Reklam
Reklam
Reklam

Tanıtım Yazıları ve SEO hizmeti hakkında her şey

Tanıtım yazıları günümüzde işletmeler için çok önemli.Kaliteli backlink içeren tanıtım yazıları hem sitenizin internette indekslenmesini hemde yeni müşteriler kazanmanızı sağlar. Kısacası hem seo hem sosyal medya hemde viral tanıtım haberi hizmeti almış olursunuz.

Tanıtım Yazıları ve SEO hizmeti hakkında her şey

Tanıtım yazıları günümüzde işletmeler için çok önemli.Kaliteli backlink içeren tanıtım yazıları hem sitenizin internette indekslenmesini hemde yeni müşteriler kazanmanızı sağlar. Kısacası hem seo hem sosyal medya hemde viral tanıtım haberi hizmeti almış olursunuz.

Tanıtım Yazıları ve SEO hizmeti hakkında her şey
23 Ekim 2020 - 23:00

Facebook ve Adwords reklamlar her ne kadar işletmeler tarafından tercih edilse de,aslında sattığınız ürünü veya sunduğunuz hizmeti araştıran tüketicilere ulaşamazsınız.  

Çünkü ; Sosyal ağlarda vereceğiniz reklam  seo desteği sağlamayacağı gibi asıl hedef kitlenizin dışındaki kitleler tarafından da görünecek ve maliyetleriniz aratacaktır.Bu durum hormonlu tanıtım anlamına gelmektedir.

Oysa, kaliteli backlinkler ile organik ziyaretçileri sitenize çekebilir ve satışlarınızı arttırabilirsiniz.Özgün içerikli dofollow backlink içeren tanıtım yazıları ile direk sizin ürününüzü  veya hizmetinizi talep eden hedef kitlenize direk ulaşabilirsiniz.

Özgün içerikli viral tanıtım yazıları bilgi kaynağı  temelli olduğu için google tarafından daha etkili şekilde indekslenir.

Backlink içerikli tanıtım yazılarının avantajları şu şekilde sıralanabilir.

-Anahtar kelimelere verilecek backlinkler ile ilgili aramalarda müşterinin karşısına direk siz çıkarsınız.

-Manşet başlığındaki ibare ile ayrıca indekslenmiş olursunuz.

-Google özgün içerik dolayısı ile sizi üst sıralara çıkarır.

-İnternet ortamında ne kadar çok backlink içerikli özgün tanıtım yazınız olursa o kadar çok bulunur ve yeni müşteriler elde edersiniz.

-Sitenizin tıklanma oranları artar.

-Bununla birlikte reklam & tanıtım ve seo çalışması maliyetleriniz düşer.Backlink içerikli tanıtım yazıları sponsorlu reklamlara oranla daha ucuzdur.

-Tanıtım yazıları uzun süreli kalıcılığa sahiptir.Sponsorlu reklamlarda ise ücret ödemeyi bıraktığınızda görünmezsiniz.

İşte bu gibi sebeplerden dolayı  backlink içerikli tanıtım yazıları şirketler için büyük  avantaj sağlar.

Biz haberturizm.com olarak turizm sektörüne yönelik haberler yayınlayan sektörün güçlü online gazetelerinden birisiyiz.Yüksek hit`imiz, arama motorlarında bulunurluğumuz bizi rakiplerimiz arasında iyi bir konuma taşıdı. 

Bu bağlamda www.haberturizm.com olarak Backlink & Banner ve Tanıtım Yazıları noktasında müşterilerimize kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunuyoruz.

Bildiğiniz üzere özgün içerikli viral tanıtım makaleleri internette web sitenizin üst sıralarda bulunmasını ve indekslenmesini sağlamaktadır.Biz 300 ila 350 kelimeden oluşan özgün tanıtım yazınızı yayınlıyor (her haberde iki adet dofollow back link  olacak şekilde ), sitemizde manşette paylaşıyor ve 50 bin kişiye ulaşan sosyal medya hesaplarımızda  haberin dağıtımını yapıyoruz.  

Kısacası, hem seo desteği hem viral haber hemde sosyal medyada tanıtım hizmetlerini çok uygun fiyata almış oluyorsunuz.  

Sizde bu fırsatı kaçırmayın !

HABERTURİZM HAKKINDA;

HABERTURİZM’de Turizm Sektörüne dair en güncel haberler, ekonomik analizler ve istatistiksel raporlar yayınlamaktadır. 

Yine tatilciler ve gezginler haberturizm.com’un müdavimleri arasındadır.

Bununla birlikte; Oteller, Seyahat Acentaları, Tedarikçiler, Outsource hizmet sunan firmalar, Havayolu Şirketleri, Kargo ve Taşımacılık firmaları ve Turizm sektörünün bir çok ortak paydaşı kurum ve kuruluş haberlerini haberturizm.com’da yayınlatmaktadırlar.

www.haberturizm.com Top Travel Ödülleri’nde 100 bin kişinin değerlendirmesi sonucu Turizm Sektörünün en çok takip edilen ilk üç haber sitesinden birisi seçildi.

Ulusal ve Uluslararası bir çok etkinliğe medya sponsoru olarak katılarak Ülkemiz tanıtımına ve ekonomisine olumlu katkılar sağladı. (Yunanistan, İspanya, Azerbaycan, Ukrayna, Kuveyt vb..)

Kurulduğu günden bu güne yaklaşık 5 Milyon farklı insan haberturizm.com üzerinden Turizm Sektörüne ulaştı.

www.haberturizm.com 30 bin üyeyi aşan sosyal medya hesapları ve Binlerce  kişiye ulaşan tekil hit ile Türkiye’nin Turizm Sektöründe ki büyük gücü olmayı başardı. Türkiye turizmine yön verdi. Turizm profesyonellerinin bilgi kaynağı oldu.

Ülkemiz tanıtımına katkılar sağlayan ve katma değer üreten güçlü bir Türkiye Markasıyız.  


Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam