Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SWISSOTEL RESORT & SPA ÇEŞME MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA BAŞLADI !

Dünya çapında önde gelen konaklama grubu olan Accor, Türkiye'nin Ilıca Koyu'nun kalbinde bulunan Swissôtel Resort & Spa Çeşme'yi premium marka portföyüne katmaktan memnuniyet duyduğunu açıkladı.Çevresindeki doğadan ilham alan ve hayatta zamanın ve seyahatin gerçek hediye olduğuna inanan Swissôtel Resort & Spa Çeşme, kapılarını 1 Kasım 2023 tarihinde açtı.

SWISSOTEL RESORT & SPA ÇEŞME MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA BAŞLADI !

Dünya çapında önde gelen konaklama grubu olan Accor, Türkiye'nin Ilıca Koyu'nun kalbinde bulunan Swissôtel Resort & Spa Çeşme'yi premium marka portföyüne katmaktan memnuniyet duyduğunu açıkladı.Çevresindeki doğadan ilham alan ve hayatta zamanın ve seyahatin gerçek hediye olduğuna inanan Swissôtel Resort & Spa Çeşme, kapılarını 1 Kasım 2023 tarihinde açtı.

SWISSOTEL RESORT & SPA ÇEŞME MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA BAŞLADI !
23 Kasım 2023 - 16:30

Çeşme'nin yeni göz bebeği ...

Türkiye'nin gözde turizm destinasyonlarından biri olan Ilıca’nın en yeni oteli Swissôtel Resort & Spa Çeşme, kendini yeniden keşfetmek ve huzur dolu bir yolculuğa çıkmak isteyenlere eşsiz deneyimler yaşatacak. Doğanın mucizesinden ve canlandırıcı değişim ruhundan ilham alan ve Çeşme’nin ruhunu İsviçre zarafetiyle harmanlayan otelde, deniz ve bahçe manzaralı olmak üzere özenle tasarlanmış 18’i suit 248 oda bulunuyor. Konforlu yataklar ve akıllı teknolojik çözümler sayesinde misafirlerine evlerindeymiş gibi hissetmelerine olanak tanırken; üstün hizmetleri, zarif mimarisi ve sosyal alanlarıyla sıradan bir otelden çok daha fazlasını sunuyor.
 
Swissôtel Resort & Spa Çeşme, İsviçre misafirperverliğinin gelenekselliği ile hareket eden, Alp enerjisinin tazeliği ve canlılığı ile donatılmış tasarımlarıyla öne çıkıyor. Alpler’in minimalist tarzıyla uyum içerisinde her detay göz önünde bulundurularak dekore edilen otelde, her ihtiyaca hizmet etmek üzere tasarlanmış 10 adet geniş ve çok yönlü toplantı salonu bulunuyor. 35 metrekareden 625 metrekareye kadar uzanan geniş bir kapasite skalasına sahip olan salonlar, farklı büyüklükteki gruplar için özel olarak tasarlandı. 
 
Accor Premium, Orta ölçekli ve Ekonomi segmentten sorumlu Orta Doğu, Afrika ve Türkiye COO'su Paul Stevens, "Türkiye'deki Swissôtel varlığının mirasına katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Swissôtel Resort & Spa Çeşme markamızın Accor portföyündeki beşinci tesisinin açılışını gerçekleştirmekten memnuniyet duyuyoruz. Etkileyici Ilıca koyu muhteşem manzaralarıyla huzur dolu bir deneyimin sahnesini oluşturuyor. 'Hayat bir yolculuktur. İyi yaşayın.' marka taahhüdümüzü koruyarak, seyahat edenler İsviçre'nin canlılığını Türk misafirperverliğiyle harmanlanmış bir şekilde deneyimleyecekler. Bu sahil destinasyonunun cazibesi içinde yeniden enerji kazanacaklar." dedi. 
 
“İhtişamı ve konforu yeniden tanımlıyoruz, ayrıcalıklı tatil deneyimini gerçek anlamda yaşatıyoruz.”

Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek, “Swissôtel Resort & Spa Çeşme’nin benzersiz güzelliğine yakışır bir şekilde tasarlanmış ve bölgede fark yaratacağına olan inancımızla tamamlanan bir projedir. Kaliteli hizmet politikamızla doğayı koruyarak daha iyi bir geleceğe yatırım yapma misyonunu benimseyen bir holding olarak, Accor’un premium segment markası Swissôtel gibi değerli bir projenin yatırımcısı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Swissôtel Resort & Spa Çeşme, muhteşem manzarası, şık odaları, yeme-içme alanları ve üstün kaliteli hizmet anlayışıyla lüks ve konforu her yönden hissettirecek. Otelimiz yoğun bir talep ile karşılaşıyor ve bu talebin yıl boyunca devam edeceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.
 
Doğanın ve zarafetin birleşimi...
 
Swissôtel Resort & Spa Çeşme, Ilıca'nın eşsiz doğal güzellikleri ile denizin içinde bulunan canlandırıcı, şifalı termal kaynakları ve zeytin ağaçlarının dinginliği ile misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Swissotel'in imza markası olan Pürovel Spa & Sport, zengin mineralli termal suları, İsviçre'nin seçkin esansiyel yağlarını ve özel spa deneyimini bir araya getirerek, bedeni canlandırmanın ötesine geçerek ruhu derinlemesine yenileyen eşsiz bir deneyim sunuyor. Tüm mevsimlere uygun spor alanları, aktif ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemek isteyenlere yönelik birçok seçenek sunan otelde, 10 özel bakım odası ve termal havuzlar ile donatılmış olan spa, misafirlerine hayal gibi bir deneyimi sunmaya hazırlanırken, Çeşme'nin en göz alıcı kumsalında plaj barının konforunda serinletici içeceklerin tadını çıkarma fırsatı sunuyor.
 
Dünyanın dört bir yanına uzanan mutfağıyla lezzet dolu anlar…

Dünya mutfaklarının akıllara gelen önemli lezzetlerini bir araya getiren Swissôtel Resort & Spa Çeşme misafirlerine sunduğu özel menüleri ile de dikkat çekiyor. Yöresel tatlardan dünya lezzetlerine kadar zengin gastronomi örneklerini usta şeflerin ellerinden deneyimleme fırsatı sunuyor. Uzakdoğu, İtalyan ve Türk mutfağının birbirinden lezzetli tatlarını geniş ve seçkin menüleri ile misafirleri ile buluşturuyor. Bellâ Tavola’nın İtalyan lezzetleri ile başlayan yolculuk, Uzak Doğu’nun eşsiz sanatı olan Noida ve yarım asırlık lezzet olan Hamdi ile devam ediyor ve misafirlerin duyularını keşfe çıkarıyor. Lobby Lounge, Bellâ Tavola Bar ve Beach Bar gibi birbirinden özel ve seçkin bar seçenekleri ile günün her saatinde misafirlerine eşsiz deneyimler sunuyor.   
 
Swissôtel Residences Çeşme; Konforlu bir evin özgürlüğü, sağlığa odaklanan olanaklara kolayca erişimle birleşiyor.

Türkiye, Katar ve Bulgaristan'daki diğer Swissôtel markalı konut projelerine katılan Swissôtel Residences Çeşme, Çeşme'nin Ilıca Plajı'nda yer alan ilk ve tek markalı konut projesidir. Bu benzersiz manzaranın merkezinde yer alarak ev sahiplerine yıl boyu konfor ve keyif sunmaktadır. 106 lüks konut ve konut sahipleri için ayrılmış geniş tesislerle, eşsiz mimarisi, doğal malzemeleri, sürdürülebilirliği, İsviçre zanaatkarlığıyla ve misafirperverliğinin özünü sergilemektedir. Swissôtel Residences Çeşme'deki konut sahipleri, otel hizmetlerine ve olanaklarına erişim sağlayacaklar ve aynı zamanda Accor'un "Mülkiyet Avantajları Programı"ndan özel avantajlar elde edeceklerdir. Bu program, Konut Sahiplerine Accor'un yaşam tarzı sadakat programı olan ALL - Accor Live Limitless içinde yükseltilmiş bir statü, ayrıcalıklar ve özel teklifler sunarak Swissôtel Residences Çeşme deneyimini daha da özel kılmaktadır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum