Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MERT BÜLTE: "BAYRAM REZERVASYONLARINA İLGİ YOĞUN"

Elçi Tur & Alyavillas Group Hotels'te Bayram ve yaz rezervasyonlarına yoğun ilgi var.

MERT BÜLTE: "BAYRAM REZERVASYONLARINA İLGİ YOĞUN"

Elçi Tur & Alyavillas Group Hotels'te Bayram ve yaz rezervasyonlarına yoğun ilgi var.

MERT BÜLTE:
23 Mayıs 2025 - 10:02

Elçi Tur & Alyavillas Group Hotels'in deneyimli Operasyon ve İş Geliştirme Müdürü Mert Bülte yaptığı açıklamada: "Alya Sierra Bodrum , Alya Villa Butik Marmaris, Alya Villa Country Turunç, Alya Villa Kartepe ve Otel Mavi Deniz Turunç otellerimiz için Rezervasyon rakamlarımız çok iyi.Özellikle bayram dönemi için yoğun bir talep ile karşı karşıyayız. 

Bizde misafirlerimizin yoğun talebine  yüzde 35'e varan özel yaz indirimleri ile karşılık veriyoruz. Rakamlar tam dolulukla bayramı geçireceğimizi gösteriyor. Yine yaz dönemi için de büyük hareketlilik var. Henüz tatil kararı vermemiş tatilciler uygun fiyat ile tatil yapabilmek için bir an önce karar vermeliler. 

Bu yaz tatilci profilide son derece yüksek. Daha kaliteli, daha bire bir hizmete odaklanan kısacası ne istediğini bilen son derece elit bir tatilci kitlesi ile karşı karşıyayız. 

Yaklaşan bayram ve yaz sezonu için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Her biri alanında uzman profesyonellerden oluşan güler yüzlü kadromuz  ile misafirlerimize unutamayacakları harika bir tatil vaad ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum