş olduğu konut sigortası avantajlarından faydalanabilir, evinizi, eşyalarınızı ve hatta ailenizin hayatını bile olası risklere karşı koruma altına alabilirsiniz.

Dost Sigorta’nın geniş kapsamlı konut sigortası, doğal afetler, yangın durumu, hırsızlık gibi sebeplerden dolayı meydana gelebilecek hasarlara karşı koruma oluşturur. Evinizi sigortalattığınızda, yer kayması, deprem, su tesisat problemleri gibi nedenlerden ötürü maddi kayıplar yaşamazsınız. Çünkü Dost Sigorta, poliçenizdeki limitler ve teminatlar doğrultusunda maddi kayıplarınızı karşılar.

Dost Sigorta’nın konut sigortasında da en çok tercih edilen firmalardan olmasının en büyük nedeni, poliçeye ek maddeler ekletebilme ayrıcalığının sunulmasıdır. Siz de evinizi, değerli eşyalarınızı ve aile üyelerinizi korumak için konut sigortası yaptırabilir, tam güvence alabilirsiniz!

Online Poliçe ile Anında Hizmet!

Konut sigortası ya da kasko sigortası yaptırmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.Dost Sigorta'nın online poliçe hizmeti ile https://www.dostsigorta.com.tr/ üzerinden güvenli bir şekilde sigorta poliçenizi istediğiniz şekilde satın alabilirsiniz.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam