Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Choice Hotels'te Tekirdağ Clarion için imzalar atıldı

Dünyanın en büyük konaklama zincirlerinden ChoiceHotels, Türkiye’deki portföyünü Tekirdağ Clarion Hotel ile genişletmeye devam ediyor.

Choice Hotels'te Tekirdağ Clarion için imzalar atıldı

Dünyanın en büyük konaklama zincirlerinden ChoiceHotels, Türkiye’deki portföyünü Tekirdağ Clarion Hotel ile genişletmeye devam ediyor.

Choice Hotels'te Tekirdağ Clarion için imzalar atıldı
22 Kasım 2018 - 13:04

Türkiye’ye ilk olarak Haziran 2014’e giriş yapan ChoiceHotels, Clarion markalı dördüncü otelini Tekirdağ’da açacak.

ChoiceHotels, İspanya, Latin Amerika ve Suudi Arabistan’daki yeni pazar girişlerinin ardından Türkiye’deki büyüme stratejisi çerçevesinde İstanbul-Tekirdağ anayolu üzerinde bulunan yeni Clarioniçin Amerika ve Almanya merkezli T&T Hotel Consulting’inönerisiyle EOS Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaatTaahhüt ve Tic. A.Ş. ile işbirliği gerçekleştirdi.

Önü açık deniz manzarasına sahip Clarion Hotel Tekirdağ, yaklaşık 110 odayla misafirlerini ağırlamayı hedefliyor. Konferans salonları ve yemek salonu ile farklı büyükteki etkinliklere evsahipliği yapmayı hedefleyen Clarion Hotel Tekirdağ, şehir merkezine beş dakika uzaklıkta bulunuyor.Clarion Hotel Tekirdağ, çok sayıda uluslararası şirketin yan kuruluşlarına ev sahipliği yapan, ekonomik açıdan önemli birsanayi ve ticaret bölgesi olan Çerkezköy'e ise yarım saatlik mesafede yer alıyor.

Clarion Hotel Tekirdağ’ın lokasyonuyla büyük bir potansiyel taşıdığını ifade eden yatırımcı Fatih Koyuncu, “Tekirdağ ve çevresi çok hızlı büyüyor ve şehrin uluslararası markalı, merkezi bir konuma sahip bir otele ihtiyacı vardı. Bu özellikleri üzerinde barındıran ClarionHotel’in Tekirdağ’ın en önemli konaklama merkezlerinden biri olacağına inanıyorum” dedi.

‘Türk ekonomisi olumlu gelişecek’
ChoiceHotels Almanya ve Orta Avrupa Genel Müdürü GeorgSchlegel, ise son iki yılda Türkiye’de hem franchiselarımız hem de genel olarak otel geliştirmeleriaçısından zorlu geçtiğini söyledi. Türkiye’de dördüncü ClarionHotel’i açmak için Fatih Koyuncu'nun desteğini aldıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden GeorgSchlegelTürkiye ekonomisinin olumlu gelişeceğine ve yakın gelecekte bölgeye daha fazla otel projesi gerçekleştireceklerine inançlarının tam olduğunu söyledi.

GeorgSchlegel, sözlerini şöyle sürdürdü:
Türkiye’de şu anda Clarion Hotel Golden Horn, Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey ve Clarion Hotel Kahramanmaraş olmak üzere üç Clarion markalı otelimiz bulunuyor. Bunun yanı sıra Çeşme Alaçatı’da bulunan The S Hotel,Ascend Hotel Collection markamıza bağlı olarak temsil edilip faaliyet gösteriyor. Ascend Hotel Collection kısa süre önce Almanya'da ilk otelini açtı ve şu anda Avrupa'da büyüyor. Marka, son iki yıldır Avrupa'da Stockholm, Kopenhag, Barselona, Madrid, Nice, Freiburg ve Almanya’nın farklı şehirlerinde varlığını hızla genişletti ve şu anda Avrupa'da 50'den fazla otele ve dünya çapında 200'den fazla otele ulaştı.”

‘Suudi Arabistan’da hızlı büyüyoruz’
ChoiceHotels olarak Suudi Arabistan’da hızlı bir büyüme hedeflediklerini ifade eden GeorgSchlegel, ülkede Choice markalı 30 otele ek olarak ‘Comfort’ ve ‘Quality’ markalı yedi otel açılmasının planlandığını söyledi. GeorgSchlegel, Suudi Arabistan’daki faaliyetlerini Orta Doğu'nun en büyük turizm ve seyahat şirketlerinden Al-Tayyar Travel Group'layürüttüklerini hatırlattı.

GeorgSchlegel, ChoiceHotels’inbüyüme hedefi çerçevesinde Nisan 2018’debaşta İspanya ve Latin Amerika olmak üzere Avrupa’nın farklı ülkelerinde yaklaşık 180 otel için Sercotel ile stratejik bir ortaklığa gittiğini belirtti. Ortaklık çerçevesinde yılsonuna kadar portföyeChoice markalı 40 otelin eklenmesi beklendiğini anlatan Schlegel, “Choicefranchise sisteminin bölgesel pazarlara göre esnek ve şekillendirilebilir olması hızlı büyümeye katkı sağlıyor. Hem markaların uyumlu hale getirilmesi hem de marka standartlarına ilişkin önemli ölçüdeki gelişme kapsamı, ChoiceHotels'i, özellikle mevcut otellerin dönüştürülmesi konusunda da öne çıkarıyor” diye konuştu.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam