Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Wyndham Hotels & Resorts, Registry Collection Hotels'i portföyüne ekledi

Dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts, en yeni markası Registry Collection Hotels'i portföyüne eklediğini duyurdu. Büyük bir otel şirketinin bir parçası olmanın sağladığı pazarlama ve satış dağıtım imkanlarından, tesislerinin özgün kimliğinden ödün vermeden yararlanmak isteyen lüks otel sahiplerine hitap eden Registry Collection Hotels, Wyndham Hotels & Resorts'un global portföyündeki 21'inci marka oldu.

Wyndham Hotels & Resorts, Registry Collection Hotels'i portföyüne ekledi

Dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts, en yeni markası Registry Collection Hotels'i portföyüne eklediğini duyurdu. Büyük bir otel şirketinin bir parçası olmanın sağladığı pazarlama ve satış dağıtım imkanlarından, tesislerinin özgün kimliğinden ödün vermeden yararlanmak isteyen lüks otel sahiplerine hitap eden Registry Collection Hotels, Wyndham Hotels & Resorts'un global portföyündeki 21'inci marka oldu.

Wyndham Hotels & Resorts, Registry Collection Hotels'i portföyüne ekledi
03 Haziran 2021 - 11:14

Yaklaşık 95 ülkede bulunan 8 bin 900’ün üzerinde oteliyle dünyanın otel franchise veren en büyük şirketi Wyndham Hotels & Resorts, 21’inci markası Registry Collection HotelsSM’i tanıttı. Registry Collection Hotels ile şirketin büyüyen marka portföyünün üst kademesine lüks bir seçenek daha eklendi ve otelde kalarak seyahat etmeyi herkes için mümkün kılma misyonu doğrultusunda bir adım daha atılmış oldu.

Registry Collection Hotels, lüks segmentte giderek daha çok özgün fikirli, bağımsız otel sahiplerinin, pandeminin getirdiği zorlukların üstesinden gelmek için sektörde kendini kanıtlamış yeni ortaklar arayışına girdiği bir dönemde hayata geçiyor. Registry Collection Hotels, bir yandan yatırımcıların bağımsız fikirlerini ve bireysel yaklaşımlarını korumasına imkan sağlarken, diğer yandan Wyndham Hotels & Resorts’un iş ölçeğine ve daha düşük dağıtım maliyetiyle daha çok doğrudan rezervasyon almalarına yardımcı olan, ödüllü sadakat programı Wyndham Rewards®’a erişim imkanı da sağlıyor.

Wyndham Hotels & Resorts Başkan ve CEO’su Geoff Ballotti, “Konaklama sektörü tekrar yükselmeyi sürdürürken, dünyanın farklı yerlerinden bağımsız lüks otel sahipleri yerleşik ve köklü bir lüks marka altında satış, pazarlama ve rezervasyon desteği arayışıyla geliştirme ekiplerimizle temasa geçti. Registry’nin 200 üst sınıf, lüks, ortak sahipli resort`u ile dünyanın en büyük lüks tatil değişim programı olarak giderek daha çok tanındığını ve programın ortaklarımız Travel + Leisure Co. (eski adıyla Wyndham Destinations) tarafından başarıyla yürütülmeye devam ettiğini hesaba katarsak, Registry Collection Hotels’in ortaya çıkışı da doğal bir uyumun sonucu oldu. Registry Collection Hotels, Wyndham Hotels & Resorts portföyünün üst kademesindeki önemli bir boşluğu olduruyor ve dünyanın her yerinden, lüks hizmet ve konaklama alanında en yüksek standartları benimseyen bağımsız otelcilere titizlikle destek sağlamamıza olanak tanıyor” dedi.

Özgünlük ileri bir noktaya taşınıyor

Olağanüstü konumlarda inanılmaz deneyimler yaşatmak için özel tasarlanan Registry Collection Hotels’in ayırıcı özelliği olarak, hemen göze çarpan ve incelikli düşünülmüş bir tasarım ve dünya çapında bir hizmet anlayışıyla ileri bir noktaya taşınan özgünlüğünden gelen çekicilik öne çıkıyor. Registry Collection Hotels’deki her konaklama deneyimi, harika mimari detaylar ve rüya gibi mekanlarda huzurlu bir fonla birleşerek, otellerin kendisi kadar eşsiz ve taleplere cevap verecek niteliğe sahip oluyor.

Travel + Leisure Co. CEO’su Michael Brown, “Dünya bir yıl boyunca süren kapanma ve kısıtlamaların ardından tekrar keyifle bir araya gelirken,  küresel seyahat, tatil ve yaşam tarzı sektörlerinin potansiyelinin yenilenmesinden büyük bir heyecan duyuyoruz. Uzmanlar ve seyahat edenler, dünyanın her yerinde özel seçilmiş ve ayrıcalıklı deneyimleri yeniden keşfetmeyi dört gözle bekliyor. Registry Collection Hotels’in ortaya çıkması markanın ikonik mirası ve küresel ağı üzerine inşa oluyor ve Wyndham Hotels & Resorts için doğal bir evrim niteliği taşıyor. The Registry Collection dahil yaklaşık 20 markasıyla dünyanın lider üyelik ve tatil şirketi Travel + Leisure Co.  olarak dünya tatil sektörü için yeni bir gelecek tasarlamayı heyecanla bekliyoruz” dedi.

Meksika Karayipleri’nin beyaz kumlarında bir başlangıç

Registry Collection Hotels, tamamı süit olmak üzere 144 ayrıcalıklı odaya sahip Grand Residences Riviera Cancun ile yolculuğuna başlıyor. Huzurlu bir balıkçı köyü olan Puerto Morelos yakınlarında, beyaz kumla kaplı nefes kesen bir sahilde yer alan bu gözlerden uzak resort tesis, geniş ve cazip Hacienda tarzında konaklama birimleri, BVLGARI® banyo ürünleri ve okyanus kenarındaki bir sonsuzluk havuzu, tam donanımlı spa ve spor salonu, çocuk kulübü ve üç gurme restoran gibi ayrıcalıklı imkanlar sunuyor. Royal Resorts® şirketler grubunun ortakları, resort tesisin sahibi ve işletmecisi konumunda bulunuyor.

Ballotti, “Grand Residences Riviera Cancun, Meksika’nın en çok talep gören sahillerinden birinde, el değmemiş ve harika bir noktada konumlanıyor. Registry Collection Hotels’i, harika lokasyonu, kartpostal gibi manzaraları ve dünya çapındaki hizmet kalitesiyle misafirleri kendine çeken bu bölgenin önde gelen geliştiricilerinden ve Travel + Leisure Co.’nun köklü müşterilerinden Dr. Kemil A. Rizk ile birlikte başlatmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz” dedi.

Royal Resorts® Başkan ve CEO’su Rizk, “Wyndham ekibi ilk günden bu yana resort tesisimizin ihtiyaçlarına bir bütün olarak odaklandı ve hep birlikte bu öncü iş birliğini duyurmak için stratejimizi belirlerken ekibimizle yakın bir şekilde çalıştı. Wyndham’ın, olağanüstü iş ve dağıtım ölçeğine ek olarak, Grand Residences Riviera Cancun’u eşsiz yapan unsurları takdir ediyor olması ve özgünlüğümüzden bir şey kaybetmememiz için tutkuyla çalışması bizim için çok değerli. Wyndham’ın yüksek itibarı sayesinde bu dönüm noktasını kendileriyle birlikte geçiyor olmaktan gurur duyuyoruz ve marka iş birliğimizi daha da ileri taşımayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

Grand Residences Riviera Cancun’un misafirleri ücretsiz ve kişiye özel hava transferinden faydalanabiliyor, tesis içinde ve çevresinde sunulan miksoloji dersleri, yoga, şnorkelli dalış, bisiklet, balıkçılık ve katamaran turları ve daha pek çoğunu içeren geniş bir yelpazedeki aktivitelere katılabiliyor. Otel için bugünden itibaren www.registrycollectionhotels.com adresinden rezervasyon yapılabiliyor.

Wyndham’ın gücü ekleniyor

Wyndham Hotels & Resorts, yakın zamanda Trademark Collection® by Wyndham markasını hayata geçirerek ve büyüterek gösterdiği üzere bağımsız otelcilerin ihtiyaçlarına cevap verme noktasında kanıtlanmış bir başarı geçmişine sahip. 2017 yazında hayata geçen ve üst ve üst-orta segmentlerindeki bağımsız otel portföyüyle göze çarpan marka, bu tarihten bu yana varlığını neredeyse yüzde 75 oranında büyüttü ve çatısı altında şu anda Kuzey Amerika, Avrupa, Avustralya ve Karayipler’de 110’dan fazla otel bulunuyor.

Registry Collection Hotels ile bağımsız lüks otel sahipleri bir yandan dünyanın en büyük otel şirketinin bir parçası olmanın getirdiği büyüklüğün gücünden yararlanırken diğer yandan otellerinin eşsiz özgünlüklerini de koruyabiliyor. Otel sahipleri, konaklama alanında deneyimli ve profesyonel bir ekiple birlikte stratejik tedarik, dünya genelinde satış, gelir yönetimi, pazarlama, dağıtım, operasyonel destek ve sınıfının en iyisi eğitimler gibi derinlikli hizmetlere erişebiliyor.


 

Registry Collection Hotels, USA Today okuyucuları tarafından üç yıldır bir numaralı otel ödül programı seçilen, Wyndham’ın ödüllü sadakat programı Wyndham Rewards’un da bir parçası. Dünyanın en çok talep gören noktalarında iddialı konaklama fırsatları sunan programın üyeleri, 21 farklı marka altındaki otellerde yaptıkları geçerli konaklamalarla puan kazanıp harcayabiliyor ve programın üyelik kademeleri aracılığıyla pek çok ayrıcalığa erişebiliyor. Wyndham Rewards’un dünya genelinde 87 milyondan fazla kayıtlı üyesi bulunuyor ve sadeliği, puanların kullanılabileceği zengin seçenekleri ve cömert ödülleri sayesinde takdir görmeye devam ediyor.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam