Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Wyndham Hotels & Resorts yeni oteller açıyor

Wyndham, Avrupa’nın en büyük bağımsız resort işletmecilerinden CLC World Resorts & Hotels ile yaptığı stratejik ortaklıkla Türkiye, İspanya, Kanarya Adaları, Birleşik Krallık ve Avusturya’nın tatil bölgelerindeki varlığını güçlendiriyor

Wyndham Hotels & Resorts yeni oteller açıyor

Wyndham, Avrupa’nın en büyük bağımsız resort işletmecilerinden CLC World Resorts & Hotels ile yaptığı stratejik ortaklıkla Türkiye, İspanya, Kanarya Adaları, Birleşik Krallık ve Avusturya’nın tatil bölgelerindeki varlığını güçlendiriyor

Wyndham Hotels & Resorts yeni oteller açıyor
10 Kasım 2021 - 10:00

95’e yakın ülkede bulunan yaklaşık 9 bin oteliyle dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts ve giderek büyüyen portföyüyle Avrupa’nın en büyük bağımsız resort tesis işletmecilerinden CLC World Resorts & Hotels, Türkiye, İspanya, Kanarya Adaları, Birleşik Krallık ve Avusturya’nın önde gelen tatil bölgelerinde bulunan 12 oteli markalandırmayı planladığını duyurdu. Faaliyetlerine Wyndham’ın çeşitli markaları altında devam edecek olan tesislerden ikisi Kuşadası ve Milas’ta bulunuyor.

2021’in Kasım ayında açılması beklenen oteller, faaliyetlerine Wyndham Grand Residences, Wyndham Residences, Wyndham, Ramada Residences by Wyndham ve Ramada Hotel & Suites by Wyndham markaları altında devam edecek ve ailelerin yanı sıra iş ve tatili bir arada yapma fırsatları arayan, uzun süreli konaklayan misafirler için üst, en üst ve orta segment konaklama seçenekleri sunacak.

Wyndham’ın Avrupa’da 300’den fazla otelin bulunduğu portföyü bu yeni eklenecek tesislerle daha da büyüyecek ve Türkiye’nin Ege kıyısı, İspanya’da Costa del Sol, okyanusun güzel adalarından Tenerife, İskoçya, İngiltere ve Avusturya Alpleri’nde saklı kalmış kır bölgeleri gibi gözde noktalarda yeni seçenekler sunacak.

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, “Büyüyen protföyümüze bu seçkin resort tesisleri eklemekten ve Avrupa genelinde hizmet verdiğimiz noktaları artırmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Bağımsız ve başarılı otel sahipleri ve işletmecilerinin bize güveninin devam ediyor olması, marka dönüştürme stratejimizin başarısını da ortaya koyuyor. Konaklama işletmelerinin, dünyanın franchise veren en büyük otel şirketine katılarak elde edebilecekleri destek ve marka bilinirliğinden faydalanmalarına yardımcı olma noktasında güçlü ve kanıtlanmış bir geçmişe sahibiz. Bu yolculuğa CLC World Resorts & Hotels ile birlikte çıkmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

CLC World, dünyanın en çok talep gören noktalarında ödüllü resort tesisler geliştirme alanında 30 yılı aşan bir tecrübeye sahip olan bir aile şirketi niteliği taşıyor. CLC World’un portföyündeki villalar, apartlar ve sütiler, lüks bir otelde bulabileceğiniz tüm tesis içi olanakları 1-3 arası yatak odasına sahip ve kendi evinizde bulabileceğiniz her şeyi barındıran geniş bir ev konseptiyle bir araya getirerek geleneksel otellerden ayrışıyor. Harika restoranlar, barlar, havuzlar, mağazalar ve çok sayıda tesis içi eğlence ise, misafirleri kendi evleri gibi hissecekleri bu alanlardan dışarı adım atmaya teşvik ediyor.

CLC World Resorts & Hotels Grup Genel Müdürü Patrick Ingram, “Wyndham’ın, olağanüstü büyüklüğü ve dağıtım ağının yanı sıra, misafirperverlik tutkusuna ve eşsiz desteğine büyük bir değer veriyoruz. Bu iş birliğimizden büyük bir memnuniyet duyuyoruz ve güzel resort ve otellerimizde daha da çok ziyaretçi ağırlayarak, harika bir misafir deneyimini Wyndham ile birlikte sağlamayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

Yeni açılışlarla ilgili bilgiler aşağıda sıralanıyor:

Türkiye

  • Wyndham Residences Kuşadası Golf & Spa, Ege Denizi kıyısında yeşillikler içindeki güzel bir bölgede yer alıyor. Resort tesisin tek, çift ve üç yatak odalı 410 adet modern apart ve villası, bunların yanı sıra bir kulüp binası da bulunan şampiyona sınıfı 18 delikli golf sahası, çok çeşitli yeme-içme seçenekleri, spa ve havuz gibi imkanları bulunuyor. Wyndham Residences Kuşadası Golf & Spa, yaslandığı yamaçta misafirlerine çeşitli konaklama imkanlarının yanı sıra çevresinin güzelliğinin manzarasını ve resort aktivitelerine kolay erişim imkanı sağlıyor. Hemen yakınındaki Kuşadası’nda ziyaretçilerin keşfedebilecekleri, yeme-içme olanaklarının ve canlı bir ortamın tadını çıkarabilecekleri mağazalar ve restoranlar bulunuyor.
  • Ege Denizi’nin turkuaz sularına bakan, plaj kenarında bir spa resort tesisi olan Ramada Residences by Wyndham Milas Bozbük’ün fonunu zeytinlikler ve çam ağaçlarıyla kaplı dağlar oluşturuyor. Ramada Residences by Wyndham Milas Bozbük’te bulunan 67 adet iki odalı apart, her biri Bozbük Koyu’nun manzarasına bakan balkonlarıyla dinlenmek için ideal bir seçenek oluşturuyor. Bu resort tesis aynı zamanda gözetmenlerin bulunduğu çocuk kulübüyle aile dostu bir özellik taşıyor. Ziyaretçiler, tesis içi restoranlarda sunulan taze ve yerel yemeklerin yanı sıra hemen yakınındaki Akbük’ün canlı yeme-içme mekanlarını da tecrübe edebilirler.

Birleşik Krallık

  • Wyndham Trenython Manor Cornwall, İngiltere’nin Cornish Rivierası’nda St. Austell Koyu’na bakan 97 dönümlük göz alıcı kır alanındaki bir konak içine kurulu. İngiltere’nin en iyi bilinen ziyaret noktalarından Eden Projesi ve Heligan’ın Kayıp Bahçeleri’ne yakın bir konumda bulunan bu malikane-otelde tek ve çift yatak odalı üst sınıf konaklama seçenekleri bulunuyor. Bu şık konağın İngiliz mirasıyla bezeli bahçelerinde kroket, okçuluk, orman içi oyun ve canlı hayatını gözlem alanları bulunuyor. Otelde 27 misafir odası, 32 kır evi, bar, Cornwall kıyılarının harika manzalarını sunan bir teras ve restoran yer alacak. Wyndham Trenython Manor Cornwall’da aynı zamanda aromaterapilerin sunulduğu bir spa, fitness süitlerinin yer aldığı bir dinlenme merkezi, 12 metrelik ısıtmalı kapalı havuz, sauna ve buhar odası bulunacak.
 
  • Wyndham Duchally Country Estate, Gleneagles yakınlarındaki Perthshire bölgesinde 1838 yılında inşa edilen ve 109 dönüm alana sahip bir malikane içinde yer alacak. İki ve üç yatak odalı 55 kır evinin bulunduğu bu butik otel, meşhur Ochill Tepeleri’ne yakın bir konuma sahip ve sunduğu dağ bisikleti turlarıyla İskoçya’da geçirilecek bir tatil için ideal bir yerleşke oluşturuyor. Tesiste bulunan ve zarif mutfağının kalitesi VisitScotland tarafından da tescillenen Monteaths Restaurant, yerel mahsuller üzerinde uzmanlaşıyor ve bir viski barıyla birlikte kendi özel üretim cin imalathanesini de barındırıyor. Otelde ısıtmalı kapalı havuzu, jakuzisi, buhar odası, saunası ve çocuk havuzu da bulunan bir wellness merkezi de yer alacak. 
 

İspanya

  • Yan yana konumlanan Wyndham Grand Residences Costa del Sol Mijas, Ramada Residences by Wyndham Costa del Sol Fuengirola, Ramada Hotels & Suites by Wyndham Costa del Sol Fuengirola ve Wyndham Residences Costa del Sol Mijas, 20’den fazla yüzme havuzu ve tesis içi restoranlar, fitness merkezi ve çok sayıda çocuk kulübü gibi olanaklarıyla astropikal bahçeler içinde yer alıyor. Tesislerde stüdyo, tek, çift ve üç yatak odalı apart seçenekleri olacak ve Costa del Sol’u ziyaret edecek farklı misafirlere uygun standard, premier, premier plus ve sublime signature tarzında apart ve villalar sunulacak. Wyndham Grand Residences Costa del Sol Mijas’ta bulunacak olan incelikle tasarlanmış 93 adet tek, çift ve üç yatak odalı apartlar, şık iç tasarımları ve açık planlı yaşam alanlarıyla konfor ve rahatlama arayanlar için bir sığınma limanı oluşturacak. Apartların bazılarının teraslarında dalma veya sıcak su havuzu da bulunacak. Yaslandığı yamaçtan denize bakan Wyndham Residences Costa del Sol Mijas’da 135 adet üst sınıf stüdyo, tek, çift ve üç yatak odalı apartlar, geniş bir güneşleme alanı ve misafirlere özel bahçeler yer alacak. Apartların bazılarının terasında sıcak su havuzu da blunacak. Orta segment konaklama seçeneklerinde ise Ramada Residences by Wyndham Costa del Sol Fuengirola’nın denize bakan 242 adet stüdyo, tek, çift ve üç odalı apart ve villaları, açık havuzlar, tenis kortu, çocuk kulübü ve oyun alanı bulunacak. Ramada Hotels & Suites by Wyndham Costa del Sol Fuengirola, deniz manzaralı 126 adet stüdyo, tek ve çift yatak odalı süit ve çok çeşitli olanaklar sunacak.

Kanarya Adaları

  • Yan yana konumlanan Wyndham Residences Tenerife Costa Adeje (89 adet tek, çift ve üç yatak odalı apartlar) ve Ramada Residences by Wyndham Tenerife Costa Adeje (181 adet stüdyo, tek, çift ve üç yatak odalı apartlar), Tenerife’nin güney kıyısındaki bir yamaca yaslanıyor. Bu resort tesis, misafirlerine modern tasarımlı odaların yanı sıra Atlas Okyanusu ve gözde kıyı şehri Playa de Las Americas’ın eşsiz manzaralarını sunuyor. Tesiste yerel tarifler ve farklı mutfaklardan lezzetlerin sunulduğu yeme-içme olanaklarının sanı sıra yetişkinler ve çocukların keyfini çıkarabileceği iki yüzme havuzu da bulunuyor. Tenerife’nin canlı gece hayatı ve çeşitli su sporu aktivitelerine sahip plajının yanı sıra Siam Parkı da tesislere kısa bir yürüme mesafesinde yer alıyor.
 
  • Wyndham Residences Tenerife Golf del Sur, etrafı palmiye ağaçlarıyla donatılmış havuzu, tropik bahçeleri ve çok çeşitli restoran ve aktiviteleriyle aileler için ideal bir tatil fırsatı sunuyor. Golf del Sur’un yeşil vahası içindeki 106 adet üst sınıf stüdyo, tek, çift ve üç odalı apart ve villasıyla Tenerife’deki bu aile dostu resort tesisin misafirleri, havuz kenarında dinlenmeyi, güneşin tadını çıkarmayı veya okyanusun sularına dalmayı tercih edebilirler. Tesisin havalimanına yakın olması da ziyaretçiler için erişim kolaylığı sağlıyor.

Avusturya

  • Ramada Residences by Wyndham Saalfelden, sıcak ve samimi iç tasarımı ile tablo gibi bir manzara içindeki konumuyla, kayak yapabilecekleri geleneksel bir kış tatili arayanlar için ideal bir seçenek oluşturuyor. 37 adet stüdyo, tek ve çift yatak odalı konaklama seçenekleri sunan bu otel, dünyaca tanınan pek çok kayak merkezine yakın konumuyla Avusturya Alpleri’ni keşfetmek isteyen ziyaretçiler için de ideal bir tercih. Tesis, yaz aylarında seyahat edenler için ise bisiklet, yürüyüş, balıkçılık ve kano gibi çeşitli ve heyecan verici açık hava aktiviteleri sunuyor.

Reklam
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam