Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Radisson Hotel Group'tan çocuklar için 480.000 USD

Radisson Hotel Group, ardı ardına 16. kez düzenlediği geleneksel Topluluk Faaliyet Ayı boyunca dünya genelindeki toplulukları desteklemek amacıyla çok sayıda faaliyet ve etkinlik gerçekleştirdi. Bir kez daha SOS Children’s Villages organizasyonu ile küresel işbirliğini sürdürme kararlılığını ortaya koyan Grup, dünya çapında 1000'e yakın etkinliğe katılarak en çok ihtiyacı olan çocuklar ve gençler için yiyecek, barınma vedaha iyi bir gelecek sağlamak üzere yardımda bulunuyor.

Radisson Hotel Group'tan çocuklar için 480.000 USD

Radisson Hotel Group, ardı ardına 16. kez düzenlediği geleneksel Topluluk Faaliyet Ayı boyunca dünya genelindeki toplulukları desteklemek amacıyla çok sayıda faaliyet ve etkinlik gerçekleştirdi. Bir kez daha SOS Children’s Villages organizasyonu ile küresel işbirliğini sürdürme kararlılığını ortaya koyan Grup, dünya çapında 1000'e yakın etkinliğe katılarak en çok ihtiyacı olan çocuklar ve gençler için yiyecek, barınma vedaha iyi bir gelecek sağlamak üzere yardımda bulunuyor.

Radisson Hotel Group'tan çocuklar için 480.000 USD
29 Temmuz 2019 - 09:13

Dünyanın en büyük ve en dinamik otel gruplarından biri olan Radisson Hotel Group, 2019 Topluluk Faaliyet Ayı kapsamında gerçekleşen etkinliklerinden öne çıkan bazı bilgileri paylaştı. Grup otellerinin yanı sıra şirket ve bölge ofisleri, her yıl Haziran ayını parçası oldukları yerel topluluklar için nasıl daha da fazla fark yaratabileceklerine odaklanarak geçiriyorlar. Bu, grubun sektör lideri Sorumlu İşletme programının bir parçası olarak yıl boyu sağladıkları desteği ciddi ölçüde artırıyor.
 
Grup bu yıl yaklaşık 1000 etkinlik düzenledi, 50.000' saati aşkın gönüllü çalışma yaptı, SOS Children’s Villages ve diğer yerel yardım kuruluşları için 480.000 $’dan fazla ayni ve nakdi yardım sağladı.
 
Radisson Hotel Group, 1.100 otelinden her birini tesis başına en az bir çocuğun yetiştirilmesine ve eğitimine destek vermeyi teşvik eden bir proje yürütüyor ve otellerin kendi ülkelerindeki SOS Children’s Villages ile anlamlı ilişkiler kurmasına yardımcı oluyor.
 
Radisson Hotel Group Sorumlu İş ve Güvenlik-Emniyet Küresel Kıdemli Başkan YardımcısıInge Huijbrechtsşöyle konuştu: “Radisson Hotel Group olarak gelecek nesillere değer veriyoruz. Otellerimizin, işverenlerve iş ortakları olarak temel sosyal haklardan mahrumçocuklara ve gençlere yardım etme açısından topluluklar üzerinde olumlu etki yarattığının bilincindeyiz. Bu nedenle otellerimiz ve çalışanlarımız, SOS Children’s Villages ile birlikte yiyecek, barınma ve daha iyi bir gelecek sağlamaya yardımcı oluyor.

Her 10 çocuktan birinin ebeveynlerince bakılma olanağını kaybettiği veya kaybetme riski altında olduğu bir dünyada yaşıyoruz, dolayısıyla bu çocuklara sevgi dolu bir ev, iyi bir eğitim ve yaşama iyi bir başlangıç yapma şansı vermek hayati önem taşıyor. Geçtiğimiz ay dünya çapındaki ekiplerimizin gönüllülük ve kaynak yaratma konusunda ne kadar çaba sarf ettiklerini görmekten gurur duyuyorum. Onların eylemleri ve bağışları, 9.200 çocuk ve genç için büyük fark yaratacak.”
 
SOS Children’s Villages International Uluslararası Kurumsal İşbirlikleri ve Yardımseverlik BaşkanıPatricia Molano da şunları söyledi: “Radisson Hotel Group’un çeşitli ekiplerinin, dünyanın her yanındaki çocukların, gençlerin ve ailelerin hayatlarına katkıda bulunmak için etkinliklere katıldığını görmek heyecan verici. Ebeveyn bakımı olmayan çocukları ve risk altındaki aileleri desteklemeye odaklı en büyük kuruluşlardan biri olan SOS Children’s Villages olarak stratejik ortağımız Radisson Hotel Group’un özellikle geleneksel Topluluk Faaliyet Ayı boyunca sunduğu desteği çok değerli buluyoruz. Geleneksel hale gelen bu ay, ileride daha da geliştirmeyi umduğumuz ilişkimizin temel taşlarından birini oluşturuyor.”
 
Avustralya'daki Radisson Blu Plaza Hotel Sydney, başta çeşitli yabancı para birimlerinden bahşişlerin konması için tasarlanan bağış kutusu olmak üzere pek çok yoldan Topluluk Faaliyet Ayına katkıda bulundu. Ekip, oyuncak ve eğitim malzemelerinin dağıtımını finanse etmek için toplam 11kg ağırlığında banknot ve madeni para toplayarak bağışladı.
 
Hindistan'da, Radisson Blu Pune Hinjawadi ekibi, yerel SOS Children’s Village’tan 30 kişilik bir çocuk grubunu oteldeki özel bir etkinlikte ağırladı. Çeşitli eğlenceli ve heyecanlı aktivitelerin yapıldığı ve özel bir çocuk menüsünün servis edildiği etkinlik sırasında otel ekibi, çocuklara 200'den fazla hediye sundu.
 
Radisson Suites Bangkok Sukhumvit ve Park Plaza Bangkok Soi 18'den ekipler, her birinin bir çocuğa sponsor olduğu yerel SOS Children’s Village’ıziyaret etti. Otel ekipleri, çocuklara kırtasiye, oyuncaklar, oyunlar ve yiyecekler sunmanın yanı sıra otel ‘Make a Difference’ rezervasyon programı aracılığıyla toplanan kaynakları da bağışladılar.
 
Asya Pasifik'teki üç ofisin çalışanları da Topluluk Eylem Ayına katıldı. Singapur'daki ekip, Willing Hearts Soup Kitchen aşevinde gönüllü olarak günde 5.000'den fazla yemek hazırlamaya, pişirmeye ve dağıtmaya yardım etti. Çin’deki ekip, ChenYu Otizm Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. İnteraktif derslere katılmanın yanı sıra çocukların eğlenmesi için hediyeler ve atıştırmalıklar getirdiler.
 
Radisson Blu Hotel, Jeddah Al Salam, aile paketlerine abonelik için ücretsiz mobil SIM kartlar dağıtarak yabancı işçilerin uzaktaki aileleriyle daha fazla bağlantı kurmasını sağladı.
 
Belçika'daki otel ve ofis ekipleri, SOS Children’s Villages’ıdesteklemek için bir hazine avına katılmak üzere Bruges'de bir araya geldi. Brüksel'deki SOS Children’s Village’tanbazı genç çocuklar ve şirketten katılımcılar ile birlikte bu harika günde tarihi şehir farklı bir bakış açısıylagezildi ve Radisson Blu Hotel, Bruges'de bir kutlama yapıldı.
 
Güney Afrika'da, otel ekipleri yerel SOS Children’s Villages’ıdesteklemek için çok çalıştı. Cape Town'daki ekipler bir aşevine yardım edip battaniye bağışlarken, Radisson Blu Hotel, Port Elizabeth kışlık giyecekler ve jean pantolonlar bağışladı. Johannesburg'daki otel ekipleri, Ennerdale’deki SOS Children’s Village’ı ziyaret ederek çocuklara dikiş dikmeyi öğreten atölye çalışmaları düzenlediler ve köydeki evlerin süregelen bakım işlerine yardım ettiler.
 
Oslo'daki Radisson otelleri, 120'den fazla çalışanın, ailelerinin ve arkadaşlarının katıldığı bir mangal partisi düzenledi. Birçok çekilişin yapıldığı etkinlikte toplanan paranın tamamı (3.000 Euro'dan fazla) SOS Children’s Villages’a bağışlandı.
 
Riga'daki Radisson Blu Latvija Conference & Spa, hareket bozukluğu olan çocuklar için öğleden sonra sinema etkinliği düzenledi. Çocuklar, bir sanatçıyla resim yapmak, geçici dövmeler yaptırmak, tatlılar ve atıştırmalıklar yemek ve otelin toplantı ve etkinlik merkezinde çizgi film izlemek gibi çeşitli aktivitelere katıldılar.
 
Amerika Kıtası Merkez ofis çalışanları, SOS Children’s Villages haftası düzenledi. Çeşitli aktivitelerin yanı sıra özel bir dondurma kamyonu ve jetonlu para toplama aracı ile toplanan gelirin tamamı, ki bir çocuğun bir yıllık ihtiyacını karşılayacak tutardaydı, SOS Children’s Villages için bağışlandı. Merkez ofisten gelen ekip üyeleri ayrıca BestPrep Minnesota ile yeni bir işbirliğine girerek Eylül ayında dezavantajlı öğrencilere verilecek sekiz haftalık bir online mentorluk kursu düzenleyecek.
 
Minnesota'daki Radisson Hotel Duluth-Harbourview, Duluth Hotels Hearts of Hospitality programı kapsamındaki Amerikan Yerli Topluluklarına Konut Edindirme Kuruluşu ile işbirliğini ileriye taşımak için çeşitli çalışmalar yürüttü. En çok ihtiyacı olanlara sabun, şampuan ve yatak çarşaflarının bağışlanması, bu aktivitelerin önemli bir parçasını oluşturdu.
 
Belize'deki Radisson Fort George Hotel and Marina, evsiz ve zihinsel sağlık sorunları olan kişilerin beslenmesine ve bakımına katkı sağlamak için bir programa katıldı. Ekip, giyecek, havlu, sabun ve yiyecek bağışında bulundu. Otel ekibi ayrıca ailelerin ve çocuklarıntemizliği ve hijyeni için tasarlanan bir mentorluk programı ile işbirliği yaparak çevredeki 190'a yakın çocuğa destek sağladı.
 
Bu gibi irili ufaklı birçok faaliyet bir araya geldiğinde insanlar, topluluk ve gezegen üzerinde muazzam bir pozitif etki yaratıyor.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam