Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

RADISSON HOTEL GRUBU "BOOK IT EASY" PLATFORMUNU GELİŞTİRİYOR !

Radisson Otel Grubu, EMEA portföyündeki toplantı ve etkinlikler için hızlı online rezervasyon platformunu genişletiyor.

RADISSON HOTEL GRUBU "BOOK IT EASY" PLATFORMUNU GELİŞTİRİYOR !

Radisson Otel Grubu, EMEA portföyündeki toplantı ve etkinlikler için hızlı online rezervasyon platformunu genişletiyor.

RADISSON HOTEL GRUBU
23 Mart 2023 - 08:55

Radisson Otel Grubu, toplantı ve etkinlikler için inovatif, gerçek zamanlı, self servis online rezervasyon platformunu genişleterek stratejik dijital dönüşümünü sürdürüyor. Book it easy artık EMEA bölgesinde öne çıkan konferans otellerinde kullanılabiliyor. Sınıfının en iyisi bu dijital çözüm, süreci daha hızlı ve verimli hale getirerek, toplantı ve etkinlik organizatörlerinin bir toplantı planlarken ve mekan rezervasyonu yaparken zamanlarından tasarruf etmelerini sağlıyor. 
 
Toplantı organizatörlerinin her zamankinden daha hızlı bir şekilde toplantı ve etkinlik rezervasyonu yapma ihtiyacı duyduğu, hızla değişen toplantı ve etkinlik dünyasına yönelik olarak Radisson Otel Grubu’nun Book It Easy platformu, mekan bulma ve rezervasyon sürecini online ortamda kolaylaştırarak organizatörlerin sorunsuz bir şekilde etkinlik düzenlemesine olanak tanıyor. Organizatörler, etkinlik detaylarını girebilir, toplantı salonlarının gerçek zamanlı müsaitlik durumunu kontrol edebilir, çığır açan 360° teknolojisi ile salon seçeneklerini görüntüleyebilir, tercih ettikleri mekanda rezervasyon yapabilir ve anında rezervasyon onayı alabilirler.
 
Book It Easy'nin başlıca işlevleri:

  • Toplantı salonlarının 7/24 gerçek zamanlı müsaitlik durumu
  • Salonların 360 derece görünümü
  • En iyi fiyat garantisi ve şeffaf fiyatlandırma
  • Ses ve görüntü ekipmanları veya ek imkanlar dahil olmak üzere özelleştirilmiş paket seçenekleri
  • Kolay ve güvenli online ödeme
 
Radisson Otel Grubu Global Başkanı Chema Basterrechea konu ile ilgili şunları söyledi: “Book It Easy uygulamasını son 12 ay içinde EMEA bölgesindeki önde gelen otellerimizde başarıyla hayata geçirmiş olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Radisson Otel Grubu, dünya standartlarında toplantı ve etkinlik imkanları konusunda güçlü bir üne sahip ve artık rezervasyon sürecini de daha kolay hale getiriyoruz. Bu yeni platformu oluşturmak ve değer katan ve gerçek zamanlı bir deneyim için gereken tüm teknoloji ve bilgileri içerdiğinden emin olmak için değerli toplantı ve etkinlik iş ortaklarımızla kapsamlı araştırmalar yaptık."
 
Radisson Otel Grubu, Book It Easy platformunu, EY ile iş birliği içinde geliştirdi. Rezervasyon süreci boyunca etkinlik gereksinimlerine göre gerçek zamanlı müsaitlik ve şeffaf fiyatlandırma imkanı sunan araç, Grubun entegre teknoloji platformuyla tamamen uyumlu. Mikro hizmet mimarisiyle geliştirilen araç, titiz gizlilik ve güvenlik testleriyle desteklenen hızlı ve sorunsuz bir kullanıcı deneyimi ve ölçeklendirilebilirlik sunuyor.
 
Book It Easy platformu, Radisson Meetings'in aynı zamanda kişisel, profesyonel ve unutulmaz bir deneyim vaat eden en son hizmeti. Radisson Meetings, konukları ve onların ihtiyaçlarını odağına alan karma çözümler dahil olmak üzere her türlü etkinlik veya toplantı için özel çözümler sunuyor. Radisson Otel Grubu’nun dünya lideri %100 Karbon Nötr Toplantılar hizmeti, Grubun dünya çapındaki otellerinde gerçekleşen her bir toplantı ve etkinliğin karbon ayak izini, organizatörlere hiçbir ücret ödetmeden otomatik olarak azaltıyor. Dünyanın en büyük karbon azaltma kuruluşlarından biri olan First Climate ile iş ortağı olan Radisson Meetings, emisyonları azaltmaya yardımcı ve olumlu bir sosyal etkiye sahip projeler aracılığıyla çevresel açıdan en iyi uygulamalar için durmadan çalışıyor.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam