Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yurtdışı Turu Seçenekleri, Tatil Fırsatları

Yaz tatili için daha şimdiden plan mı yapmayı düşünüyorsunuz? Avrupa Rüyası yurtdışı turları ile tatil fırsatlarını kaçırmayın! En ucuz ve uygun fiyat garantisi ile yaz tatilinizi şimdiden planlamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca Avrupa Rüyası turlarında erken kayıt indirimi, grup indirimi gibi fırsatlar sizi bekliyor.

Yurtdışı Turu Seçenekleri, Tatil Fırsatları

Yaz tatili için daha şimdiden plan mı yapmayı düşünüyorsunuz? Avrupa Rüyası yurtdışı turları ile tatil fırsatlarını kaçırmayın! En ucuz ve uygun fiyat garantisi ile yaz tatilinizi şimdiden planlamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca Avrupa Rüyası turlarında erken kayıt indirimi, grup indirimi gibi fırsatlar sizi bekliyor.

Yurtdışı Turu Seçenekleri, Tatil Fırsatları
07 Ocak 2019 - 01:04

Avrupa Kıtası’nı tek seferde gezmenin en eğlenceli ve en güvenli yolu olan Avrupa Rüyası ile profesyonel kokartlı tur rehberleri eşliğinde seyahat ediyorsunuz. 1 Euro dahi ekstra ücret ödemeden Avrupa turu keyfini deneyimliyorsunuz. Avrupa’nın en popüler şehirlerinde 3 ve 4 yıldızlı otellerde 2 kişilik odalarda konaklıyorsunuz.

Adriyatik Denizi’nde konaklamalı gemi yolculuğu yaparak gün doğumuna Adriyatik’te şahit oluyorsunuz. Bu anlamda Avrupa Rüyası turu otobüsle Avrupa turu yapan firmalar arasında rotası bakımından tek ve özgün firma. 6 yıllık tecrübeleri ile yalnızca Avrupa turu değil; Britanya turu, Kuzey Avrupa turu, Endülüs turu, Ukrayna ve Rusya turu, Küba turu, Orta Avrupa ve Balkan turu da düzenliyorlar.

Avrupa Rüyası Turları

Avrupa turu planı yapıyorsunuz ama “hangi rotayı seçsem?”,  “Avrupa turunda nerelere gidilir?”, “yurtdışı turu tavsiyesi arıyorum?” gibi sorular var aklınızda.

Avrupa Rüyası size birbirinden farklı 6 yurtdışı turu rotası sunuyor. Tek seferde Avrupa kıtasını gezeceğiniz Avrupa Rüyası EKO ve PLUS turları ilk defa yurtdışına çıkacaklar için ideal bir tatil seçeneği.

Avrupa Tatil Planı

Tatil planı yaparken ekstra turların dahil olduğu tur arayışında olanları için Avrupa Rüyası turları biçilmiş kaftan. Tüm ekstra turların dahil olduğu Avrupa turu seçenekleri ile İngiltere’den Fransa’ya, İspanya’dan Fas’a, Ukrayna’dan Rusya’ya kadar birçok farklı destinasyonu keşfetme fırsatını sunuyorlar.

Bu iki turun yanı sıra Kuzey Avrupa turu, Britanya turu, Endülüs turu, Ukrayna ve Rusya turu, Orta Avrupa ve Balkan turu, Küba turu gibi rüya rotaları bulunuyor.

Avrupa Turları

Otobüsle Avrupa Turu ile 14 Ülke 24 Şehir Gezmek 

İlk defa yurtdışına çıkacaksınız ve Avrupa turu hayaliniz mi var? Bu hayalimi gerçekleştirirken en uygun fiyata nasıl Avrupa’yı gezerim soruları mı var kafanızda! Türkiye’de otobüsle Avrupa turu denilince akla ilk gelen firma olan Avrupa Rüyası ile tek seferde Avrupa kıtasını gezebilirsiniz.

Avrupa Rüyası’nın EKO ve PLUS olmak üzere iki farklı turu bulunuyor. Avrupa Rüyası EKO ile 16 günde 14 ülke 24 şehir keşfediyorsunuz. Ayrıcaİgoumenitsa-Bari arasında Adriyatik Denizi’nde konaklamalı gemi yolculuğu yaparak güneşin doğuşuna tanık oluyorsunuz. Bu yıl tüm gezginlerin en çok ziyaret ettiği Alsas-Loren bölgesinde yer alan Fransa Şarap Yolu rotasında yer alan Colmar, Eguisheim, Kaysersberg, Riquewihr, Obernai gibi kasabaları yakından görüyor, İsviçre’de Zürih şehrini geziyorsunuz. Bunların yanı sıra Roma, Venedik, Paris, Amsterdam, Prag, Budapeşte gibi Avrupa’nın en popüler şehirlerinde konaklayarak seyahat ediyorsunuz.

Avrupa Rüyası
 
Tek başıma şehirleri nasıl gezeceğim diye tereddüt eden gezginlerin yardımına ise Avrupa Rüyası profesyonel rehberleri koşuyor. Tur boyunca sizlere nereleri gezmeli, nerede ne yemeli, hangi müzeleri ziyaret etmeli gibi konularda yardımcı oluyorlar. 

Avrupa Rüyası Turlarını Neden Tercih Etmeli? 

Avrupa kıtasını tek seferde gezebileceğiniz Avrupa Rüyası firması, diğer firmaların aksine kendi özgün rotalarını oluşturuyor ve otobüsle Avrupa turlarında profesyonel kokartlı rehberler kullanıyor. Şehirlerin tarihini, nerede ne yenir, ne alınır sorularının cevaplarını öğrenerek geziyorsunuz.
Tura kayıt olduktan sonra ödemeye bütün işlemlerinizi Avrupa Rüyası web sitesi üzerinden takip ederek işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Otobüsle Avrupa Turu
TURSAB’a kayıtlı A sınıfı bir seyahat acentası olan Avrupa Rüyası, 10058 belge numarasıyla tescillenmiş bir tur firmasıdır 4 Kıta Uluslararası Kültür Eğitim ve Spor Organizasyonları Ltd. Şti’nin bir markasıdır. Bütün kaçak turizm faaliyetlerinin karşısında mücadele vermektedir.

Seçtiğiniz tura tek başınıza veya arkadaşlarınızla katılabiliyorsunuz. Tek başına gidiyorum çekiniyorsanızotobüste ikinci günden sonra herkesle arkadaş oluyor ve birlikte gezip eğlenmeye başlıyorsunuz. Tek katıldığınız yolculukta kocaman bir aile olarak ülkeye geri dönüyorsunuz. 

Otobüsle Avrupa turu katıldınız nerede kalıyoruz diye merak ediyorsanız;3 ve 4 yıldızlı zincir otellerde kalıyorsunuz. Otel konaklamalarınıza sabah kahvaltıları da dahil oluyor. Tek katılıyorsanız da otobüste eşleştiğiniz arkadaşınız ile kalıyor ve yalnız katılsanız bile single farkı ödemiyorsunuz. Paris, Roma, Venedik, Amsterdam, Prag, Budapeşte, Sofya, Mulhouse gibi Avrupa’nın en popüler şehirlerinde konaklıyorsunuz.

Avrupa Rüyası turlarını cazibeli kılan en önemli özellik ise 1 Euro dahi ekstra tur ücreti ödemiyorsunuz. Hatta tüm katılımcılara 600 Euro değerinde ekstra turları hediye ediyorlar. Ekstra ücret ödemeden Eguisheim, Kaysersberg, Riquewihr, ZaanseSchans, Verona şehirleri geziyorsunuz.

Avrupa Rüyası Nasıl Başvuru Yaparım?

Avrupa Rüyası turlarına www.avruparuyasi.com.tr  sitesinden başvuru formunu doldurarak başvurabilirsiniz.
Avrupa Gezileri

Web sitesinde yer alan canlı sohbet hattından Avrupa Rüyası yol danışmanlarına kafanıza takılan soruları sorabilir, başvuru adımlarını öğrenebilirsiniz.

0850 840 18 06 iletişim numarasından Avrupa Rüyası yol danışmanlarıyla iletişim kurarak size uygun Avrupa turunu ve uygun tarihi seçerek tura katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Avrupa Rüyası tatil fırsatlarını, erken kayıt indirimlerini ve sınırlı kontenjanları kaçırmayın!


 

Reklam
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam