Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Wyndham Hotels'ten " Travel Again" Kampanyası

Wyndham Hotels & Resorts, Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika (EMEA) bölgesinde yeniden ağırladığı misafirlere sunduğu seyahat fırsatlarını çeşitlendirmek amacıyla “Travel Again” (Yeniden Seyahat Et) adında bir promosyon kampanyası başlattı.

Wyndham Hotels'ten " Travel Again" Kampanyası

Wyndham Hotels & Resorts, Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika (EMEA) bölgesinde yeniden ağırladığı misafirlere sunduğu seyahat fırsatlarını çeşitlendirmek amacıyla “Travel Again” (Yeniden Seyahat Et) adında bir promosyon kampanyası başlattı.

Wyndham Hotels'ten
10 Ağustos 2020 - 15:46

1 Temmuz 2020 ile 31 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacak konaklamalarda geçerli olan kampanya, her bütçeye uygun otellerin yer aldığı geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Misafirler, rezervasyonu doğrudan wyndhamhotels.com üzerinden yapılan her konaklama bitiminde, ilerideki konaklamalarında kullanabilecekleri 3.000 Wyndham Rewards puanının da sahibi oluyor. Kampanyadan faydalanmak için 31 Aralık 2020 tarihine kadar rezervasyon yapılması yeterli oluyor.

Türkiye’de “Travel Again” promosyonuna katılan otellerden bazıları aşağıda sıralanıyor:

Karadeniz’in muhteşem doğasını keşfedin – Haziran 2020'de açılan 86 odalı La Quinta by Wyndham Giresun, deniz kenarındaki konumu, sunduğu muhteşem Karadeniz manzarası ve geniş imkanlarıyla hem iş, hem de tatil amaçlı ziyaretler açısından şık ve ideal bir seçenek oluşturuyor. Oda fiyatları 360 TL’den başlayan La Quinta by Wyndham Giresun, şehir merkezine yalnızca 3km mesafede, Ordu-Giresun Havalimanı’ndan kolayca ulaşılabilen bir konumda yer alıyor.

Tarih ve kültür yolculuğu – Selçukluların tarihi başkentinde bulunan Ramada Plaza by Wyndham Konya; Çatalhöyük, Kilistra Antik Kenti, Mevlana Müzesi, Kelebekler Vadisi ve tarihi Sille Köyü gibi bölgenin belli başlı ziyaret noktalarına kolay ulaşım imkanı sağlıyor. Modern bir tasarıma sahip olan Ramada Plaza by Wyndham Konya’nın , fiyatları 400 TL’den başlayan toplam 250 odası bulunuyor.

Anadolu Yakası’nda tazelenin- İstanbul’un yeni iş merkezi Altunizade’de bulunan Ramada by Wyndham İstanbul Asia, kentin iki yakasındaki ziyaret noktalarına kolayca erişim imkanının yanı sıra misafire özel bahçeleri bulunan Garden ve Garden Deluxe odalarında şehir merkezinde stresten uzak bir dinlenme fırsatı sunuyor. Ramada by Wyndham Istanbul Asia’da bulunan 80 odanın fiyatları 500 TL’den başlıyor.

Marmara kıyısındaki huzur –Şehir merkezine 7km, Kartepe Kayak Merkezi’ne 30km, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 70km mesafede bulunan TRYP by Wyndham İzmit, Kocaeli Başiskele’deki konumuyla bölgenin tarihi ve kültürel zenginliklerini kolayca keşfetme fırsatı sunuyor. TRYP by Wyndham İzmit’in, fiyatları 453 TL’den başlayan 150 odası bulunuyor.

İstanbul’u kolayca keşfedin - Ramada Encore By Wyndham Istanbul Basın Express, TEM otoyolu üzerindeki merkezi konumuyla misafirlerin İstanbul seyahatlerini en verimli şekilde değerlendirmesini sağlıyor. Mall of Istanbul’un hemen karşısında bulunan otelden, Sultanahmet bölgesi ve Galata Kulesi gibi kentin belli başlı turistik noktalarının yanı sıra İstanbul Havalimanı’na da kolayca ulaşılabiliyor. Ramada Encore By Wyndham Istanbul Basın Express’te oda fiyatları 428 TL’den başlıyor.

Hafta sonu huzur ve konfor için ideal tercihiniz –Ramada by Wyndham Tekirdağ, kentin ünlü limanı ve plajlarına yalnızca 3km, en büyük alışveriş merkezi Tekira’ya 5km mesafede bulunuyor. Misafirler, fiyatları 340 TL’den başlayan 129 odalı otele 48km mesafede bulunan sayısız üzüm bağını turlama ve yamaç paraşütü deneyimi yaşama fırsatını da elde ediyor.

EMEA’daki “Travel Again” fırsatları, Wyndham Hotels & Resorts’un misafirleri yeniden ağırlarken sunduğu diğer pek çok kazanıma ek olarak geliyor. Travel Again kampanyası kapsamındaki fırsatların haricinde, Wyndham Rewards üyeleri sadakat programına dahil herhangi bir otelde 10 Eylül’e kadar yapılacak iki veya daha fazla gece konaklamalar için 8 Eylül tarihine kadar rezervasyon yaparak 7.500 ek puan kazanma ve böylece ücretsiz bir gece konaklama imkanı yakalıyor. Wyndham Hotels & Resorts aynı zamanda Covid-19 ile mücadelenin ön saflarında yer alan temel hizmet görevlilerine özel olarak, 30 Eylül 2020 tarihine kadar rezervasyon yapıldığında dünya genelindeki tüm otellerinde yüzde 15 indirim sağlayan #GizliKahramanlar tarifesini uyguluyor. “EMEA’ya Tekrar Hoşgeldiniz Fırsatı” ise bu kampanyaya katılan oteller için 29 Eylül 2020 tarihinden önce yapılan tüm rezervasyonlarda yüzde 10’a kadar indirim sağlıyor.

Reklam
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam