Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Paris`te Gezilecek Yerler

Paris`te gezilecek yerleri sizler için derledik.

Paris`te Gezilecek Yerler

Paris`te gezilecek yerleri sizler için derledik.

Paris`te Gezilecek Yerler
16 Ağustos 2018 - 22:00

Paris uçak bileti alarak Paris’te yer alan eşsiz güzellikleri ziyaret edebilirsiniz.

Notre Dame Katedrali

San Nehri’ nde bulunan küçük bir adacıkta yer alan Notre DameKatedrali , turistlerin yoğun ilgisini çekmektedir. Katedralin 3 ünlü kapısı bulunurken , en soldaki kapıda kapıda Meryem Ana Tasvirleri bulunurken ortadaki kapıda Krallar Galerisi olarak adlandırılan 24 kral heykeli, en sağdaki kapıda ise kıyamet günü tasvirleri bulunmaktadır.

Montmartre Tepesi (Ressamlar Tepesi)

Birçok önemli ressama ev sahipliği yapan bu yerde Vincent Van Gogh, Picasso , Renoir ,Salvador Dali gibi ünlü ressamlar en verimli dönemlerini bu yerde geçirmişlerdir. Ünlü eserlerin de bu bölgeden çıktığı bilinirken diğer sanat dallarında önemli isimleri bu yerde yaşamlarını sürdürmüşlerdir.

Louvre Müzesi

Dünya’ nın en önemli müzelerinden bir tanesi olarak kabul edilen LouvreMüzesi ,San Nehri’ ne yakın bir mesafede yer almaktadır. Toplamda 35 bine yakın klasik ve modern esere ev sahipliği yapan müze dünyaca ünlü eserlerin toplandığı yer olarak bilinir. Mona Lisa, MiloVenüsü ve Marly Atları gibi eserleri görebileceğiniz bu müzede eserleri görebilmek isteyen ziyaretçiler saatlerce sıra bekleyebilmektedirler.

Eyfel Kulesi

Fransa’ nın simgelerinden bir tanesi olan EyfelKulesi , Paris’ e seyahat eden ziyaretçilerin bir numaralı uğrak noktası olarak yer alıyor. 324 metre uzunluğunda ve 3 bölümden oluşan bu kulede seyir terasına çıkabilir ve Paris’ i seyredebilirsiniz.

Paris Opera Binası (PalaisGarnier)

İçine girer girmez büyüleneceğiniz bir mekan olan Paris Opera Binası , barok tarzında tarihi yapısı ile ziyaretçilerinin yoğun ilgisini çekmektedir.

Pantheon Anıtı

Önceden kilise olarak kullanılan ardından anıta çevrilen PantheonAnıtı , ünlü Fransızlarının anıt mezarlarının da bulunduğu bir mekandır.

Disneyland

Yediden yetmişe herkesle gidebileceğiniz Disneyland ,  Walt Disney tarafından 17 Temmuz 1955 tarihinde kurulmuştur. Disney teması ile oluşturulmuş bu park 2 bin hektarlık alana konuşlanmıştır. Disneyland Park’ ta yer alan oyun alanlarında güzel vakitler geçirerek eğlenceli anılar biriktirebilirsiniz.

Ucuz Paris uçak bileti için Biletmar.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam