Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sabiha Gökçen Havalimanı otelleri hakkında her şey

İstanbul’un Dünyaya açılan kapısı Sabiha Gökçen havalimanı ve konaklama imkanlarını gündeme taşıyoruz. İşte Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konaklama imkanları...

Sabiha Gökçen Havalimanı otelleri hakkında her şey

İstanbul’un Dünyaya açılan kapısı Sabiha Gökçen havalimanı ve konaklama imkanlarını gündeme taşıyoruz. İşte Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konaklama imkanları...

Sabiha Gökçen Havalimanı otelleri hakkında her şey
01 Mart 2019 - 03:10

Zengin tarihi, eşsiz doğası ve çok çeşitli kültürel yaşamı ile İstanbul Dünyanın en önemli metropolleri arasında.Tarih boyunca kadim medeniyetlere ve imparatorluklara ev sahipliği yapan bu değerli şehir her yıl milyonlarca yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlıyor.

Avrupa kıtası ile Asya kıtasını birleştiren medeniyetlerin buluşma noktası İstanbul’un dünyaya açılan en önemli kapılarından biriside Sabiha Gökçen Havalimanı.

Sabiha Gökçen Havalimanı 2018 yılı rakamlarına göre; 22 Milyonun üzerinde iç hat yolcusu, 11 milyon 500 bin kişinin üzerinde dış hat yolcusu olmak üzere toplamda 34 milyonun üzerinde yolcuya ev sahipliği yaptı.

Türkiye’nin diğer kentleri başta olmak üzere dünya üzerinden Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçan yolcular artan yoğunluk, rötarlar ve kolay ulaşım imkanları gibi nedenler ile Sabiha Gökçen Havalimanı yakınındaki otellerde konaklama yapmaktalar.

Peki Sabiha Gökçen Havalimanı yakınında konaklama ihtiyacınız olursa nerede konaklamalısınız ?

Bölgede faaliyet gösteren Sabiha Gökçen Otel yeni marka ismi ile İstanbul Houses modern mimarisi, şık dekorasyonu, koşulsuz misafir memnuniyetine dayanan kaliteli hizmet anlayışı ve her biri alanında uzman profesyonellerden oluşan güler yüzlü personeli ile hemen Sabiha Gökçen havalimanı karşısında çok uygun fiyatlar ile kaliteli butik otel hizmeti sunuyor.

Misafirlerine en uygun fiyat ile en kaliteli otelcilik hizmetini sunmayı hedefleyen otel her bir misafire özel hizmet anlayışı ile butik otelciliğe fark getiriyor.

Tesisin tüm odaları 5 yıldızlı bir otel odasından beklediğiniz tüm konfora sahip.Tamamen misafir istek ve gereksinimleri doğrultusunda hiçbir detay atlanmadan dekore edilen odalar misafirlerin tüm gereksinimlerine cevap veriyor.

Kurtköy otelleri ve Pendik otelleri arasında kısa sürede kalitesi ile ön plana çıkan İstanbul Houses bölgede konaklamak isteyenler için bulunmaz kaftan.Konforlu odaları, kaliteli hizmeti, güler yüzlü personeli, kolay ulaşım olanakları ile Sabiha Gökçen Havalimanı çevresinde konaklamak isteyenler için profesyonel çözüm ortağı olan otelde 5 yıldızlı bir otelden beklediğiniz hizmetin fazlasını alacaksınız.

İstanbul Houses, rahat bir uyku ve konforlu bir konaklamaya 5 yıldızlı lüks otellerden çok daha uygun fiyatlar ile erişim imkanı sunuyor.Evinizdeki rahatı ve konforu güvenli bir ortamda yaşamanızı sağlayan İstanbul Houses'ta konaklayarak yorgunluğunuzu atabilir, tazelenebilir ve havalimanı kalabalığından uzaklaşarak huzurlu bir ortamda dinlenebilirsiniz.

Eğer sizde Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın, konforlu, kolay ve pratik ulaşım imkanı sunan, rahat ve temiz bir otelde uyumak ve dinlenmek istiyorsanız, İstanbul Houses'ı tavsiye ederiz.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam