Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sianji Otel Fırsatları Ve Paketleri

Yoğun olarak çalışan iş insanlarına sianji otel bodrum kapsamında sunulan ilk seçenekler hafta sonu paketleri olarak karşımıza çıkıyor.

Sianji Otel Fırsatları Ve Paketleri

Yoğun olarak çalışan iş insanlarına sianji otel bodrum kapsamında sunulan ilk seçenekler hafta sonu paketleri olarak karşımıza çıkıyor.

Sianji Otel Fırsatları Ve Paketleri
02 Kasım 2018 - 17:13

Yılın büyük bir bölümünü çalışarak geçiren ve uzun tatiller için zamanı olmayan kişiler için cumartesi- pazar günlerini içine alan çok özel fırsatlar sunuluyor. 2 gün 2 gece konaklama, dinlenme ve eğlenme imkanlarını profesyonel ekibiyle arz eden sianji otel ekonomik açıdan da büyük kampanyalar düzenlemeye devam ediyor.

Sianji Otel'de 29 Ekim Fırsatı
 
Resmi tatil olması sebebiyle 29 Ekim günü boşa çıkacak olan binlerce kişi bir ya da iki günlük tatil imkanları da aynı otelin kampanyalı fırsatları arasında yer almaktadır. Önceden rezervasyon yaptırılabildiği gibi ödemeler otel bünyesinde de gerçekleştirilebiliyor. Bayram coşkusunu Ege'ye taşıyın sloganıyla yola çıkan sianji otel bodrum şimdiden onlarca misafirin kaydını oluşturmuş durumda.

Sağlık Özel Paketleri
Bir diğer özel kampanya ise sağlık özel paketi adıyla lanse edilmektedir. 31 Ocak'a kadar sürecek olan bu kampanyada üç farklı sağlık paketi bulunmaktadır. Bunlar sırasıyla JuniorSuit Sağlık Paketi, Suit Sağlık Paketi ve de Villa Sağlık Paketi. Otel bünyesinde cereyan eden detoks yada diyet programlarından birini seçen misafirlere otel konaklamalarında 'luk indirimler yapılıyor.

Sianji Otel'de JuniorSuit Sağlık Paketleri

Sianji Otel'in misafirlerine sunduğu sağlık paketlerine de oldukça büyük bir popülerlik oranda rağbet ediliyor. Sağlık hizmetleri için özel dekore edilmiş ve hazırlanmış suit odalarda misafirleri birçok farklı sağlık hizmeti beklemektedir. Bunların başında uzman diyetisyenler ile birebir görüşme geliyor. Bunun yanı sıra vücut analizleri de bilimsel ve teknolojik aygıtlar aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda detoks uzmanları ile görüşme fırsatı da mevcut. Sınırsız meyve ve bitki çayları ile birlikte bu yaza hem formda hem de sağlıklı girmek isteyen herkes bu suit odanın tüm olanaklarından uygun fiyatlar ile faydalanabilir. Detox uzmanlığı hakkında bilgilendirici tanıtımlar ve konuşmalar da yapılıyor. Aynı zamanda fitness için gerekli olan tüm aletlerin kullanımı da bu paket sahiplerine açık. Son olarak yoga, pilates ve masa tenisi gibi aktiviteler mevcut.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam