Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TITANIC HOTELS’de Yeni Yıl İhtişamla Karşılanıyor

2020’yi unutulmaz bir geceyle karşılamak ve birbirinden özel şovlarla kusursuz bir geceye tanıklık etmek için TITANIC HOTELS yılbaşı programlarını kaçırmayın !

TITANIC HOTELS’de Yeni Yıl İhtişamla Karşılanıyor

2020’yi unutulmaz bir geceyle karşılamak ve birbirinden özel şovlarla kusursuz bir geceye tanıklık etmek için TITANIC HOTELS yılbaşı programlarını kaçırmayın !

TITANIC HOTELS’de Yeni Yıl İhtişamla Karşılanıyor
16 Kasım 2019 - 13:23

Titanic Hotels’in İstanbul ve Antalya’daki otelleri her yıl olduğu gibi bu yıl da sürprizlerle dolu bir yılbaşı programı hazırladı. Birbirinden renkli konukların eğlenceli müzikleriyle sahne alacağı gecede, enfes gala menülerini tadarak yeni yıla Titanic Hotels’de merhaba deyin…
 
Yeni yıla ANTALYA’da girmeye ne dersiniz?
 
Yeni yılısevdiklerinizle birlikte Antalya’da Titanic Hotels’in eğlenceli programlarıyla karşılayın.
 
Titanic Mardan Palace;yeni yılı görkemli bir sarayın gerçek lüks ve ihtişamıyla karşılıyor.  Dilek Taş Jazz Trio eşliğinde Lobby’de yılbaşı kokteylinizi alarak başlayacağınız gecede Topkapı Orchestra eşliğinde yılbaşı gala yemeği, sonrasında Moulin Rouge ile Monkey Club da eğlenceli saatler sizleri bekliyor.
 
Titanic Deluxe Belek, yeni yılı çam ormanlarının arasında doğayla iç içe, eşsiz, büyüleyici deniz manzarası eşliğinde Direnen Mızıkacıları ve DJ party ile karşılıyor. Çocuklar için de eğlenceli aktivitelerin düşünüldüğü Tini Kids Club ile mini discoda komedi sihirbaz, balon adam ve palyaço ile doyasıya eğlence seçenekleri sunuluyor. Yeni yıla sevdiklerinizle keyifle girmek için yerinizi ayırtabilirsiniz.
 
Titanic Beach Lara, masmavi deniz manzarasının büyüleyici güzelliği ve dünyaca ünlü Lara kumsalının gemi temalı eşsiz mimarisi eşliğinde 2020’ye merhaba demek için misafirlerini bekliyor. Yılın son gününü Murat Alpsü ve orkestrası ile yılbaşı gecelerinin vazgeçilmezi olan oryantal dans gösterisi eşliğinde karşılamak için yerinizi ayırtabilirsiniz. Tini Kids Club’da eğlenceli oyunların da düşünüldüğü gecede dans partisi, Noel Baba, sihirbaz, çocuk sineması ile doyasıya eğlence minikleri bekliyor.
Yeni yıla İSTANBUL’da gireceklere keyifli alternatifler
 
Titanic Port Bakırköy, yılbaşının klasiği olan oryantal dans gösterisi ve zengin yılbaşı menüsü eşliğinde iki farklı program sunuyor. Otelin en üst katında bulunan büyüleyici deniz manzarasına sahip Compass Restaurant’ta dillerden düşmeyen Türkçe şarkılarla Pınar Hatipoğlu ile Art Orkestrası, şık ve gösterişli balo salonunda yerli ve yabancı popüler şarkılardan oluşan eğlenceli repertuvarı ileBanu Korkmaz & Orkestrasıyer alırken, Titanic Business Kartal’da yılbaşı gecesi sevilen şarkılarıyla Vildan Demir ile Taner Sar OrkestrasıTitanic Business Golden Horn’da Ayur Aydın ve orkestrası sahne alıyor. Yılbaşı gecenizi otelde konaklayarak ve yeni yıl brunch’ı ile taçlandırmak isterseniz Titanic Hotels çok özel paketlerine mutlaka göz gezdirin. 
 
BeFine Spa birbirinden özel hediyelerle misafirlerini bekliyor
 
Titanic Hotels İstanbul BeFine Spa’da geleneksel hamam ritüeli ve Uzakdoğu masaj paketinden 24-31 Aralık tarihleri arasında yılbaşına özel fiyatlarla yararlanabilirsiniz.
 
Yeni yılda sevdiklerinize özel bir sürpriz yapmak, yenileyici bakımlar hediye etmek isterseniz yüzde 25’den başlayan indirim fırsatları ile BeFine Spa hediye çeklerini kaçırmayın.
 

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam