Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Adana Şakirpaşa Havalimanı Araç Kiralama Ofislerinde Hareketlilik Başladı

Adana Şakirpaşa Havalimanı Araç Kiralama Ofislerinde Hareketlilik Başladı

Adana Şakirpaşa Havalimanı Araç Kiralama Ofislerinde Hareketlilik Başladı
16 Mart 2020 - 10:26

Adana Oto Kiralama

Adana Şakirpaşa havalimanı seyahatleri olan tüm misafirlere ulaşım ihtiyaçlarının önemli bir bölümünü karşılayan Adana oto kiralama hizmeti popüler bir konumda yer almakta. Havaların ısınması ile bölgenin iş ve turistik gezi amaçlı ziyaretçilerini kucaklayan Adana Şakirpaşa havaalanı tam kapasite ile çalışmaya başladı. Her yıl bölgenin yoğun taleplerine kusursuz bir şekilde karşılayan Şakirpaşa airport şehir merkezli konumu ile de kolay ulaşım yollarına sahip bir havaalanı konumundadır. Buda misafirlerine bölgede büyük kolaylık sağlamaktadır. İlk bahar ve yaz döneminde Akdenize kıyısı olan Adana, Mersin ve Hatay illerinin yanı sıra kıyısı olmasa da Osmaniye, Kahramanmaraş, Kayseri ve Gaziantep illerine yoğun bir talep olmaktadır.

Yaz dönemlerinde tatil başlaması ile birlikte yoğun bir şekilde şehir dışında ve gurbette yaşayan yöre halkı dışında yöreye aşık yabancı misafirleri de kucaklayan Şakirpaşa havalimanı tüm ziyaretçilere 7/24 kesintisiz hizmet sunmaktadır. Her ne kadar dünya üzerinde ve ülkemizde yanşan talihsiz olaylar sonrasında bölge itibari ile tedirginlik olsa dahi şimdiden oteller ve Adana araç kiralama rezervasyonlarında yoğunluk yaşanmaktadır. Gurbette yaşayan vatandaşlarımız günün her saati yoğun bir şekilde geldiği Şakirpaşa havalimanı araç kiralama ofisleri de bu dönemde yoğun bir hareketlilik yaşanmaktadır. Avrupa‘nın farklı kentlerinden direk uçuşların yanı sıra bir çok farklı kıta ve ülkeden aktarmalı uçuşlar ile de gelen misafirleri karşılayan bir çok Adana oto kiralama firması 7/24 çalışmaktadır.

Adana havalimanı araç kiralama ile ulaşım sağlayacak misafirler nelere dikkat etmelidir ?

Şakirpaşa havalimanı çıkışınızda bir çok araç kiralama firması ile karşı karşıya geleceksiniz bunların içersinde yerel firmalar ve ulusal bir çok markaya ait ofisler bulunmaktadır. Havalimanı inişlerinde araç kiralama hizmeti alarak ulaşım sağlayacak misafirlere yönelik bir çok kampanya ve ek hizmetin dışında her firmada farklılık gösteren kiralama şartı bulunmaktadır. Ulusal markalı araç kiralama ofisleri yerel firmaların yanı sıra daha ağır kurallar ile bu hizmeti sizlere sunmaktadır. Adana havaalanı oto kiralama hizmetlerinden yararlanacak misafirlere önerilerimiz arasında başlıca olarak ;

-Kiralayacakları araçların yaşı ve fiziki durumunu kontrol edin.

-Yerel firmaların bazıları ve ulusal markaların tamamında bulunan provizyon yada bloke bedelleri ile geri ödeme sürelerini hakkında detaylı bilgi alın.

-Kullanımlarınızda sizlerin ihtiyacını tam karşılayan km limitleri hakkında bilgi alın.

-Kaza, afet ve üçüncül şahısların saldırıları ile oluşabilecek hasalar için kiralık araç sigortalarının neleri kapsadığı hakkında bilgi alın.

-Ücretli geçişler, ek donanımlar,  araç ekipmanları kullanım şekillerini ve ücretleri hakkında bilgi talep edin.

- Araç kiralama hizmeti alırken teslim ve iade saatleri hakkında bilgi alın gece saatleri araç teslim ve iadeleri ücretli ise ücretsiz olanlar ile hizmet kalitesini karşılaştırın.


 

Şakirpaşa havalimanı iç ve dış hatlar hakkında neler biliyorsunuz ?

Adana havalimanı konumu itibari ile butik bir havaalanı görünümde olup bölgenin yoğun havayolunu tercih eden misafirlere hizmet vermektedir. Adana havalimanı iç hatlar terminali ana girişin sağ tarafında olup gelen yolcu bölümü ile giden yolcu bölümü iki farklı binada hizmet vermektedir. Adana havaalanı dış hatlar terminali ana girişten sol tarafta olup tek binada gelen ve giden yolculara hizmet vermektedir. Gün içersinde bir çok noktaya ulaşım imkanı sunan Şakirpaşa havalimanı iç hatlardan İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Van, Trabzon illerine ve yaz aylarından Muğla Bodrum havalimanına direk uçuşlar vardır. Dış hatlar terminalinden Lübnan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Almanya, Hollanda, Avustralya ülkelerine dönemsel olarak direk uçuşlar mevcut olup transfer yolcuları dünyanın neresinden gelirlerse gelsin ulaşım sağlayabilirler.

Adana Şakirpaşa havaalanı hangi illere gelen yolcuları misafir eder ?

Şakirpaşa havalimanı ülkemizin altıncı büyük şehri olan Adana ‘da konumlanmıştır. Bölge itibari ile başta Mersin ve Osmaniye illeri dışında havalimanına sahip olan Kahramanmaraş, Hatay ve Kayseri illerine gelen misafirlere de hizmet vermektedir.  Dünyanın her yerinden gelen misafirlerine kolay ulaşım yolunu açan Şakirpaşa havalimanı içersinde bulundurduğu bir çok oto kiralama ve transfer firmaları ile de bölgeye gelen misafirlere uzun yada kısa dönemlerde Adana araç kiralama hizmeti sunar. Yaz dönemi başlaması ile birlikte yoğun bir şekilde gelen yazlıkçı misafirlere kucak açan Şakirpaşa havalimanı bu yoğunlukla beraber Adana havalimanı araç kiralama firmalarında da hareketliliğin temel sebebi olur. Mersin ölgesinin kıyı şeridinde bulunan Tömük bölgesi, Erdemli, Bozyazı, Silifke, Taşucu, Kızkalesi, Atakent yazlıklarına yoğun bir ilgi bulunmaktadır. Ayrıca yayla bölgelerine de yoğun bir talep alan bölgemizde yoğunlukla çamlık olan bir çok yaylalıklarda misafirlerini ağırlamaktadır.

Adana Şakirpaşa havalimanı‘na nasıl ulaşırım ?

Türkiye ‘nin güneyinde bulunan Şakirpaşa havaalanı konum itibari ile şehirle iç içe olması ile kolayca ulaşım imkanı sunmaktadır. Havalimanı hizmet kapsamında bulunan Mersin şehir merkezi, Tarsus ve Yenice bölgelerinden havaş otobüsleri, Osmaniye şehir merkezinden havaş otobüs bulunmaktadır. Bunların dışında Adana şehir merkezinin bir çok noktasından otobüs ve dolmuş seferleri bulunmaktadır. Belediye nin hizmeti olan otobüs seferleri 24 saat çalışmakta olup şehrin ana bölgelerinden havalimanına seferler düzenlemektedir. Bunların dışında özel transfer şirketleri tarafından Adana havaalanı transfer hizmeti ile dilediğiniz saatte dilediğiniz adresten kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Adana rent a car firmalarının yoğunlunun artması ile birlikte kiralık araç tedarik sorun yaşayan misafirler içinde en doğru yol transfer hizmeti ile kolayca ulaşım sağlayabilirler.

Adana havalimanı oto kiralama firmalarını hareketlendiren sebepler nelerdir ?

Ülkemizin ve dünyanın bir çok noktasında yaşamaya yada çalışmaya giden Çukurova ‘nın sıcak insanları memleket özlemi ile ziyaretlere gelmektedir. Ayrıca ülkemizin en gelişmiş sanayi bölgelerini etrafına toplaması ile iş dünyasının bir çok insanın ziyaretlerine ulaşım imkanı sunmaktadır. Adana Şakirpaşa havalimanı Mersin liman, Mersin Taşucu liman ve Hatay İskenderun limanlarına ulaşım için en kolay ulaşım yolu ile terminallerinde sizleri ağırlamaktadır. Dünyaca ünlü demir çelik sanayisine sahip olan Hatay İskenderun bölgesi farklı ülkelerden misafirleri Şakirpaşa havalimanını tercih etmelerine sebep olmaktadır.

● Yaz dönemlerinde gurbette yaşayan misafirlerin ziyaretleri
●  Ekonomik tatil yapmak isteyen dünyanın her yerinden yazlıkçı misafirlerin ziyaretleri
●  Bölge itibari ile iş seyahati için gelen misafirler
●  Bölgeye kurulan termik ve nükleer santral misafirleri
●  Yıl başı ve bayram dönemlerinde şehir dışından gelen hemşerilerimizin talepleri
●  Dönemse olarak artan uçuş sayıları

Şakirpaşa havalimanı araç kiralama taleplerini arttıran başlıca nedenler olarak sayabiliriz.

Adana Şakirpaşa havalimanı firmalarında fiyat araştırma ?

Bölgeye gelen misafirlerimiz için en uygun araç kiralama fiyatlarını detaylı bir şekilde araştırmalarını tavsiye ederiz. Yerel firmaların dışında bir çok Ulasal firmayı da bünyesinde barındırın Adana Şakirpaşa havaalanı Adana rent a car hizmetlerinde uzun yıllar deneyime sahip bir çok şirket bulunmaktadır. Sizlerde bu firmalardan kolayca rezervasyon yaptırabileceğiniz gibi sonrasında alacağınız tüm hizmetlerin ücretleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Sizlere tavsiyemiz bunların tamamını birlikte planlayarak ek sigorta, araç kiralama bedelleri ve sigorta şartları hakkında bilgi almanız olacaktır. Ulusal firmaların dışında yerel bir çok deneyimli firmadan fiyat teklifi ve diğer hizmetlerin detayını almadan araç kiralama yapmamanız olacaktır.


Reklam
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam