Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TÜRSAB BAŞKANI FİRUZ BAĞLIKAYA'DAN ANTALYA'DA GÖRKEMLİ TOPLANTI !

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, beş yıl önce değişim rüzgarını başlattığı Antalya’da görkemli bir toplantıda, yüzlerce TÜRSAB üyesi seyahat acentası temsilcisiyle bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği geceye, Bağlıkaya’nın sözleri damgasını vurdu.

TÜRSAB BAŞKANI FİRUZ BAĞLIKAYA'DAN ANTALYA'DA GÖRKEMLİ TOPLANTI !

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, beş yıl önce değişim rüzgarını başlattığı Antalya’da görkemli bir toplantıda, yüzlerce TÜRSAB üyesi seyahat acentası temsilcisiyle bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği geceye, Bağlıkaya’nın sözleri damgasını vurdu.

TÜRSAB BAŞKANI FİRUZ BAĞLIKAYA'DAN ANTALYA'DA GÖRKEMLİ TOPLANTI !
19 Kasım 2022 - 09:14

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya liderliğindeki değişim hareketinin yeni döneme ilişkin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, turizmin başkenti Antalya’da yüzlerce seyahat acentası temsilcileriyle buluşarak birlik beraberlik mesajı verdi.

TÜRSAB Yönetimi tam kadro etkinliğe katıldı

Son derece coşkulu bir atmosferde gerçekleşen toplantıya katılan TÜRSAB Heyetinde; TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya’ya, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Gencer, Hamit Kuk, Disiplin Kurulu Başkanı İbrahim Canatan, Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Özden, Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Rıza Perçin, Mezopotamya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Mehmet Akyıl, Hatay Bölge Temsil Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aycıl, Mersin Bölge Temsil Kurulu Başkanı Hakan Bayındır, Boğaziçi Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yüksel Türemez, Avrupa Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yıldırım Taş, Manavgat-Side Bölge Temsil Kurulu Başkanı Mehmet Uslu, Pamukkale Bölge Temsil Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu, Doğu Anadolu Bölge Temsil Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe, Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özgen Uysal, İstanbul Asya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Murat Güleryüz, Doğu Marmara Bölge Temsil Kurulu Başkanı Aytekin Şahinbaş, Trakya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Egemen Aydın, Çanakkale-Balıkesir Bölge Temsil Kurulu Başkanı Fatih Ergün, Kuzeydoğu Anadolu Bölge Temsil Kurulu Başkanı Nuh Şenol, Dumlupınar Bölge Temsil Kurulu Başkanı Bilal Şenel, Orta Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yılmaz Uzunlar, Batı Antalya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Hüseyin Gençer, Kemer Bölge Temsil Kurulu BaşkanI Mehmet Akbaba, Incoming Turizmi İhtisas Başkanı Aylin Özsavaş, HURSAD Onursal Başkanı Mehmet Uzuner, Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri; Nezih Hacıalioğlu, Davut Günaydın yer aldı. Görkemli buluşmaya Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar da katılım gösterdi.

Birlik-beraberlik mesajımızı 26-27 Kasım’da bir kez daha vereceğiz

Toplantıya seyahat acentalarının yoğun katılımına dikkat çekerek, başlayan ve yapılan saldırılara karşı salondaki birlik beraberlik ruhunun kendisini umutlandırdığını söyledi. Son üç yılda yaşadıkları zorluklara rağmen hep görevlerinin başında olduğunu ifade eden TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, konuşmasına şöyle devam etti: “Bugün burada turizmin başkenti Antalya’dan verdiğimiz birlik mesajını, 26-27 Kasım’da Genel Kurulumuzda İstanbul’da ülkenin dört bir yanından gelecek seyahat acentaları olarak bir kez daha vereceğiz. Ne kadar parçalamaya çalışırlarsa çalışsınlar ne kadar birbirimize düşürmeyi amaçlarlarsa amaçlasınlar, birlik ve beraberliğimizi sevene sevmeyene, beğenene beğenmeyene gösterirken mesleğimize ve meslek örgütümüz Birliğimize sahip çıktığımızı ve çıkacağımızı da herkesin aklına bir kez daha kazıyacağız.”

Her ne yaptıysak daha iyisini yapmaya, yapamadıklarımızı başarmaya, engelleri aşmaya kararlıyız

Bağlıkaya konuşmasına; “Sizlere neler yaptığımızı, nelerle boğuştuğumuzu, neden bazı işlerde istediklerimizi elde edemediğimizi çeşitli vesilelerle anlattım. Bu güzel geceyi de bunlarla doldurmak istemiyorum. Yapabildiklerimiz var, yapmamızın engellendiği işler var. Her şeye rağmen yapacağımız işler var. Dediğim gibi bütün bunları bugüne kadar yazdık, yayınlarda anlattık, sizlerle çeşitli yollarla paylaştık. Artık tabiri caizse son düzlükteyiz. Burada her şeyi özetlemek zorundayız. Her ne yaptıysak daha iyisini yapmaya, yapamadıklarımızı başarmaya, engelleri aşmaya kararlıyız. Sizlerle birlikte sergilediğimiz bu beraberlikten aldığımız güçle başaracağımıza inanıyoruz” ifadeleriyle devam etti.

Turizmi sadece otele gelen turistlerden ibaret görenlerin karşısındayız

Ülkeye turisti getiren bir mesleğin küçümsendiğine işaret eden Bağlıkaya, şunları kaydetti: “Seyahat acentalarını değersiz gören anlayışın hakimiyetinde yaşadığımız süreç, mesleği savunmak için mesleğimizin en büyük kalesi Birliğimizi de savunmayı gerektiriyor. Seyahat acentası olmadan tur operatörü olmadan turizm olmaz, olamaz! Bu gerçeği bıkmadan usanmadan anlatmak zorundayız. Kamuoyuna sermaye gücüyle verilen mesajlara karşı, seyahat acentalarının turizmin sebebi olduğunu, onlar olmadan turizmin olamayacağını her vesileyle ve herkese hep birlikte anlatmaya devam edeceğiz. Turizmi sadece otele gelen turistlerden ibaret gören anlayışla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Tüm Türkiye’de gecesini gündüzüne katarak çalışan, kimsenin aklına gelmeyen pazarlardan hiçbir yardım almadan turist getiren, tahsilat riskini üstlenerek para kaybetmeyi göze alan seyahat acentalarının dişleriyle tırnaklarıyla ürettiklerini göstereceğiz.”

Laf değil iş üretmeye devam edeceğiz

Bağlıkaya konuşmasına; “Birliğimize, her bir üyemize karşı yürütülen bu itibarsızlaştırma çabasına en iyi cevabı yine sizin desteğinizle bir olup beraber olup kongrede vereceğiz. Artık yepyeni bir dönemin eşiğindeyiz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yılına doğru ilerlerken Birlik olarak ülkemiz turizmini el birliğiyle mevcut seviyesinin çok daha üzerine çıkartmak gibi çok büyük bir sorumluğumuz var. Yaptıklarımız ile konuşacağız. Acentalarımıza köstek değil, tam tersine destek olacağız. Yolunu açacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da laf değil iş üreteceğiz. Yarım asırlık bir kurum olmanın sağladığı birikim ve sorumlulukla yeni dönemde de seyahat acentalarımızın haklarını koruyacak ve iş hacimlerini artıracak vizyoner projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu salonda gördüğüm birlik ve beraberlik tablosunu olağan genel kurul seçimlerinde de sergileyeceğinize inanıyorum. Yeni dönemin hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” cümleleriyle son verdi.


Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam