Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Wyndham Hotels & Resorts'ten EMEA'da yeni oteller

Yaklaşık 95 ülkede bulunan 8 bin 900’ün üzerinde oteliyle dünyanın otel franchise veren en büyük şirketi Wyndham Hotels & Resorts, yakın zamanda gerçekleştirdiği bir dizi otel açılışı ve 2021’de gerçekleştirmeyi planladığı çok sayıda yeni açılışla birlikte Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika (EMEA) bölgesindeki varlığını güçlendirmeye devam ediyor.

Wyndham Hotels & Resorts'ten EMEA'da yeni oteller

Yaklaşık 95 ülkede bulunan 8 bin 900’ün üzerinde oteliyle dünyanın otel franchise veren en büyük şirketi Wyndham Hotels & Resorts, yakın zamanda gerçekleştirdiği bir dizi otel açılışı ve 2021’de gerçekleştirmeyi planladığı çok sayıda yeni açılışla birlikte Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika (EMEA) bölgesindeki varlığını güçlendirmeye devam ediyor.

Wyndham Hotels & Resorts'ten EMEA'da yeni oteller
05 Nisan 2021 - 10:00

Bu yılın ilk çeyreğinde markalarını yeni pazarlarla buluşturan ve bazı önemli açılışlara imza atan şirket, 2021’de, 7'si Türkiye’de olmak üzere EMEA genelinde 20’nin üzerinde otel daha açmayı planlıyor.

Wyndham Hotels & Resorts, La Quinta markasının Dubai pazarına girişini duyurarak, Ramada by Wyndham İzmir Aliağa otelinin Şubat ayında açılmasıyla birlikte Türkiye’deki ivmesini sürdürerek ve Dolce markasını Kopenhag’daki yeni oteliyle genişleterek güçlü büyüme çizgisini 2021 yılında da koruyor. Wyndham 2020 yılı sonunda Nepal’deki ilk otelini Ramada Encore by Wyndham markasıyla açmış ve Wyndham Ahmedabad Shela’nın portföyüne eklenmesiyle Hindistan’da da genişlemeye devam etmişti.

Wyndham, seyahat sektörünün tarihi zorluklarla karşılaştığı 2020 yılında bölge genelinde 38 yeni otel için anlaşmaya imza atmış ve çok sayıda önemli açılış gerçekleştirmişti. Şirket aynı zamanda, seyahat kısıtlamalarının devam ettiği ve şartların değişkenlik gösterdiği bir ortamda EMEA genelindeki ortaklarının pazar talebini tekrar artırabilmelerini destekleyecek ve onları güçlendirecek çok yönlü girişimler başlatmıştı.

Wyndham’ın 2020 yılında gerçekleştirdiği bazı önemli açılışlar arasında Ramada by Wyndham markasının Madrid, Valencia, Leeds ve Budapeşte’de açılan yeni otellerle Avrupa’da büyümesi yer aldı ve şirket Hindistan ve Pakistan’daki ivmesini de sürdürdü. La Quinta by Wyndham markasının Türkiye pazarına
girişi, Super 8 by Wyndham markasının Birleşik Arap Emirlikleri pazarına dahil olması ve Almanya’da genişlemeyi sürdürmesi de öne çıkan diğer bazı gelişmeler arasındaydı.

EMEA’da büyüyerek bölge genelindeki ortakları, misafirleri ve ekip üyelerine bağlılığını daha da güçlendiren şirket, bu yılın geri kalanında açılması beklenen ve toplamda 16 binden fazla odaya sahip 20’nin üzerinde otelin bulunduğu güçlü proje stokuyla bu çizgisini sürdürüyor.

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, “Bölgede imza attığımız bu başarılardan, girişimlerimizden ve otel ortaklarımızın gösterdiği inanılmaz dayanıklılıktan büyük bir gurur duyuyoruz. Ortaklarımızı, misafirlerimizi ve ekiplerimizi gerçekleştirdiğimiz her çalışmanın kalbinde tutmak, sektörümüzün tarihinde gördüğü bu en zorlu döneminde her zamankinden büyük bir önem taşıyor. Büyümeyi sürdürme becerimiz Wyndham markalarının tekrar talep oluşturmaya hazırlanan otel ortaklarına kattığı güçlü değerin bir kanıtı. Süregelen ve uzun vadeli başarılarımızın devamını dört gözle bekliyoruz” dedi.

Wyndham Hotels & Resorts’un 2021 yılında gerçekleştireceği açılışlardan bazıları aşağıda sıralanıyor:

• Wyndham Hotels & Resorts’un ülkede bulunan 80’den fazla oteliyle en büyük uluslararası otel grubu konumuna sahip olduğu Türkiye’deki büyüme ivmesi 2021 yılında 7 yeni otelin açılışıyla devam edecek.

Days Inn by Wyndham markası 2021’in ikinci yarısında Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki ilk oteliyle Ortadoğu pazarına genişleyecek ve böylece Dubai’nin cazip bölgesi Deira’da ziyaretçiler için ekonomi sınıfında daha fazla seçenek oluşacak. Aynı zamanda, Wyndham Grand markası altında Katar’ın Doha kentinde de yeni bir otel açılacak.

Trademark Collection by Wyndham markası altında şık bir otelin Brüksel merkezinde açılmasıyla marka bu pazara giriş yapıyorken, Trademark markası 2021’in geri kalanında Budapeşte ve Düsseldorf’ta yapılacak açılışlarla büyümesini sürdürecek. Ramada by Wyndham markası, Targu Jiu ve Slatina kentlerinde açılacak yeni otellerle Romanya’da büyümeyi sürdürüyor olacak.

Ramada by Wyndham Gangtok Deorali Hotel & Casino’nun Nisan ayında, Ramada Varanasi Katesar’ın 2021’nin geri kalanında açılması Hindistan’daki gelişmelerden olacak.

Wyndham Garden Burabay (Kazakistan), Ramada Encore by Wyndham Taşkent (Özbekistan) ve Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te açılacak bir Ramada by Wyndham oteli de diğer açılışlar arasında yer alacak.

Wyndham Hotels & Resorts 2020 yılında canlı yayınla uzaktan katılım ve yerinde katılımı bir araya getiren, seyahat ve etkinlik büyüklükleri üzerinde kısıtlamaların bulunduğu dönemlerde etkinliklere katılımı teşvik eden yeni hibrit toplantı çözümünü pazara duyurmuştu. Wyndham aynı zamanda Wyndham Kolay Rezervasyon girişimiyle küçük ve orta ölçekli işletmelere indirimli tarifeler sunarak iş amaçlı seyahat edenlere yeni destekler getirirken, kişiselleştirilmiş deneyimler sunan ve kullanıcıların anlık ihtiyaçlarına yanıt veren yeni Wyndham Mobil Uygulamasını da hayata geçirdi.

Wyndham’ın EMEA bölgesi ve dünyanın her yerindeki otelleri, binlerce otel, tatil köyü ve tatil kiralama tesisinin dahil olduğu dünyanın en cömert otel ödül programı Wyndham Rewards® kapsamında yer alıyor.

Reklam
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam