Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Kupon sistemini ilk biz keşfetmedik"

Tura Turizm Perakende İcra Kurulu Üyesi Ayşin Arca ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

"Kupon sistemini ilk biz keşfetmedik"

Tura Turizm Perakende İcra Kurulu Üyesi Ayşin Arca ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

01 Nisan 2020 - 10:53

"Geçtiğimiz hafta tüketicilerimize sunduğumuz kupon kampanyası tüketicilerin diledikleri kuponu satın alarak Haziran 2020 sonrasından 2023 yılı sonuna kadar diledikleri zaman ve destinasyonda kullanabilecekleri bir üründür. Herhangi bir tur programı değildir ve 2020 Haziran ayına kadar satışa sunulmamıştır. Burada sektörümüzde oluşan algının detaylı bilgilendirmelerimizin göz ardı edilmesinden kaynaklandığını düşünüyoruz.

Tura Turizm olarak 2023 yılı için hazırladığımız bir tur ya da bir paket bulunmamaktadır. 2022 yılı içinde bulunmamaktadır. 1966’dan bu yana yurtdışı turları düzenleyen ve 2019 yılında 40 bin misafiri uzak destinasyolarda başarı ile gezdiren firmamız önümüzdeki 100 yıl boyunca da yeni turlar düzenlemeye devam edecektir.

Sektördeki diğer markalarında çok iyi bildiği gibi uçak firmalarından fiyatlar 362 günde bir alınır. Ancak tüketicimize tur değil indirim kuponu sunulmaktadır. 2021-2022-2023’te de turlarımız devam edecektir. Müşterilerimiz aldıkları kuponları 2023 yılının son ayına kadar istedikleri zaman kullanma hakkına sahip olacaklar. Sağladığımız indirim tutarı kullanılmak istenen tarihte var olacak olan turların ücretleri üzerinden sağlanacaktır. Bu konunun uçak firması anlaşmaları ya da diğer tedarikçiler ile bir alakası yoktur.Cesur olduğumuz doğrudur; cesur olduğumuz kadar dikkatli ve detaycı bir yaklaşımı her zaman şiar edinmişizdir.

Konu ile ilgili son olarak şunu belirtmek isterim ki dünyanın birçok ülkesinde uygulanan bir sistem olan kupon sistemini ilk biz keşfetmedik. Bu, sadakat programı uygulayan tüm global firmaların başvurduğu inovatif bir yaklaşımdır.Vizyoner duruşunu her daim tüketicilerine fayda sağlamak için kullanan Tura Turizm olarak böyle bir durumda harekete geçmemiz kaçınılmazdı.Bu kampanyalarımız da ülkemize kriz sonrası avantaj sağlamak amacı ile hazırlanmıştır.Ayrıca yurt dışında yer alan diğer şirketlerimiz aracılığıyla da farklı kampanyalar düzenliyoruz. Düzenlediğimiz bu kampanyalar o ülkelerde gerek sektör gerek resmi kurumlar tarafından büyük teveccühle karşılanıyor. Bu yenilikçi adımlara sektörümüzün bileşenlerinin de aynı şekilde yaklaşmasını ümit ediyoruz."

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam