Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CONTINENT WORLD WIDE HOTELS OTEL AÇILIŞLARINA DEVAM EDİYOR ! İŞTE GRUBUN AÇACAĞI YENİ OTEL !

Continent Worldwide Hotels, Suudi Arabistan'da Açılacak 8. Oteli ile Yeni ‘Express Hotel’ Konseptini Tanıtıyor…

CONTINENT WORLD WIDE HOTELS OTEL AÇILIŞLARINA DEVAM EDİYOR ! İŞTE GRUBUN AÇACAĞI YENİ OTEL !

Continent Worldwide Hotels, Suudi Arabistan'da Açılacak 8. Oteli ile Yeni ‘Express Hotel’ Konseptini Tanıtıyor…

CONTINENT WORLD WIDE HOTELS OTEL AÇILIŞLARINA DEVAM EDİYOR ! İŞTE GRUBUN AÇACAĞI YENİ OTEL !
31 Ocak 2024 - 11:00

Türkiye’yi yurt dışında başarı ile temsil eden ve yurt dışında en hızlı büyüme ivmesine sahip olan otel markalarını bünyesinde bulunduran franchise ve yönetim firması Continent Worldwide Hotels, Suudi Arabistan’da açık olan 3 oteli ve Medine, Dammam, Al Taif bölgelerinde de inşaası devam eden otelleri ile birlikte yakın zamanda 7 otel ile faaliyetlerine devam edeceğini duyurmuştu. Bugün imzalanan yeni bir tesisle de  8. Otelini Suudi Arabistan’in Al Baha şehrinde açacağını duyurdu.
 
Suudi Arabistan'da Continent ile Türk Misafirperverliği yaygınlaşıyor
 
Yeni imzalanan Continent Express Al Baha Hotel, Suudi Arabistan'ın Asir Vilayeti'nde yer alan büyüleyici Al Baha şehrinde bulunmakta. Al Baha şehri, nefes kesen dağ manzarası, zengin tarihi kültürü ve iklimiyle ziyaretçileri muhteşem bir deneyim sunuyor...
 
Atılan imzalar sonrası, Jamal Hamed, Continent Hotels Gulf Region (Körfez Ülkeleri) CEO'su,  “Suudi Arabistan otelcileri ve yatırımcıları, portföyümüzdeki markaları artık tamamı ile Kabul etti. Continent markası ürün olarak beğeniliyor, ve verdiğimiz benzersiz hizmetler otel yatırımcılarının bizi seçmesini sağlıyor. Yatırım geri dönüşümlerinde bizlerin vaatlerinin, boş vaatler olmadığını, sözümüzün arkasında olduğunu biliyorlar. Önümüzdeki günlerde birçok yeni projemizi de anons edeceğiz”, dedi. 
 
Yeni Continent Express Hotel Al Baha, uydu ve dijital kanalları, Smart TV ve kablosuz internet erişimi ile birlikte mini bar ve kahve/çay makinesi içeren, 80 adet rahat ve modern  odası ile birlikte, çeşitli yemek seçenekleri sunan, Türk ve Batı mutfağını da içeren "People" fine dining restoran ve "Aromas Kahve Dükkanı" da içinde barındırıyor. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği için açık olan restoran, hem büfe hem de a la carte seçenekleri ile misafirlerini ağırlayacak... Otel ayrıca 24 saat oda servisi hizmeti verilecek.
 
 “8. Anlaşmamızı duyurmak bizlere son derece büyük bir mutluluk veriyor“, diyen, Continent Hotels MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) Bölge CEO’su Shady Boueiry, şöyle devam etti, “Yatırımcılarımızın beklentilerini karşılayan markaları sunan bir yönetim ve franchise firmasıyız. Bu yeni imzalanan otelimiz ile birlikte, Orta Doğu, Körfez ve Afrika bölgeleri için özel olarak tasarlanmış olan 'Express' marka segmentimizi başlatmaktan memnuniyet duyuyoruz... Continent Hotels haricinde Continent Express Hotels şu an için sadece bu bölgede faaliyet gösterecek bir marka ve ilk pilot otelimizi de Al Baha’da açmak bizi heyecanlandırıyor”
 
Continent Worldwide Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Zagikyan ise, "Canlı kültürü ve mirası ile güçlü bir turizm altyapısı kurmakta olan Suudi Arabistan'ın, Continent Worldwide markalarına kucak açmasından ve markalarımızın pazarda Kabul görmesinden oldukça memnunuz. Shady Boueiry ve bölgedeki güçlü ekibi, Türk markalarımızı emin adımlarla büyütmekte ve tanıtmakta. Bir sure önce Lübnan’da da bir otel ile marka anlaşması yaptık ve yakın zamanda Dubai’deki tesislerimiz de misafir kabul etmeye hazır olacak ve açılacak" dedi.
 
Yeni Continent Express Hotel Al Baha is Haziran 2024’te açılacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum