Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

RADISSON OTEL GRUBU 330 YENİ OTEL ANLAŞMASI HEDEFLİYOR !

Radisson Otel Grubu, 2022 yılında 330 otel için anlaşma imzalamayı planlıyor.2021, Radisson Otel Grubu için, anlaşmalar açısından şimdiye kadarki en başarılı yıl oldu. Grup, bundan aldığı güç ile, bu yıl düzenlenen Uluslararası Otel Yatırım Forumu’nda (IHIF), EMEA ve APAC bölgelerinde 2022’de 15.000 oda ve 330 otelle güncellenmiş büyüme planlarını duyurdu.

RADISSON OTEL GRUBU 330 YENİ OTEL ANLAŞMASI HEDEFLİYOR !

Radisson Otel Grubu, 2022 yılında 330 otel için anlaşma imzalamayı planlıyor.2021, Radisson Otel Grubu için, anlaşmalar açısından şimdiye kadarki en başarılı yıl oldu. Grup, bundan aldığı güç ile, bu yıl düzenlenen Uluslararası Otel Yatırım Forumu’nda (IHIF), EMEA ve APAC bölgelerinde 2022’de 15.000 oda ve 330 otelle güncellenmiş büyüme planlarını duyurdu.

RADISSON OTEL GRUBU 330 YENİ OTEL ANLAŞMASI HEDEFLİYOR !
19 Mayıs 2022 - 09:55

Bunun yanı sıra orta ölçekli yaşam tarzı markası prizeotel’in büyümeye devam etmesi için hedefleri hakkında güncel bilgiler paylaştı.
 
2021 yılı boyunca Radisson Otel Grubu, hissedarları Jin Jiang ile Sino-Ceef’in destekleri ile, grup otelleri genelinde geliri en üst düzeye çıkartmak için sınıfının en iyisi sistemlerin uygulanmasıyla kârlılığı en üst seviyeye çıkararak beş yıllık dönüşüm planını uygulamaya devam etti. Grup, bu plan kapsamında, işletim sistemlerine yatırıma devam edilmesi neticesinde sektördeki en iyi brüt işletme gelirini elde etti. Radisson Otel Grubu, 2022 yılında imzalamayı planladığı 330 yeni anlaşma ile şirketin anlaşmalar konusunda şimdiye kadarki en başarılı yılı olan 2021’i de geçecek.
 
Radisson Otel Grubu, EMEA(Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) ve APAC(Asya-Pasifik)portföyü genelinde imzaladığı 50’yi aşkın anlaşma ve otel açılışı ile 2022 yılına güçlü bir başlangıç yaptı. 2022’nin geri kalanında, iş ortaklarıyla birlikte ekleyeceği 45 otelle EMEA’daki otel sayısını ikiye katlamayı ve 285 yeni otelle APAC’daki otel sayısını büyük ölçüde artırmayı planlayan Grup, APAC’da sağlayacağı büyümeyle 2025 yılına kadar global portföyünü iki katına çıkarma hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu. EMEA’daki büyüme için önemli odak noktalarından biri de Grubun orta ölçekli yaşam tarzı markası prizeotel’in genişletilmesi olacak.
 
Grubun her pazar için doğru çözümler sunan dokuz farklı markadan oluşan kapsamlı portföyü büyümeye devam ediyor. 2018 yılındaki lansmanından bu yana Radisson Collection markası kapsamındaki otel sayısı Berlin, Bilbao ve Riyad’daki son açılışlarla birlikte 45 otele ulaştı. Avrupa’nın en büyük üst düzey lüks markası konumunu güçlendirmeye devam eden Radisson Blu markasının global portföyündeki otel sayısı ise, yakın zamanda İspanya, Madagaskar, Yunanistan, Türkiye, Hindistan ve Sri Lanka’da eklenen otellerle 400’e yaklaştı. Radisson markası, Sri Lanka, Maldivler, Hindistan, Vietnam, Fransa, Türkiye ve Tunus’ta eklenen yeni otellerle dünya çapında yaklaşık 300 otele ulaştı.  Radisson RED portföyü ise dünya genelinde yaklaşık 70 otelle büyüme kaydetti. Grup ayrıca, Hindistan, Vietnam, Yunanistan, Senegal, Polonya ve Türkiye’de yaptığı yeni otel anlaşmaları ile Resort ve Rezidans sektörlerinde de konumunu güçlendirdi
 
Radisson Individuals markası da 2020 yılındaki başarılı lansmanından bu yana operasyonda ve geliştirilme aşamasında olan 55 oteli aşkın bir global portföye ulaştı. Grup, 2025 yılına kadar Hindistan’daki Radisson Individuals otel sayısını iki katının üzerine çıkarmayı planlıyor. Radisson Otel Grubu, pazar talebi doğrultusunda benzersiz deneyimlere yönelikHindistan pazarı için özel olarak tasarlanmış yeni yaşam tarzı markası Radisson Individuals Retreats’in lansmanını yaptı.

Grup ayrıca otel sahiplerine ve yatırımcılara yeni ve kolay bir dönüşüm çözümü sunan prizeotelmarkasıyla ilgili büyüme planlarını da açıkladı. prizeotel, dönüştürülebilir esnek mekanlar sunan canlı ve hareketli kentsel lokasyonları tercih eden ve her zaman çevrimiçi olan teknolojiye meraklı, orta ölçekli yaşam tarzı sürdüren gezginlere yönelik tasarım odaklı bir markadır. Grup, mevcut prizeotelportföyünü önümüzdeki beş yıl içerisinde belirli AB ülkelerinde yapacağı 45 anlaşmayla genişletmeyi ve ayrıca markayı Birleşik Krallık pazarına da sunmayı planlıyor. 
 
Radisson Otel Grubu CEO’su Federico J. Gonzalez konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Radisson Otel Grubu, büyük dönüşüm ve büyüme hedefimiz doğrultusunda güçlü bir ilerleme kaydederek yıla etkileyici bir giriş yaptı. Beş yıllık stratejik planımız çerçevesinde hızlıca toparlanmak için gereken tüm tedbirleri aldık. Bu sayede son iki yılı telafi etmek isteyen tatil amaçlı seyahat edenlerin ilgisiyle yıl başından bu yana rezervasyonlarda artış kaydettik ve şirket tarihinde en fazla anlaşma imzalanan yıl olan 2021’i başarılı bir şekilde bitirdik. Misafirlerin bizi tercih etmesinin önemli bir sebebi de sürdürülebilirliğe önem vermeleri ve Radisson Otel Grubu’un bu alandaki kararlı ve sorumlu duruşudur.2050’ye kadar Net Sıfır Emisyon taahhüdümüz ve WTTC ile işbirliği içinde dünya genelinde otellerde sürdürülebilirlik için küresel başlangıç seviyesini ortaya koyan Sürdürülebilir Otel İşletmeciliğinin Temel İlkelerinin geliştirilmesinde önemli bir rol üstlenerek sürdürülebilirlik alanında lider olmaya devam ediyoruz.”
 
Radisson Otel Grubu Küresel Geliştirme Başkanı Elie Younes ise şunları söyledi: “Markalarımız, paydaşlarımız, çalışanlarımız ve “Evet, Yapabilirim!” yaklaşımımız Radisson Otel Grubunu güçlü kılan ana faktörler. Otel sahipleri, yatırımcılar ve misafirler gözündeki cazibesini muhafaza etmesi için markamızın sunduğu hizmetlerde değişiklikler ve iyileştirmeler yapmaya devam ediyoruz. Mükemmel büyüme rakamları yakalayan ve 2022 yılında da büyümemize önemli bir katkı sağlayacak olan Radisson Individuals markamızdan da görülebileceği üzere, çevik, esnek ve değişen pazar taleplerine süratle yanıt verebilen bir yaklaşım uyguluyoruz. Asya Pasifik’te katlanarak büyümeyi ve şimdi önemli Avrupa şehirlerinde prizeotel işletmelerinin açılmasını da kapsayan EMEA’daki başarılı yolculuğumuza devam etmek için sabırsızlanıyoruz.”

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam