Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Seyahat acenteleri minirez ile dijitalleşiyor

Minirez ile acenteler satış portföyünü geliştirebilecek, kendi markası atında satış yapabilecek ve satışlarını arttırarak gelirlerini arttıracak.İşte detaylar.

Seyahat acenteleri minirez ile dijitalleşiyor

Minirez ile acenteler satış portföyünü geliştirebilecek, kendi markası atında satış yapabilecek ve satışlarını arttırarak gelirlerini arttıracak.İşte detaylar.

10 Ağustos 2020 - 00:44

Özellikle bu yıl yaşanan gelişmeler dijitalleşme trenini kaçıran ve geleneksel yöntemler ile satış yapan seyahat acentalarını kötü vurdu.Birden bire kendilerini dijital fırtınanın içinde hazırlıksız şekilde bulan acentalar online gerçekleşen rezervasyonlar ve satışlar karşısında büyük gelir kayıpları yaşadılar.Fakat, çok daha önceden dijitalleşmeye yatırım yaparak hazırlıklarını tamamlayan seyahat acentaları süreci hasarsız atlattılar.

Bundan sonrası içinde dijitaleşmenin yukarı yönlü ivme ile seyahat sektöründe etkisini arttıracağı belirgin.Özellikle tüketicilerin seyahat alışkanlıkları pandeminin etkisi ile daha çok Gulet, Karavan, Kamp ve Villalara kaydı.Bununla birlikte rezervasyonlar online kanallar ile gerçekleştirildi.Şimdi seyahat acentaları için en önemli şey dijitalleşme sürecinin dışında kalmamak.Çünkü, turizm sektöründe dijitalleşmeye yatırım yaparak bir adım öne geçen acente sahipleri fark yaratıyor ve gelirlerini arttırıyor.

Peki seyahat acenteleri nasıl dijitalleşecek ?
Bu makalemizde dijitalleşmek isteyen seyahat acentaları için acentelerin ihtiyaç duyduğu tüm gereksinimleri tek çatı altında toplayan dijital sistem Minirez’den bahsedeceğiz.

Minirez, seyahat acentelerine oteller başta olmak üzere tur, gulet - yat, karavan, transfer gibi 2.500’den fazla seyahat hizmetini hızlıca satabilecekleri bir altyapı sunuyor.Sistem gerçek  zamanlı 3D ödeme teknolojisiyle yurt içindeki misafirlere vade farksız 12 taksit, yurtdışındaki müşterilere ise €-$-£ dahil 145 ülke para birimi ile ödeme olanağı sağlıyor.

17 Dilde yayın yapabilen Minirez ayrıca, müşterilere otel, tur, transfer gibi dinamik paketler sunabilen teknik altyapıya da sahip.

Bugün halen ülkemizin önemli online platformları Minirez altyapısını kullanarak kendilerine özel alan adlarında satış yapmaktalar.Acenteler kendi özel web sitesini minirez üzerinden aynı gün içerisinde hazırlayarak yayına alabiliyor ve portföylerine sistemde mevcut olan otel, tur, transfer hizmetlerini ekleyerek satış yapmaya başlayabiliyorlar.

Minirez aynı zamanda acentelere sitenin kurulumundan, rezervasyon ile satış yapıncaya kadar tüm adımlarında teknik danışmanlık hizmeti de veriyor.

Sistem ile acenteler mevcut portföylerini geliştiriyor dijital platformda, dünya çapında hizmet edecek altyapıda yeni bir iş yerine sahip oluyorlar.Kısacası online seyahat acentesine dönüşüyorlar.

Sizde dijital ortamda kendi markanız ile daha çok ürün satmak ve daha çok tatilciye ve seyahat severe ulaşarak satışlarınızı arttırmak istiyorsanız; Minirez.com adresine mutlaka ğramalısınız !

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam