Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ISTTA: " Sosyal Mesafeyle Sosyalleşelim "

İstanbul Turizm Derneği Üyeleri İstanbul’un en kaliteli mekanlarından biri olan İstanbul Oligark’ta buluştular.“Sosyal Mesafeyle Sosyalleşelim” temasıyla düzenlenen etkinliğe Türkiye’nin en prestijli marka otellerinin sahipleri, yöneticileri ve İstanbul Turizmine hizmet eden seçkin sektör temsilcileri katıldılar.

ISTTA: " Sosyal Mesafeyle Sosyalleşelim "

İstanbul Turizm Derneği Üyeleri İstanbul’un en kaliteli mekanlarından biri olan İstanbul Oligark’ta buluştular.“Sosyal Mesafeyle Sosyalleşelim” temasıyla düzenlenen etkinliğe Türkiye’nin en prestijli marka otellerinin sahipleri, yöneticileri ve İstanbul Turizmine hizmet eden seçkin sektör temsilcileri katıldılar.

ISTTA:
18 Eylül 2020 - 13:38

İstanbul Turizm Derneği Başkanı ve aynı zamanda Raffles Hotel & Zorlu Holding Turizm koordinatörü olan Yalçın Aydın, misafirlere hitap ettiği konuşmasında İstanbul Oligark İşletmecisi Zeynel Kılıç’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederken, İstanbul’da Dernek olarak 16 milyona hizmet verdiklerini belirtti.

İstanbul Turizm Derneği bünyesinde sadece otelcilerin değil, seyahat acentesi, restoran işletmecileri, yat firmaları, lojistik firmaları, eğlence mekânları gibi birçok sektörel müessese temsilcisi meslektaşının olduğunu ifade eden Aydın; İstanbul’a sürekli daha fazla hizmet etme misyonu içerisinde olduklarının altını çizdi. 

Yalçın Aydın sözlerine şöyle devam etti: "İstanbul zaten dünya çapında bir marka.Dünyada en çok seyahat edilen 6. Büyükşehir olma vasfını taşıyor. Malesef Pandemi sürecinden İstanbul’da nasibini aldı.Ancak, İstanbul yıllardır edindiği marka değeri ve uluslararası sektördeki tecrübesiyle yine en kısa zamanda toparlanarak tüm Endüstri camiasının da desteğini alacak ve dünyanın en çok tercih edilen ilk üç destinasyonundan biri olma hedefine ulaşacaktır."

Bu etkinliğe ev sahipliği yapan Oligark İstanbul İşletmecisi Zeynel Kılıç; İstanbul Turizm Derneği’ni mekânlarında ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirttiği açıklamasında; İstanbul’un en gözde otellerinin Yönetim Kurulu Başkanları ile birlikte Turizm sektörünün öncü ve vizyoner paydaşlarını mekânlarında misafir etmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.Sektörün moral ve motivasyona ihtiyacı olduğunu belirten Kılıç, kendilerinin de katkıda bulunarak her daim turizm sektörüne destekçi olmaya hazır olduklarını belirtti. 

“Sosyal Mesafeyle Sosyalleşelim” temasıyla düzenlenen etkinliği organize eden İSTTA Yönetim Kurulu Üyeliği,  Uluslararası Ekoturizm Derneği ile Uluslararası Düğün Organizatörleri Derneğinin Avrupa ve Asya’dan Sorumlu Başkanlığı gibi önemli görevleri yürüten TravelShop Turkey Seyahat Acentesi’nin Kurucusu ve Yöneticisi Murtaza Kalender konuşmasında Oligark İstanbul’un sahibi Zeynel Kılıç’a teşekkürlerini iletti ve İstanbul’da Oligark gibi üst segment kaliteli bir mekânın bulunmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Oligark İstanbul'un gerek marka değeri gerekse şıklığıyla İstanbul’un dünya çapında bir cazibe merkezi olmasına büyük katkıda bulunduğunun altını çizen Kalender; İSTTA gibi önemli bir derneğin seçkin temsilcilerini ve davetlilerini burada misafir etmekten ötürü çok keyif duyduğunu söyledi.

Murtaza Kalender konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “ Yönetimimizde bulunan otellerin yönetim kurulu başkanları ve yöneticileri ile birlikte çalışarak istanbul’a hizmet etmekten büyük keyif aldığımı, ayrıca Başkanımız Yalçın Aydın’ın bana bu görevi vermesinden duyduğum onuru ifade etmek istiyorum. İSTTA olarak büyük hedeflerimiz var. Pandemi vesilesiyle yavaşlayıp durma noktasına gelen sektörün tekrar ivme kazanacağına olan inancım tam.Katılım gösteren ve aşağıda isimleri bulunan kıymetli üyelerimizin detaylarını bu vesileyle aşağıda takdim etmek istiyorum.

  • Yalçın Aydın, Hotel Raffles, Zorlu Holding Turizm Koordinatörü 
  • Murtaza Kalender, TravelShop Turkey ,Yönetim Kurulu Başkanı 
  • Eyüp Babür, Shaza Hotels ,Türkiye ve BDT Ülkeleri Direktörü 
  • Uğur Talayhan, Swissotel Bosphorus ,Genel Müdürü 
  • Saruhan Saraylı, Pullman Hotel,Yönetim Kurulu Başkanı 
  • İlter Ergenç, Legacy Ottoman Hotel,Yönetim kurulu üyesi 
  • Tamer Yörükoğlu, DP Hotel Management LLC,Genel Müdürü 
  • Erol Turanlıoğlu, Hotel Management & Consultanty,Yönetim Kurulu Başkanı 
  • Ziya Cihan,Wow İstanbul Hotels&Convention Center,Genel Koordinatorü "

Davete, İstanbul genelinden 100'ü aşkın seçkin Turizm profesyoneliyle, STK temsilcileri katılım gösterdiler.“Sosyal Mesafeyle Sosyalleşelim” temasıyla düzenlenen etkinlikte, Dünyaya Pandemi kısıtlamalarına dikkat edilerek etkinliklerin kurallar dâhilinde gerçekleşebileceği mesajı verildi.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam