Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CONTINENT KAPADOKUS THERMAL SPA & WELLNESS İÇİN İMZALAR ATILDI !

Türkiye’yi yurt dışında başarı ile temsil eden ve yurt dışında en hızlı büyüme ivmesine sahip olan otel markalarını bünyesinde bulunduran franchise ve yönetim firması Continent Worldwide Hotels, yeni bir otel için yönetim anlaşması imzaladı.

CONTINENT KAPADOKUS THERMAL SPA & WELLNESS İÇİN İMZALAR ATILDI !

Türkiye’yi yurt dışında başarı ile temsil eden ve yurt dışında en hızlı büyüme ivmesine sahip olan otel markalarını bünyesinde bulunduran franchise ve yönetim firması Continent Worldwide Hotels, yeni bir otel için yönetim anlaşması imzaladı.

CONTINENT KAPADOKUS THERMAL SPA & WELLNESS İÇİN İMZALAR ATILDI !
15 Mart 2024 - 13:53

IHLARA EMLAK DAYANIKLI TÜKETİM MALZEMELERİ PAZARLAMA İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ tarafından, 2023 yılında tüm tadilatları yapıldıktan sonra hizmete alınan ve aynı zamanda bölgenin en eski termal tesislerinden biri olan, Kapadokus Termal Resort, bugün karşılıklı atılan imzalardan sonra, Continent Worldwide Hotels tarafından yönetim anlaşması altında işletilerek yeni yüzü ve konsepti ile Nisan 2024 itibarı ile hizmete alınacak.
 
Yeni ismi ile Continent Kapadokus Thermal Spa & Wellness, 100 suite ve standard oda, termal havuzlar ve açık havuza sahip ve mevcut hizmetlerine eklenecek, SPA, Sauna, Hamam, Sağlıklı Yaşam, Fizyoterapi, Ayuverdic Mutfak ve üç yeni a la carte restaurant’ı ile bölgede farklı bir tarzı ortaya koyacak. Nevşehir merkeze ve hava limanına sadece 1 saatlik mesafede bulunan Continent Kapadokus Thermal Spa & Wellness, aynı zamanda, Ihlara Vadisine 7 km, Selime Katedraline 3 km, Derinkuyu Yeraltı Şehrine 53 km ve Göreme Milli Parkına 81 km mesafede...
 
İmzaların karşılıklı atıldığı toplantıda yatırımcı şirket sahibi ve aynı zamanda AKP 22. Dönem Millet Vekili Sayın Ahmet Yaşar, kızı ve aynı zamanda grubun Yönetim Kurulu Başkanı (CEO) Sayın Gülfem Yaşar Özberk ve oğlu Sayın Ahmet Cemal Yaşar, ortak olarak verdiği demeçte şunları dile getirdiler. “Turizm ve Otelcilik sektöründe uzun yıllardır yatırımlarımız devam etmekte. Geçtiğimiz sene açtığımız Kapadokus Termal Hotel için de tesisimizi bir sonraki seviyeye taşıyacak bir marka ile birliktelik yapma düşüncemiz de uzun zamandır devam etmekteydi. Bu süreçte yerli ve yabancı birçok marka ile görüşmelerimiz devam etti. Yerli bir kuruluş olmasına rağmen, yurt dışında da faaliyetleri bulunan Continent Worldwide ile de yollarımız bu sayede kesişti. Toplantılarımız sonucunda, yönetim anlaşması imzalayarak birliktelik yapma yolunda karar aldık”. Sayın Ahmet Yaşar şu şekilde devam etti: “Aile olarak, memleketimiz olan Aksaray’a yıllardır hizmet vermekteyiz ve vermeye de devam edeceğiz. Bölgede çok fazla otelin ve turistik tesisin olmaması ise büyük eksiklik. Bölgenin turizm açısından da kalkınması büyük bir önem taşımakta. Tesisimiz sayesinde, bu adımı attık ve gelecekte de daha iyi adımların atılmasına öncülük ettik. Ihlara Vadisi, Hasan Dağı ve birçok doğal güzelliğin ortaya çıkmaya devam ettiği, Aksaray – Nevşehir hattında yatırımların devam etmesini tüm kalbimizle istemekteyiz”
 
Continent Worldwide Hotels Ülke Operasyon ve Franchise Geliştirme Direktör’ü Kemal Karataş ise "Yurt dışında hızla büyümeye devam eden grubumuzun yurt içinde de birçok yeni anlaşma ile, kısa sürede hakkettiği yere geleceğine dair inancımız tam. Daha önceki demeçlerimizde de belirttiğim gibi, İstanbul’da üç tesisimiz ve Ankara, Çanakkale, Biga, Bursa, Kayseri, Mardin, Diyarbakır ve Şanlıurfa’da inşaatları devam eden tesislerimiz bulunmakta. 2024 yılı içerisinde, sırayla açılacak bu otellerin haricinde yeni görüşmelerimiz de bulunmakta. Yatırımcı dostu yaklaşımımız ve Milli Sermayeyi ülke içinde tutmak yolundaki gayretlerimiz, bizimle aynı değerleri paylaşan ve yerli otelcilik firmalarına destek veren yatırımcılarımızla birlikte çok güzel bir sinerji ile devam etmekte” dedi.
 
Continent Worldwide Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Zagikyan ise, “Firmamızın gelişmesinde büyük rol oynayan her bir yatırımcımıza bu vesile ile teşekkür etmek istiyorum. Sayın Ahmet Yaşar ve ailesine de, bu güzel tesisi güvenerek bizlere teslim etmelerinden dolayı ve yönetim anlaşması ile uzun soluklu bir ilişkinin ilk adımını atmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Kısa sürede, bölgenin en popüler otellerinden biri olacağına inandığımız Continent Kapadokus Thermal Spa & Wellness, başarılı bir işletme olacak” dedi.
  
Continent Worldwide Hotels hakkında:
 
Continent Worldwide Hotels, 2003 senesinde kurulmuş; otel yönetimi, franchise ve danışmanlık üzerine faaliyet gösteren bir şirkettir. Bünyesinde farklı segment ve konseptlere hitap eden markalar (Continent Hotels & Resorts, AncyrA Hotels & Inns, Swiss Inn by Continent, Lofty Collection Hotels, JOMO Hotels, ZEEZ Hotels, “by Continent Collection”) barındırmaktadır.
 
Detay için:
ContinentWorldwide.com | ContinentManagement.com
E-Posta: [email protected] 
©2022 Continent Worldwide Hotels - All rights reserved.
 

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam