Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KATAR ETKİNLİK VE SEYAHAT PROFESYONELLERİNİ RIXOS GULF HOTEL DOHA'DA AĞIRLAYACAK !

Katar bu yıl, dünyanın dört bir yanından gelen seyahat ve etkinlik profesyonellerini yakında açılacak olan Rixos Gulf Hotel Doha'da ağırlayacak. Otel, Doha'nın kalbinde yer alan ve lüks yaşam tarzına hitap eden ilk exclusive beach resort olma özelliğini taşıyor.

KATAR ETKİNLİK VE SEYAHAT PROFESYONELLERİNİ RIXOS GULF HOTEL DOHA'DA AĞIRLAYACAK !

Katar bu yıl, dünyanın dört bir yanından gelen seyahat ve etkinlik profesyonellerini yakında açılacak olan Rixos Gulf Hotel Doha'da ağırlayacak. Otel, Doha'nın kalbinde yer alan ve lüks yaşam tarzına hitap eden ilk exclusive beach resort olma özelliğini taşıyor.

KATAR ETKİNLİK VE SEYAHAT PROFESYONELLERİNİ RIXOS GULF HOTEL DOHA'DA AĞIRLAYACAK !
13 Eylül 2022 - 10:27

2-5 Ekim 2022 tarihleri arasında, FIFA Dünya Kupası Katar 2022™ başlamadan hemen önce, 24'ten fazla ülkeden 200'e yakın seçkin turizm profesyoneli, inVOYAGE'ın lüks teşvikleri ve etkinlik teklifleri için Doha'da bir araya gelecek. Katar'da ilk defa gerçekleşecek olan etkinlik Rixos Gulf Hotel Doha, Qatar Tourism, Discover Qatar ve Qatar Airways ortaklığıyla düzenlenecek.  

Yeni Rixos Gulf Hotel Doha, ilk kez 1973 yılında Gulf Hotel olarak açılan ve kentte hızla simgesel bir yapı haline gelen, kapsamlı bir şekilde restore edilmiş tarihi bir binada yer alıyor. Rixos Hotels'in Accor ve Katara Hospitality ile ortak girişimi olan tesis, konfor, tarz ve ileri teknolojiyi harmanlayan 378 oda ve süit ile yedi restoranla hizmet verecek. 

Katar Turizm'in Operasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Berthold Trenkel, “Dünyanın dört bir yanından önde gelen turizm figürlerini kıyılarımıza getiren bu üst düzey seyahat etkinliğini destekleyebildiğimiz için çok heyecanlıyız. Ülkemizi iş için ideal ve erişilebilir bir merkez haline getiren dünyanın en iyi havayolu şirketi Qatar Airways ile tüm kıtalarda 150'den fazla destinasyona doğrudan bağlanan Katar'da, MICE (Meeting, Incentives, Conferences, Exhibitions) sektörü bizim için temel bir odak noktası. Misafirlerimize Doha Sergi ve Kongre Merkezi (DECC) ve Katar Ulusal Kongre Merkezi (QNCC) gibi özel kongre merkezleri ve çarpıcı yeni Rixos Gulf Hotel Doha'nın da aralarında yer aldığı harika bir otel yelpazesi sunuyoruz” dedi.

Dünya nüfusunun %80'ine altı saatlik bir uçuş mesafesinde bulunan Katar, büyük konferanslar, spor ve iş etkinlikleri için büyüyen bir merkez konumunda. 2030 yılına gelindiğinde Katar, yaklaşık %20'sinin MICE misafirleri olmak üzere yılda altı milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor. Katar'daki yeni turizm gelişmeleri, oteller, kültürün ve iklimin sıcaklığının yanı sıra dünyada 95'ten fazla ülkenin vatandaşları Katar'a vizesiz giriş hakkına sahip olması gibi çeşitli seyahat teşvikleri bu akımı daha da güçlendiriyor. 

Rixos Gulf Doha Genel Müdürü Sherif Kasseb konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Katar'daki ilk inVOYAGE etkinliğine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu lüks girişimler ve etkinliklerle ilgilenen seçkin profesyonelleri bu tesisimizde ağırlamayı heyecanla bekliyoruz. Otelimizin konukları nefis yemekler, harika eğlenceler, heyecan verici spor ve aktivitelerin yanı sıra rahatlatıcı spa deneyimleriyle dolu unutulmaz bir yolculuğa çıkacaklar. Rixos Gulf Hotel Doha, piyasaya ilk defa sunduğumuz All-inclusive konseptiyle Doha'nın en simgesel ve popüler destinasyonu olmaya hazırlanıyor. Misafirlerimiz bu konsept dahilinde yüksek standartlarda premium hizmetlerden, modern tesislerden ve canlı eğlencelerden faydalanacak” dedi. 

inVOYAGE'ın Kurucu Ortağı Richard Joslin etkinlik ile ilgili; “Bu etkinliği büyük ortaklarımızın desteğiyle hayata geçirmenin yanı sıra, bu ortamı ilham almaya ve iş yapmaya hazır bulunan uluslararası etkinlik ve lüks konaklama profesyonellerinden oluşan harika bir grup insanla değerlendirmek olarak görüyoruz. Misafirlerimiz Katar'ın inanılmaz kültürünü ve gittikçe artan çeşitlilikteki lüks etkinlik ve teşviklerini birinci elden deneyimleme şansı elde edecek. Bununla birlikte, odak noktası lüks etkinlikler, teşvikler olan ve üst düzey profesyonellerden oluşan uluslararası bir topluluğun da parçası olacaklar” dedi.

Discover Qatar'ın Kıdemli Başkan Yardımcısı Steven Reynolds, “Bu etkinliğin Discover Qatar'ın ortaklarımız Qatar Airways ve Qatar Tourism ile Katar'ın ne kadar çeşitlilik sunabileceğini sergilemesi açısından harika bir fırsat olduğuna inanıyoruz. Böylece Katar'ın, lüks ve yüksek profilli etkinliklere ev sahipliği yapmak için mükemmel konum olduğu fikri de güçlenecek.” dedi.

Qatar Airways Ticaret Müdürü Thierry Antinori, “Dünyanın en iyi havayolu şirketi olarak, bağlayıcı deneyimler aracılığıyla en üst düzey etkinlik profesyonelleriyle insanlara ilham verme ve sektörü güçlendirme konusunda çok hevesliyiz. Yıllardır dünya çapında yüzlerce üst düzey uluslararası teşvik amaçlı seyahat ve etkinlik alıcısını bir araya getiren inVOYAGE, bu ortaklık anlaşmasında Qatar Airways'e ve Doha'daki diğer önemli paydaşlara güven veriyor.” dedi.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam