Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gloria Golf Resort için önce sağlık ve güvenlik !

Türkiye’nin doğaya ve spora saygı duyan oteli Gloria Golf Resort; yılsonu kaçamakları için mekân arayışında olanları Akdeniz’in eşsiz mavisi ve yeşiliyle çevrelenmiş sıcak iklimine davet ediyor.

Gloria Golf Resort için önce sağlık ve güvenlik !

Türkiye’nin doğaya ve spora saygı duyan oteli Gloria Golf Resort; yılsonu kaçamakları için mekân arayışında olanları Akdeniz’in eşsiz mavisi ve yeşiliyle çevrelenmiş sıcak iklimine davet ediyor.

Gloria Golf Resort için önce sağlık ve güvenlik !
24 Kasım 2020 - 13:04

Türkiye’nin birçok bölgesinde mevsim kış ve sonbahar arasında gidip gelse de Akdeniz’in incisi Antalya’da sıcaklık, yaz günlerini aratmıyor. Yazın özlemini çekenler ve Akdeniz’deki sıcak havayı değerlendirmek isteyenler ailece dinlenebilmek, sosyalleşebilmek, sevdikleriyle konforlu ve güvenli istirahat edebilmek için rotayı yine Antalya için oluşturuyor. Açık ve kapalı spor alanları, lüks restoran ve kafeleri, masaj hizmetleri, çocuklar için oyun bahçeleri ile tüm ihtiyaçlara maksimum çözümler sunan Gloria Golf Resort; çok sayıda konaklama seçenekleriyle hizmet vermeye devam ediyor. Standart oda tipleri dışında; Junior Suit, King Suit, Family Suit, Gloria Villa, Executive Villa ve Owner Villa’larıyla hem çekirdek hem de geniş ailelere uygun önerilerde bulunuyor.

Biraz Bakım ve Dinlenme için Şık Bir Hafta Sonu Kaçamağı…
Eşsiz güzellikteki doğası, deniz ile otel arasına konumlanmış nehir keyfi, hayvanat bahçesi, yürüyüş parkurları, güzellik merkezi, golf sahaları, villaları ve a la carte restoranları ile 2.200 dönüm arazi içine konumlanarak, her tarzdan insana, her türlü etkinliği yapabilme olanağı sunuyor. Türkiye’nin ve Avrupa’nın en geniş kapsamlı spor oteli olarak öne çıkan Gloria Sports Arena’ya ise 5 dakikalık mesafede olup, transfer imkânı olması ile de, 50’den fazla spor branşına yönelik hizmet veren spor otelinde de spor yapmanın keyfini en iyi şekilde yaşatma imkanı sunuyor. Konaklama, eğlence, spor, müzik ve yemek gibi her alandaki yüksek iddiası ile Gloria Golf Resort; klasik otel anlayışının üzerinde olan ve yüksek hizmet kalitesi felsefesi ile hareket ediyor.

Gloria Golf Resort İçin de Önce Sağlık ve Maksimum Güvenlik…
Pandemi nedeniyle evde kalmaya özen gösterilse de özellikle çocuklu aileler için evde kalmak ve çocukları uzun süre evde tutmak zorlaşıyor. Yetişkinler de home-office çalışma düzeni nedeniyle evden uzaklaşmak istiyor. Kalabalık şehirlerde dışarı çıkmak daha büyük risk taşıyor. Yetişkinler çocuklarını sıkmadan, kendileri de sıkılmadan rahat ve güvenli vakit geçirmenin yollarını arıyor. Gloria Golf Resort; içinde bulundurduğu olanaklar ile her yaştan kişiye uygun güvenli yaşam alanları sunuyor. Gloria Golf Resort’te çalışan personeller otel tarafından kendilerine sunulan çalışma belgeleri ile iş hayatlarına yasakların olduğu dönemler dahil tüm koşullarda devam ediyor ve düzenli olarak testlere tabii tutuluyor. Otele gelen tüm misafirlerin valiz ve eşyaları önce dezenfekte ediliyor, ardından daha önceden dezenfekte edilen odalara taşınıyor. Otelde yer alan tüm açık ve kapalı mekanların hijyeni yönetmeliklere göre titizlikle uygulanıyor. Kısıtlamaların geldiği dönemlerde kamuya açık alanlara çıkmak yasak olsa da; kendi içinde bir yaşam merkezi olan Gloria Golf Resort açık ve kapalı alanlarıyla tüm ihtiyaçlar için çözümler sağlayarak aranılan huzuru, güveni içeride ki misafirlerine sunuyor.

Reklam
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam