Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Helal turizme girmek isteyen oteller için önemli haber

Helal özellikli pazara giriş yapmak isteyen ve Availpro Fastbooking kullanan oteller için artık HalalBooking.com ile çalışmak çok daha kolay

Helal turizme girmek isteyen oteller için önemli haber

Helal özellikli pazara giriş yapmak isteyen ve Availpro Fastbooking kullanan oteller için artık HalalBooking.com ile çalışmak çok daha kolay

Helal turizme girmek isteyen oteller için önemli haber
13 Aralık 2018 - 13:06

Helal özellikli seyahatte dünya lideri arama ve rezervasyon platformu HalalBooking.com, otel stoklarına daha fazla erişim için bağlantısında sorunsuz bir güçlendirmeye gidiyor.  
 
HalalBooking.com Avrupa, Kuzey Afrika ve Asya Pasifik bölgelerinde gelişmekte olan otel ortakları ve tedarikçilerine iki yönlü XML bağlantısı sunmak için Availpro Fastbooking ile entegrasyonunu tamamladı. HalalBooking.com'un Availpro Fastbooking kanal yöneticiliğini kullanan konaklama sağlayıcıları artık gerçek zamanlı ARI (Kullanılabilirlik, Fiyatlar ve Envanter) güncellemeleri yapabilecek ve kanal yöneticileri aracılığıyla kanalda oluşturulan rezervasyonları alabilecek. Bu tüm bağlantıların çok daha etkili fiyat dağılımı ve geliştirilmiş fiyat optimizasyonu ile sonuçlanacaktır.
 
Londra merkezli HalalBooking.com, helal özellikli hizmet veren otel ve tatil köylerinin çevrimiçi rezervasyonunda dünyaca lider bir platformdur. Bu pazarın 177 milyar Amerikan Doları olacağı tahmin edilmektedir. HalalBooking.com ile çalışan oteller, helal özellikli konaklama filtrelerini kullanan 84 farklı ülkeden müşteriye ulaşabilir.
 
Availpro Fastbooking'in kanal yönetim teknolojisini kullanan 10.500'den fazla otel HalalBooking.com'un tüm dünyadaki helal bilinçli müşterileri için bu arayüzü kullanılabilir hale getirecektir.
 
HalalBooking.com COO’su Enver Cebi: “Helal özellikli seyahat pazarı turizm sektörünün tüm dünyada en hızlı büyüyen pazarlarından biridir.  Availpro Fastbooking entegrasyonu ile HalalBooking.com daha geniş bir envantere ve kullanılabilirliğe erişim kazanacak, rezervasyon dönüşümünü iyileştirecek ve Asya Pasifik, Avrupa ve Kuzey Afrika’da büyüme planlarının bir parçası olarak gelirini artıracaktır.”
 
Şöyle devam ediyor: “84 ülkeden 45 farklı para birimiyle yapılmış rezervasyonlar ve 1.300’den fazla bağlı kuruluşlarla düzenli kitle pazarı olan bir çevrimiçi seyahat acentesi değiliz. Bizimki daha ziyade hızlı büyüme gösteren bir niş pazar ve bizler de otel ortaklarıyla bilgi ve uzmanlığını paylaşan bir pazar lideriyiz. Müşterilerimizin özel ihtiyaçları ve gereksinimleri var ama genellikle sadık kalıp bizi tekrar tercih etmektedirler.”
 
Helal bilinçli seyahat severlerin hızla büyüyen bu çok uluslu niş pazarına girmek için HalalBooking.com aracılığıyla dağıtımı güçlendirmek isteyen tüm mevcut Availpro Fastbooking otel müşterilerine bu özellik açıktır.
 
Availpro Global Ortaklık Yöneticisi Léa Vernet: “Bu alanda gelişen tüketim trendinin aşırı kişiselleştirme ile alakalı olduğunu görüyoruz. Bu yeni ortaklık sayesinde, sisteme adapte edilmiş bir teklif sunan Availpro Fastbooking'in kanal yöneticisine bağlı tüm dünyadan otel sahipleri artık HalalBooking.com müşterilerine ulaşabilecek.”

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam