Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mutfak Ekipmanları

Mutfak hayatımızın en önemli yaşam alanlarının merkezinde bulunur.

Mutfak Ekipmanları

Mutfak hayatımızın en önemli yaşam alanlarının merkezinde bulunur.

Mutfak Ekipmanları
28 Eylül 2019 - 21:26

Çok geniş bir yelpaze içerisinde yer alan mutfak araç ve gereçleri konusunda uzman bir şirket olan www.mutfakyeri.com sitesinde istediğiniz araç gereci bulmanız mümkün.

Tarihi

Yerli sermaye ile kurulan ve yaklaşık 30 yıldır hizmetlerinin üzerine yenilikler ekleyerek gelişen firma İstanbul Okmeydanı mahallesinden ilk hizmetlerini vermiş ve zaman içerisinde hızlı gelişim süreci göstererek Kasımpaşa Mahallesine yerleşmiştir. Pek çok mutfak ekipman markasını bünyesinde bulunan firmada yer alan markalar aşina olunan markalardır. Bu marrkalar; Altın Başak, Biradlı, Boss, Vakuum, Bunn, Cambro, CanCan, Dualit, Dynamic, Edlund, Electrolux, Elektra, Fac, Fiorenzato, Frenox

Gı-Metal, Halsan, Hamilton Beach, Imperia, Jumbo, Kitchenaid, MenuMaster, Mussana Cream Machine

Narin, Öztiryakiler, PizzaGroup, Rational, RobotCoupe, Samixir, Server, Silver, Simag, Ugolini, Uğur, Unox, Vitamix, Simag, WMF, Zicco ve Zumex'tir.

Ne Tür Ekipmanlar Satılır?

Mutfağa dair her şey derken akla ilk gelenler pişirmeye yönelik makinalardır. Bunlar içerisinde fırınlar, ocaklar, kaynatma kazanları, elektrikli/gazlı benmariler, set üstü fırınlar, mikro dalga fırınlar ve fritözler alt fırın ekipmanları olarak sıralanır. Diğer bir ekipman gurubu; sebze, hamur, et gibi makinalar, tezgah ürünleri de firmanın satışını yaptığı ürünler arasında yer alır. Bu tezgahlar arasında taşıma arabaları, istifleme rafları, yer ızgaraları ve yağ ayırıcılar yer alır.

Çok geniş bir mutfak araç gereç malzemesinin yer aldığı firmada ayrıca bulaşık makinaları, pizza ekipmanları, derin dondurucular dahil soğutma ekipmanları, set üstü olan kepçe, kevgir, tava, süzgeç ve daha pek çok mutfak gereci, içecek ekipmanları ( kahve makinası, soğuk sıcak içecek ekipmanları), blender çeşitleri, açık büfe ekipmanları (çatal bıçak, kaşık setleri, tabldot) ev yada işyerleri için satılmaktadır.

Üyelik ve Satış

Mutfağa dair her türlü araç gereç ve makinanın yer aldığı firma İstanbul Kasımpaşa'da show room mağazası ile müşterilerine hizmet vermekle beraber internet üzerinden de www.mutfakyeri.com adresi üzerinden kesintisiz hizmetlerini sürdürüyor. İş yeri ya da evinizin ihtiyaçlarını karşılayabilmeniz için internet üzerindeki adresi tıklamanız ve üyelik gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Online alış veriş yapma olanağı sunan site bin bir çeşit mutfak araç gereç ve malzemeleri ile sizlere hizmet verecektir.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam