Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Avrupa'nın en iyisi Conrad Istanbul Bosphorus !

Conrad Istanbul Bosphorus Avrupa’nın Lider Şehir Oteli, Türkiye’nin Lider İş Oteli ve Türkiye’nin Lider Konferans Oteli Seçildi.

Avrupa'nın en iyisi Conrad Istanbul Bosphorus !

Conrad Istanbul Bosphorus Avrupa’nın Lider Şehir Oteli, Türkiye’nin Lider İş Oteli ve Türkiye’nin Lider Konferans Oteli Seçildi.

Avrupa'nın en iyisi Conrad Istanbul Bosphorus !
10 Kasım 2021 - 10:29

Conrad Istanbul Bosphorus dünya çapındaki seyahat ve turizm profesyonellerinin oylarıyla belirlenen 2021 Dünya Seyahat Ödülleri tarafından 3 farklı kategoride ödül aldı.
 
Bu yıl 28.sinin düzenlendiği ve milyonlarca seyahat severin kullandığı oylarla belirlenen organizasyonda, Conrad Istanbul Bosphorus,  Avrupa’nın Lider Şehir, Türkiye’nin Lider İş Oteli ve Türkiye’nin Lider Konferans Oteli seçildi.
 
Turizm ve otelcilik sektörünün küresel çapta en prestijli ödüllerinden biri olan Dünya Seyahat Ödülleri (World Travel Awards/WTA), turizm sektörünün karşı karşıya kaldığı tüm zorluklara rağmen rekor oylama rakamlarına ulaştığını ve web sitesinin daha fazla arama trafiği aldığını ve bu nedenle bu yıl bir Dünya Seyahat Ödülü kazanmanın her zamankinden daha değerli olduğunu duyurdu.

Avrupa’nın Lider Şehir Oteli ödülünü alan Conrad İstanbul Bosphorus’un Genel Müdürü Andreas Jersabeck; “Hilton Group markasının Türkiye’de lüks segmentte hizmet veren otellerinden olan Conrad İstanbul Bosphorus olarak, son üç yıldır ‘Avrupa’nın Önde Gelen Şehir Oteli’, ‘Türkiye’nin Önde Gelen Konferans Oteli’ ve bu yıl ayrıca ‘Türkiye’nin Önde Gelen İş Oteli’ ödüllerine layık görülmek bizim için büyük bir onur. Tüm bu ödülleri, misafirlerimize mükemmel bir konaklama deneyimi yaşatmak için ve Conrad İstanbul Bosphorus ’ta müşterilerimize kişiselleştirilmiş hizmet veren kusursuz ekibim adına almaktan büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

Conrad İstanbul Bosphorus, World Travel Awards ’ta 2004, 2005 ve 2006 yıllarında “Türkiye’nin En İyi İş Oteli”, 2009’da “Avrupa’nın En İyi İş Oteli”, 2015’te “Türkiye’nin En İyi Konferans Oteli” ve “Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli”, 2016, 2017 ve 2018 yıllarında “Türkiye’nin En İyi Oteli”, 2018, 2019 yıllarında ise “Türkiye’nin En İyi Konferans Oteli” ve “Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli” seçilmişti. 2020 de ise World Travel Awards ‘ta, “Avrupa’nın Önde Gelen Şehir Oteli” ve ‘’Türkiye’nin Önde Gelen Konferans Oteli’’ ve ’Türkiye’nin Önde Gelen İş Oteli’’ ödüllerinin de sahibi olmuştu.

Conrad Istanbul Bosphorus Hakkında:
Conrad İstanbul Bosphorus, Aksoy Girişimcilik ’in Turizm & Gayrimenkul sektöründeki en önemli yatırımıdır.5 yıldızlı, üst sınıf Conrad İstanbul Bosphorus, 76 özel suit olmak üzere, 553 yeni odasıyla İstanbul’un kalbinde yer alan lüks bir oteldir. Otelin renovasyonu tamamlanmıştır ve tarihi yarımadaya bakan muhteşem manzarası ile Akdeniz mutfağından lezzetli esintiler sunan yeni açılan restoranı Manzara, misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatmaktadır. 1988 yılında kurulan ve 1992 yılında faaliyete geçen Conrad İstanbul Bosphorus, 2014, 2018 ve 2019 Dünya Seyahat Ödülleri’nin Avrupa finalinde Türkiye’nin Önde Gelen Konferans Oteli olmuş, beş yıl üst üste Beş Yıldız Elmas Ödülü’nü kazanmış ve birçok kez Avrupa’nın Önde Gelen İş Otel olarak seçilmiştir. Aksoy Holding’in 2012 yılının ortasında Conrad İstanbul Bosphorus ’da başlattığı ve toplam büyüklüğü 70 Milyon ABD Doları’nı bulan büyük çaplı renovasyon yatırımı 2016 sonunda tamamlanmıştır.

Hilton Worldwide Hakkında:
Hilton Worlwide (New York Menkul Kıymetler Borsası: HLT) konaklama sektörünü lüks ve tam donanımlı hizmet veren otel ve tatil köylerinden apart suitlerden odaklı hizmet otellerine kadar kapsayan dünya çapında lider olan bir konaklama şirketidir. Şirketin dünya standartlarında olan 11 global markadan oluşan portföyü 4.200’den fazla yönetilen, bayilik verilmiş, mülkiyetinde olan ve kiralanmış otellerden ve devremülklerle birlikte 93 ülkede ve bölgede 69.000’den fazla odadan, Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Curio – A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations’dan oluşmaktadır.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam