Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Güvenilir Dış Cephe Kaplama İşlemleri

Güvenilir Dış Cephe Kaplama İşlemleri

Güvenilir Dış Cephe Kaplama İşlemleri
24 Ocak 2020 - 12:01

Isı, su ve ses yalıtımı sağlayarak, yapıyı hava koşullarından koruyan ürünleri ve şirketleri keşfedebilir ve mimari tarzı tamamlar, yapının görünümünü yaratabilir ve dış cephe kaplama kataloğunda fark yaratarak en iyi fiyat teklifini alabilirsiniz. Dış kaplama, ayrıca binanızın çeşitli alanlarda faturalardan tasarruf etmesini sağlar.

Dış Cephe Kaplama Nedir?

Dış cephe kaplaması türleri söz konusu olduğunda, akla gelen ilk teknik kaplama tekniğidir. Bu kaplamada dış kaplama için en yaygın uygulama, EPS polistiren köpüğü bazlı ısı yalıtım levhalarıdır. Dış kaplamanın görsel unsurları arasında, binada kullanılan dış kaplamanın bir polistiren olduğu görülmemektedir. Çünkü cephenin zor şartlarını karşılamak için farklı katmanlarda farklı uygulamalar vardır.

Dış köpük malzemeleri, diğer malzeme seçenekleriyle karşılaştırıldığında ekonomiktir. Dış cephe panelleri ile cepheyi çevreleyen cephe köpük malzemeleri. Kışın şişen doğal gaz faturaları sizi rahatsız ediyorsa, evinizi yazın serin tutmak istiyorsanız, bu dış cephe kaplama metodu problemlerinizi çözecek pratik bir yöntemdir. Bu, izolasyon ihtiyaçlarınızı aşacaktır. Çünkü kılıf olarak adlandırdığımız dış kaplama yöntemlerini kullanarak farklı derecelerde ısı transferini önlemek mümkündür.

Dış Cephe Kaplama İçin Önemli Noktalar

Evinizdeki sıcak hava tavanın altından dışarı çıkar, çünkü ısıtılan hava evin her tarafına yayılır ve sonuçta tavana doğru yükselir. Çatıyı örtmenin, ısıyı önlemenin ve evinizde enerji verimliliğini artırmanın etkili bir yolu çatıya çıkmaktır.

 Şömine çalışma esnasında ısındığında, kapalıyken bacadan sıcak hava çıkar. Bu nedenle, şömineyi kıştan önce etkin bir şekilde kapatmak isteyeceksiniz.

 Perdeleri olmayan çıplak pencereler varsa, bu, ısı kaybının artmasına neden olabilir. Pencerelerinizin etrafındaki çatlak veya deliklerin kalafatla örtülmesi, evinizde sıcak kalmanıza ve enerji faturalarınızı azaltmanıza yardımcı olacaktır. Pencere pervazının kullanılması tavsiye edilir.

 Aslında, evinizdeki ısının % 10'u zeminde kaybolur ve yeterli yalıtımlı zemine sahip olmayan evler daha fazla kaybedebilir. Zemin yalıtımının kolayca sabitlenmesi ve yerinize halı ve halı eklenmesi bile ısı kaybını azaltmanıza yardımcı olabilir.

Aslında, duvar kaplaması dış cephe kaplamanın en pratik yöntemlerinden biridir. Kaliteli dış cephe panelleri eklemek ve herhangi bir dış cephe kaplama işlemi, duvarlarınızdaki ısı kaybını önlemenin mükemmel yoludur.


Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam