Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Havalimanı Transferinde Güvenli ve Konforlu Yolculuğun Adresi ShallWeGo !

ACY GroupShallWeGo ile 400 lokasyon ve 100 Binden fazla transfer noktasıyla dilediğiniz havalimanından otelinize, otelinizden havalimanınıza kadar konforlu ve güvenli yolculuk imkanı sağlıyor.

Havalimanı Transferinde Güvenli ve Konforlu Yolculuğun Adresi ShallWeGo !

ACY GroupShallWeGo ile 400 lokasyon ve 100 Binden fazla transfer noktasıyla dilediğiniz havalimanından otelinize, otelinizden havalimanınıza kadar konforlu ve güvenli yolculuk imkanı sağlıyor.

Havalimanı Transferinde Güvenli ve Konforlu Yolculuğun Adresi ShallWeGo !
20 Haziran 2022 - 13:32

ShallWeGo ile Havalimanı Transfer Hizmeti Nedir?

Yorucu geçen yolculuklar ve ulaşımın zorluğu nedeniyle havalimanından eve ya da evden havalimanına gitmek yolculuk edenler için her zaman bir sorun olmuştur. Bu nedenle rahat ve sorunsuz bir şekilde evinize veya uçağınıza ulaşmanın en iyi yollarından biri de havalimanı transferidir. Sadece evinizden uçağınıza değil seyahat ettiğiniz yerdeki otelinize hatta uçaktan indikten sonra gitmek istediğiniz herhangi bir rotaya ulaşımınızı sağlayan bir hizmet türüdür. Havalimanı transferinin shuttle, paylaşımlı transfer, havaalanı servisi ya da havaalanı transferi gibi farklı isimleri de bulunmaktadır.

ShallWeGo VIP araç transfer hizmetini kullanarak 400 lokasyon ve 100 binden fazla transfer noktasıyla dilediğiniz noktaya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Havalimanı transfer hizmeti yolcuların ihtiyacına göre de şekillenen bir ulaşım hizmetidir. İsteğe ve ihtiyacınıza göre Mercedes Benz Vito, VolkswagenCaravelle gibi VIP araçlarla rahat ve güvenli bir yolculuk yapabilirsiniz. ShallWeGo genel olarak Mercedes Benz Vito marka aracı kullanmaktadır. Diğer firmaların aksine ihtiyaca ve yolcu sayısına göre dilediğiniz aracı seçebilir ve paylaşımsız şekilde kullanabilirsiniz. ShallWeGo VIP transfer araçları tamamen kişiye özel hizmet vermektedir.

ShallWeGoVIP Transfer Hizmeti Nasıl Çalışır?

Yolculuğa başlamadan önce ShallWeGo web sitesinden rezervasyon yaptırarak havalimanı transfer hizmetini kullanabilirsiniz. Transfer hizmeti havalimanı çıkış terminalinde sizi bekleyen ekiplerin karşılamasıyla başlar. Karşılama ekibi elinde isimlikle birlikte sizi çıkış terminalinde bekler. Bu durum havalimanı kurallarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Örneğin, İstanbul havalimanında isimlikle çıkış terminalinde beklemek yasaktır. Dijital tabelalar yardımıyla transfer hizmeti ekibiyle buluşabilirsiniz. Antalya, Muğla gibi şehirlerde isimlik kullanımı serbesttir. Çıkış terminalinde hizmetinizi aldığınız transfer ekibiyle buluştuktan sonra ekip sizi ve eşyalarınızı araca götürerek rahat bir yolculuğa başlamanızı sağlar. Havalimanından gideceğiniz adrese kadar size özel şoförünüzle rahat ve güvenli bir yolculuk yaşarsınız.

ShallWeGoVIP transfer deneyimi şu şekilde gerçekleşmektedir:

  • Yapılan rezervasyon sonrası, yolcu bulunduğu konumdan alınarak tam olarak istediği konumunun hemen önüne bırakılır.
  • Uçakla havalimanına gelen yolcular çıkış terminalinde ulaşım ekipleri tarafından karşılanır ve rezervasyon yaptıkları araca bindirilir.
  • Uçuşta gerçekleşen herhangi bir saat değişikliği ve aksaklık ulaşım ekibi tarafından takip edilir ve yolcunun mağduriyet yaşamaması sağlanır.
  • 400 lokasyon ve 100 binden fazla transfer noktasında hizmet veren ShallWeGo alanında deneyimli çalışanlarla hizmet sunmaktadır. Yolcuların konforu ve güvenliği birinci öncelik olarak benimsenmektedir.
  • Her türlü yolcuya uygun paket seçenekleriyle geniş hizmet seçenekleri sunmaktadır. Paylaşımlı transfer, kişiye özel transfer, kalabalık gruplar için transfer seçeneklerine uygun VIP deneyim yaşatan araç filosuna sahiptir.
  • Yolcuların zamandan tasarruf edebilmesi için istenilen konuma en uygun rota belirlenerek işinde profesyonel ve deneyimli şoförlerle ulaştırılması sağlanmaktadır.

Uçak seferlerinin aksaması, iniş-kalkış saatlerinin değişmesi sıkça görülür. Bu tarz durumlarda havalimanı transfer hizmeti alacak kişilerin kafasında bazı soru işaretleri oluşur:
 
  • Rezervasyonumu yaptığım saatte ulaşım ekibiyle buluşamazsam yolculuğum iptal olur mu?
  • Transfer hizmetimde değişiklik ya da aksaklıklarla karşılaşır mıyım?
  • Rezervasyon saatinden önce ya da sonra çıkış terminalinde olursam ulaşım ekibini bekler miyim?

Transfer hizmetini kullanacak yolcular tarafından sıkça sorulan bu soruların aslında oldukça basit bir cevabı bulunmaktadır. Rezervasyonunuzu yaptıktan sonra hizmeti aldığınız firmalarımız tarafından rezervasyon ve uçuş bilgilerinizin takibi yapılmaktadır. Böylece uçuşunuzda oluşabilecek herhangi bir aksaklığa uygun olarak hizmetiniz yeniden düzenlenir. Havalimanında bulunan görevli ekiplere değişen bilgiler anlık olarak iletilir. Yolcuların erken ya da geç inişlerinde aksaklıkla karşılaşma olasılığı ortadan kalkmış olur. Bu şekilde çıkış terminalinde beklemek, satın aldığınız hizmette yer alan özelliklerin değişmesi gibi durumlarla karşılaşmazsınız.

Alınan transfer paketi türüne göre araç içinde kullanabileceğiniz farklı hizmetler bulunmaktadır. Yiyecek ve içecek ikramları, internet hizmeti, bebek koltuğu kullanımı gibi hizmetler satın aldığınız paketlere göre değişiklik göstermektedir. Transfer hizmetini satın alırken bunlara dikkat etmeniz herhangi bir mağduriyet yaşamamanız için önemlidir. Yolculuk sırasında ulaşım ekibine bulunduğunuz bölgede gezilecek yerleri ya da akşam yemeği için tercih edebileceğiniz restoranları sorabilirsiniz.

Reklam
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam