Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tarihi ve doğası ile büyüleneceğiniz bir tatil

Eğlencesiyle olduğu kadar tarihin en derin ve olağanüstü doğasıyla bezeli Lviv, Krakow, Prag, Münich, Salzburg, Viyana, Ljubjanasizleri bekliyor.

Tarihi ve doğası ile büyüleneceğiniz bir tatil

Eğlencesiyle olduğu kadar tarihin en derin ve olağanüstü doğasıyla bezeli Lviv, Krakow, Prag, Münich, Salzburg, Viyana, Ljubjanasizleri bekliyor.

Tarihi ve doğası ile büyüleneceğiniz bir tatil
15 Nisan 2019 - 12:50

Orta Avrupa’nın en şirin şehirlerinden olan Lviv’de Opera Binası, Ünlü Maria Zankovetska Tiyatro Binası, Svobada Meydanı, Eski Şehir Meydanı görülecek yerler arasında. Lviv’den sonraki rota ise Krakow olacak. Krakow’da şehrin anıtsal giriş kapısı Barbakan, JuliuszSlowacki Tiyatro Binası, iki farklı kulesiyle Meryem Ana Bazilikasi, Kumaş Pazarı, Kapalı Çarşı Sukiennice, Belediye Binası, Aziz Wojciech Kilisesi, Kral Yolu, Aziz Piotr ve Pawel Kilisesi, Floransa Caddesi sizleri karşılayacak.

Prag… Panoramik şehir turunda Küçük Mahalle, Charles IV. Köprüsü, Eski Şehir Meydanı ve Astronomik Saat Kulesi’ni mutlaka ziyaret edin. Prag’ı ortadan ikiye bölen ve şehre hayat veren kanallarıyla meşhur Vltava Nehri üzerinde, masal şehir Prag’ın gündüz ve gece görüntülerini, Panama ve Süveyş Kanallarına benzeyen kanal geçişleri ile birlikte unutulmaz anlar yaşayamaya hazır olun. Bu nefes kesen geziden sonra Prag’da bir alışveriş deneyimi yaşayın ve  lezzetli yemekleri tatmak için bir mola verin.

Münih… Tarihi ile sizi merak duygusu içine çekecek olan Münih’te Hitlerin ve birçok savaş suçlusunun yargılandığı ünlü Nürnberg Mahkemelerin yapıldığı bu şehri turlayacaksınız. Ardından tarihi surlar, St. Lorenz Katedrali, St. Sebald Kilisesi, dünyada ilk açılan Noel Pazar yeri, Marienplatz, Fraunkirche, Karl Platz, Türk Caddesi ve Belediye Binası görülecek yerler arasında.

Salzburg…Avrupa’nın en güzel görülmesi gereken Göller Bölgesi tatil severleri karşılayacak. Kendine has mimarisi ve eşsiz doğasını birleştiren kasabalarında Wolfgangsee Gölü sizi güzelliği ile cezbedecek.

Avusturya’nın en güzel köylerinden biri olan ve mutlaka görmeniz gereken Hallstatt’ı gezdikten sonra klasik müziğin büyük ismi Mozart’ın Şehri’nde Arnavut kaldırımlı sokaklar, Mozart’ın Evi, Mirabell Sarayı’nın barok bahçesi de görülecek yerler arasında.

Viyana… Vltava nehrinin kıvrımları içerisindebir ada gibi gözüken CeskyKrumlov; evleri, sokakları ve kalesi ile sizi Ortaçağ’a götürecek.  Sanat şehri kadar saraylar şehri olarak da tanımlanabilecek bu şehirde Hofburg Sarayı ziyaret edilecek. Sanat Tarihi Müzesi Viyana’yı anlamak için bir başka durağınız olsun. Bu arada kentin ünlü köprülerinin üzerinden geçerken hızlı bir geçiş yapacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü bu köprülerin her bir adeta başyapıt olan heykellerle süslü.

Ljubjana… Avrupa’nın Ejderha Heykelleri ve yeşili ile ünlü başkentin sokaklarında kendinizi unutacak ve Bled Gölü’nü göreceksiniz. Avrupa’nın en güzel görülmesi gereken gölleri arasına giren Bled Gölü’nde unutulmaz anlar yaşayacaksınız.

Siz de Ortaçağ’a yolculuk yapmayı planlıyorsanız, Jolly’nin alternatif tarihlerle düzenleyeceği Doğu Avrupa Romantik Yol ve Göller Turu tam size göre. Türk Havayolları ile 7 gece 8 gün sürecek olan bu seyahatin başlangıç fiyatı ise 699 euroolarak belirlenmiş durumda. Oda ve kahvaltı konaklamanın da dahil olduğu bu turda 4 gündüz turu da Jolly’den size hediye.
 

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam