Reklam
Reklam
Reklam

Çalışmak için gidilebilecek en iyi 7 ülke

Globalleşen dünyada ülkedeki koşullardan dolayı farklı ülkelerde çalışma imkanı bulmak isteyen kişiler için çalışmak için gidilebilecek 7 ülkeyi derledik.

Çalışmak için gidilebilecek en iyi 7 ülke

Globalleşen dünyada ülkedeki koşullardan dolayı farklı ülkelerde çalışma imkanı bulmak isteyen kişiler için çalışmak için gidilebilecek 7 ülkeyi derledik.

23 Ağustos 2018 - 22:00

Kanada  Son yıllarda popülaritesi oldukça artan ve özellikle eğitim açısından yıldızı parlayan ülkelerden bir tanesi olan Kanada çalışmak için de gidilebilecek ülkelerin başında yer alıyor.   Özellikle yaşam standartlarının yüksek olması sebebi ile tercih edilen Kanada , daha iyi koşullarda yaşamak isteyenler için oldukça iyi bir fırsat olarak yer almakta.   Ayrıca 3 yıl ülkede yaşayan kişilere ek vatandaşlık vermesi ile de dikkat çeken Kanada , ekonomi ve finans alanlarında çalışmak isteyenlerin vazgeçilmezi konumunda yer alıyor. Kanada’yı ziyaretinizde Kanada’nın en büyük şehirlerinden olan Toronto’yu ziyaret etmenizi öneririz. Toronto’ya en kolay ulaşım yolu ise uçak kullanmak. Toronto uçak bileti ise oldukça kolay bulunabiliyor.  Norveç  Çalıştığında hak ettiği karşılığı alamadığını düşünen kişiler için Norveç oldukça güzel bir ülke. Özellikle çalışanlarına yüksek maaşlar vermesi ile bilinen Norveç` de yıllık maaş ortalaması 33.492 dolar olduğu ifade ediliyor. Balıkçılığın yaygın meslekler arasında olduğu Norveç` de çeşitli meslek grupları arasında iş bulabilmeniz mümkün.  İsviçre  Yüksek maaş almak isteyenlerin tercih ettiği ülkelerden bir tanesi olan İsviçre , yıllık kazanç ortalamasının 188.280 dolar olması ile dikkatleri üzerine çekiyor.  Brezilya  Güzel iş olanaklarının yanı sıra insanının da oldukça cana yakın olduğu Brezilya , kültürel etkileşimlerin fazlalığından dolayı giden yabancıların alışmakta pek de zorlanmadığı bir ülke olarak karşımıza çıkıyor. Brezilya` da çalışmak isteyen kişilerin bir şirket üzerinden davet alarak çalışmaya başlayabiliyor.  Rusya  Türkiye ile ticaret hacmi oldukça yüksek olan ülkeler arasında yer alan Rusya , iş istihdamı konusunda Türklere iş verme açısından oldukça sıcak bir ülke olarak görülüyor.   Kalifiye eleman eksikliğinden dolayı iş imkanı bulabildiğiniz bu ülkede soğuk iklim şartlarına dayanabilecek kişilerin gitmesi tercih ediliyor. Rusya’ya gittiğinizde ziyaret edeceğiniz ilk şehir Rusya’nın başkenti Moskova olmalıdır. Moskova uçak bileti fiyatları diğer şehirlere göre daha uygundur.  Almanya  Ülkemizden bir çok vatandaşın göç ettiği ve çalışma imkanının oldukça fazla olduğu ülkelerden bir tanesi de Almanya. 3 milyon vatandaşımızın yaşadığı Almanya` da işsizliğin %5 olması ve var olan Türk nüfusunun fazlalığı nedeniyle çalışmak için gidebileceğiniz en uygun ülkeler arasında yer alıyor.  Amerika Birleşik Devletleri  Dünyada en fazla göç alan ülkelerden bir tanesi olan Amerika Birleşik Devletleri , ülke içerisinde var olan kültür çeşitliliğinden dolayı insanların birbirlerine saygısı bulunuyor. Çalışma koşullarının da iyi olduğu bu ülkede özellikle bilişim ve finansal alanlarda oldukça rağbet görüyor.   ABD` de yaşayan bir akrabanız bulunuyorsa mülteci olarak çalışma fırsatı elde edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam