Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bursa Otelleri ve Adana Otelleri, Pandemi Süreci

Bursa Otelleri ve Adana Otelleri, Pandemi Süreci

Bursa Otelleri ve Adana Otelleri, Pandemi Süreci
11 Kasım 2020 - 17:36

Bügün sizlere Bursa Otelleri ve Adana Otellerinin pandemi sürecindeki gelişmelerinden bahsedeceğim.

Covid-19 salgınının ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına almasıyla beraber hayatımızın her noktasında başlıca farklılıklar yapmakzorunda kaldık. Turizm, tarım ve ticaret sektörleri bu değişimi yaşayanların başında geliyor.Ülkemizde hem turizm hem iş dünyasıyla ülkeekonomisine önemli katkılar sağlayan Bursa Otelleri ve Adana Otellerinde covid-19'un hayatımıza ortak olmasıyla beraber bazı değişiklikler yaşandı. 

Ülkemizin Turizmde de önde gelen illerinin otellerinden olan Bursa Otelleri ve Adana Otellerininalmış olduğu tedbirleri derledik;

Günümüz bireyleri gerekse ihtiyaç dahilinde seyahat etmekten vazgeçemeyeceği için oteller alternatifler geliştirerek hizmet vermeye başladılar. Sağlık ve kültür turizmi açısından oldukça talep gören Bursa Otelleri ve Adana Otelleri yarı kapasiteyle misafir ağırlıyorlar. Özellikle termal suyun faydası için gelen misafir talebinden kaynaklı tedbirler kapsamında açılmasına izin verilen spa merkezlerinde kişi sayısı kısıtlanarak kullanım sağlanıyor. Bursa Otelleri ve Adana Otelleri virüsün bulaşma ihtimalini doğuran küçük ve dar alanlarını kullanıma kapatıyor veya konaklama yapan misafirlere randevu sistemiyle hizmet sağlıyorlar.                                                                      

Ayrıca misafirlerimizin talepleri doğrultusunda Bursa Otelleri ve Adana Otellerinin Ortak alanlar sosyal mesafe koşulları dikkate alınarak yeniden düzenlendi. Odalar uzun süreli olarak havalandırılıyor, bölgedeki bir çok otel açık büfe servisini hizmetten kaldırmayı tercih etti. Bursa Otelleri ve Adana Otelleri pandemi süreci sonlanana kadar tedbirleri eksiksiz uygulayacak. Bu noktada en önemliside otellerin hijyen standartlarını belirleyen ve belgeleyen bir program geliştirmeleri oldu. Güvenli turizm sertifikası olarak adlandırılan program sayesinde otellerin salgın için aldığı önlemler denetleniyor, uygun görülmeleri durumunda sertifika veriliyor. Tedbirleri doğrultusunda konforlu hizmet  sunan Bursa Otelleri ve Adana Otelleri her bütçeye uygun alternatifleriyle misafirlerine rahat bir konaklama imkanı sunuyor.

Haziran ayından bu yana vaka sayılarının düşmesiyle ve turizmin canlamasıyla beraber misafir sayılarındaki artış turizmcileri biraz olsun rahatlatmıştı. Fakat tedbiri elden bırakmamakta fayda var. Misafirler Otelfiyat.com üzerinden tüm Bursa Otelleri ve Adana Otellerini inceleyebiliyor ve rezervasyon yapabiliyorlar. Taleplerine uygun otellere %40'a varan indirim ve 9 aya kadar taksitli ödeme imkanıyla rezervasyon yaptırabilirler.

Reklam
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam