Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ünlü otel markası 5 yeni otel daha açacak

Roof Hotels projesi ödül getirdi. Markanın kurucusu Mehmet Yüce şehirlerde ki atıl binaların verimli kullanıldığı konsept ile 5 yılda 5 otel açmayı planladıklarını söyledi.

Ünlü otel markası 5 yeni otel daha açacak

Roof Hotels projesi ödül getirdi. Markanın kurucusu Mehmet Yüce şehirlerde ki atıl binaların verimli kullanıldığı konsept ile 5 yılda 5 otel açmayı planladıklarını söyledi.

Ünlü otel markası 5 yeni otel daha açacak
22 Haziran 2020 - 07:00

Turizm ve otelcilik sektöründe 25 yıllık bilgi ve tecrübesini yatırıma dönüştüren Mehmet Yüce nin başta kendisi olmak üzere tüm Türkiye’deki otel yatırımcılarına katkı olarak kurgulanmıştır.

Bu sektörde 3-4-5 yıldızlı otellerde Genel Müdür pozisyonunda 12 yıl başarılı bir şekilde görevini icra etmiştir. Son 5 yıldır da Otel Yatırım ve Yönetim Danışmanı olarak çalışmalarına devam etmektedir. Tüm bu süre zarfında şehir otelciliğinde misafir ve yatırımcıların gereksinimleri ve kullanımlarını titizlikle incelemiş sonrasında bu projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başlamıştır.

Çalışmalar sırasında yatırımın hızlı bir şekilde geri dönüş sağlamasını hedeflerken aynı zamanda misafirlerin de maksimum memnuniyetini göz önünde bulundurmuştur. Global tüm otel marka ve zincirlerinin de ortak noktası olan kolay ve yeni nesilin ihtiyaçlarına yönelik bir otelcilik nasıl olur sorusunun cevabı olarak ROOF HOTELS projesini geliştirmiştir.

ROOF HOTELS projesini diğer otel yatırımlarından ayıran özelliklerinden en önemlisi, yatırımcı için arsa ve bina zorunluluğu dışına çıkarak, şehir merkezlerinde atıl bulunan binaların üst veya çatı katlarını kullanarak bu yatırımları gerçekleştirmektir. Bu binaların özellikle şehir merkezlerinde ve sosyal alanlara yürüme mesafesinde yakın olmaları esastır.

Proje kapsamındaki otellerimiz; metropoller, sanayisi gelişen şehirler, bölgesel teşvikte öncelikli iller ve doğa-kültür turizmi için tercih edilen şehirlerde olmalıdır.

Bu projede markamız yatırımcısına, en ideal oda sayısından, mimari detaya, merkezi satış sisteminden, personel eğitimlerine kadar birçok alanda destek de vermektedir.

ROOF HOTELS markasıyla yapılan yatırımlarda işletme maliyetleri de minimize edilmiştir. Kullanılan teknoloji ve iyi planlama sayesinde en az personel ve enerji maliyetleri ile işletme yapılır. Böylelikle uygun maliyetli bir otel yatırımı, en uygun işletme maliyetleri ile birleşince çok hızlı bir yatırım geri dönüşü sağlanmış olur.

Markanın kurucusu Mehmet YÜCE’nin bu proje için hedefi, Türkiye’ de ROOF HOTELS markasına ait 5 yılda en az 5 otele ulaşmaktır. Bunun için yol haritasını planlamış ve proje hazırlandıktan sonra ilk otelini yaşadığı şehir olan Sakarya ilinin hızla gelişen ve sosyal yaşamın en yoğun olduğu Serdivan ilçesinde “ ROOF 264 HOTEL & SUITES ” alt markasıyla 2017 yılında açmıştır. Projenin başarılı bir yatırımı olarak faaliyet gösteren ROOF 264 HOTEL & SUITES, yeni yatırımlar için de örnek olmuştur. Otel projelerimizin isimleri bulundukları illerin 3 haneli telefon kodlarını içine alarak belirlenecektir.

Markamızın ikinci oteli içn İstanbul da “ ROOF 212 HOTEL & SUITES” için yeni yatırımcı görüşmeleri yapılmış ve ilk franchise sözleşmesi imzalanmıştır.

Markanın kurucusu Mehmet YÜCE’ nin nihai hedefi, otel sayısını 10’ a çıkardıktan sonra; yerli veya yabancı bir fonla ortak olmak veya halka arz yaparak markanın büyümesini sağlamaktır. Böylece yerli ve milli bir markanın doğmasını sağlayarak ülkemize bir değer katılması hedeflenmektedir.


Reklam
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam