Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

E-Ticaret Teşviklerinden Faydalanma Fırsatını Kaçırmayın.

Bir girişimci olarak fırsatları değerlendirmek konusunda herkesten daha fazla tetikte olmalısınız. Bu yazıda e-ticarete girmeniz için devletten alabileceğiniz teşvik ve destekleri sıralayacağız.

E-Ticaret Teşviklerinden Faydalanma Fırsatını Kaçırmayın.

Bir girişimci olarak fırsatları değerlendirmek konusunda herkesten daha fazla tetikte olmalısınız. Bu yazıda e-ticarete girmeniz için devletten alabileceğiniz teşvik ve destekleri sıralayacağız.

E-Ticaret Teşviklerinden Faydalanma Fırsatını Kaçırmayın.
01 Temmuz 2020 - 18:13

KOSGEB

•Destek içeriği: Küçük ve orta ölçekli işletmeleri geliştirip destekleyen KOSGEB, hem geri ödemesiz destekler veriyor hem de başarılı projeleri ödüllendiriyor. Siz de KOBİ'nizle "Yenilikçi, teknolojik ve katma değeri yüksek bir ürün üreten, bu ürünü uluslararası pazarlara taşımak isteyen ve ihracat odaklı çalışan KOBİ’lere" sağlanan Genel Destek Programı'na başvurabilirsiniz. Programda aralarında "Yurt Dışı İş Gezisi"nin de olduğu 15 farklı alan için 470 bin TL'ye kadar destek bulunuyor.

TÜBİTAK

•Destek içeriği: TÜBİTAK, "Bireysel Girişimcilik Aşamalı Destek" isimli programlarıyla bazı e-ticaret projelerine teknik ve ticari destek sunuyor. Bu destek ile firmalar yurt dışındaki fuarlarda kendilerini tanıtabiliyor.
 
SİTEHİZMET
 
•Destek içeriği: E-Ticarete başlamak için ihtiyacınız olan en önemli unsur e-ticaret sitesidir. E-ticaret sitenizi bir günde kullanıma açtırabilirsiniz. Hazır paket halinde ve tüm bileşenleriyle birlikte e-ticaret sitesine sahip olabilmeniz için yapmanız gereken tek şey sitehizmet internet adresini ziyaret etmek.www.sitehizmet.com
  
1. E-Ticarete Sağlanan Maddi Destekler Neler?

E-ticaret alanına yatırım yapmak isteyen veya bu alanda faaliyet gösteren şirketini geliştirmek isteyen kişiler, beş farklı devlet kurumundan kredi ve hibe yardımı alabiliyor. Ekonomi Bakanlığı başta olmak üzere KOSGEB, TÜBİTAK, TOBB, İSTKA e-ticaretin gelişimine katkıda bulunuyor. 3.000 TL’den başlayan ve 100.000 TL’ye kadar sağlanan sermaye desteği, projenin başarısına göre geri ödemesiz olarak da verilebiliyor. Bu kurumlar, aynı zamanda mesleki eğitim ve fuar tanıtım organizasyonlarında yer alma gibi destekleri de e-ticaret sahiplerine ve girişimcilerine sunuyor.

2. E-Ticaret Yatırımında Hangi Şartlar Aranıyor?
E-ticaret alanında hizmet vermek için bazı prosedürlerin yerine getirilmesi gerekiyor. Bunlardan ilki profesyonel bir e-ticaret yazılımına sahip olmak. Yatırım yapılacak olan e-ticaret sitesinin teknik özelliklerinin tam olması gerekiyor. Emek ve zaman harcanarak hazırlanan e-ticaret projeleri ile yatırım ve teşvik uygulamalarından yararlanmak mümkün oluyor.

3. İstihdam İçin Destek Sağlanıyor mu?
E-ticaret şirketiniz, istihdam desteği ve bireysel danışmanlık hizmetlerinden yararlanabiliyor. Şirket bünyesinde çalışan personel için 3 yıl boyunca brüt ücret üzerinden devlet destekli istihdam yardımı e-ticaret yatırımlarına sağlanıyor.

4. E-Ticarette AR-GE Yardımı Var mı?
Ekonomi Bakanlığı, e-ticaret sitelerinin araştırılması ve geliştirilmesi safhasında onaylanan projelere, pazar araştırması ve pazar giriş desteği paketinde kredi, danışmanlık ve üyelik desteği sağlıyor.

5. E-Ticaret Yapılabilecek SektörlerHangileri ?
Toptan ve perakende ticareti ile ilgili bir iş yapan veya bu tarz bir iş yeri açmayı düşünen girişimcilerin faydalanabileceği alanları aşağıda listeledik.

Bir ücret veya sözleşmeye dayalı ticaret yapanlar.

Meyve ve sebze, Canlı hayvan, Et ve et, Ev eşyaları, Giysi ve ayakkabı, Tekstil ürünleri, Parfüm ve kozmetik, Kimyasal ürünler ticareti.

Belirlenmiş bir mala tahsis edilmiş elektrikli ev aletlerinin, spor malzemelerinin, giyim eşyalarının ticareti.

Tezgahlar ve pazar yerleri vasıtasıyla yapılan ticareti.
 
İşinizi Bugün E-ticarete Taşıyın
E-ticarete başlamak için ihtiyaç duyacağınız her şey sitehizmet e-ticaret paketlerinde Anahtar teslim e-ticaret çözümleri, Alan adı, hosting, e-mail, güvenlik, yedekleme, ödeme altyapıları ve diğer birçok hizmet size bir bütün olarak sunulur.Kullanıcı dostukolay kullanım özellikleriile sitenizin yönetim süreçleri hem hızlı, hem de çok kolay. Teknik destek,ihtiyaç duyduğunuz her an destek ekibimizden yardım alabilirsiniz.Arama motoruoptimizasyonu (seo)  ve markanızı yansıtane-ticaret tasarımları için hemen tıklayın www.sitehizmet.com

Reklam
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam