Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Wyndham'ın Türkiye'deki otel sayısı 90'a ulaşıyor

95’e yakın ülkede bulunan yaklaşık 9 bin oteliyle dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’deki portföyüne 7 otel daha eklemeye ve böylece tesis sayısı bazında ülkedeki en büyük otel şirketi olma konumunu güçlendirmeye yönelik planlarını duyurdu.

Wyndham'ın Türkiye'deki otel sayısı 90'a ulaşıyor

95’e yakın ülkede bulunan yaklaşık 9 bin oteliyle dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’deki portföyüne 7 otel daha eklemeye ve böylece tesis sayısı bazında ülkedeki en büyük otel şirketi olma konumunu güçlendirmeye yönelik planlarını duyurdu.

Wyndham'ın Türkiye'deki otel sayısı 90'a ulaşıyor
26 Kasım 2021 - 09:10

İstanbul, Ankara, Kahramanmaraş, Milas, Kuşadası ve Adıyaman’da açılacak ve her ziyaretçiye yönelik konaklama seçenekleri sunacak olan bu oteller, Wyndham’ın Days Hotel by Wyndham, Ramada Encore by Wyndham ve Ramada by Wyndham markalarının Türkiye’deki portföyüne eklenecek ve otellerden ikisi, yakın zamanda açıklanan CLC World Resorts & Hotels iş birliği kapsamında Ramada Residences by Wyndham ve Wyndham Residences markalarına katılacak.

Yeni otellerin açılmasıyla birlikte Wyndham Hotels & Resorts’un Türkiye’deki otel sayısı 90’a ulaşmış olacak. Büyüme planları, bu açılışlara ek olarak 2022’nin başında açılması beklenen beş otel ile önümüzdeki yıl da ivmesini koruyacak.

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, “Türkiye dünyadaki beşinci büyük pazarımız konumunda yer alıyor ve Wyndham olarak büyümemiz açısından çok önemli bir ülke olmayı sürdürüyor. Geniş bir yelpazede sunduğumuz konaklama hizmetlerimiz her ziyaretçinin, ülkenin sunduğu tüm keşif imkanlarını değerlendirmesine olanak sağlıyor ve misafirlerin bölgede tercih edebilecekleri konaklama seçenekleri bu yeni açılışlarla daha da zenginleşmiş olacak. Türkiye’deki güçlü büyümemizi sürdürmeyi ve böylesine eşsiz ve güzel bir ülkede seyahati herkes için mümkün kılmaya devam etmeyi heyecanla bekliyoruz” dedi.

Wyndham’ın Türkiye’deki yeni açılışları arasında aşağıdakiler yer alıyor:

Days Hotel by Wyndham Ankara Çankaya

Ankara’nın kalbinde bu ay açılması beklenen otel, Days Hotel by Wyndham markası altında başkentte açılan ilk otel olma niteliği taşıyacak. Ankara’nın sembollerinden Atakule’ye yalnızca kısa bir yürüyüş mesafesinde bulunan otelin 54 misafir odası, bir restoranı, fitness merkezi ve sıcak bir atmosfere sahip bir toplantı odası bulunacak. Misafirler büyükelçiliklere, şehrin önde gelen alışveriş ve iş merkezlerine otelden yalnızca birkaç dakika içinde ulaşabilecek ve başkente seyahatlerinde Eymir Gölü çevresinde bir yürüyüş veya bir Anıtkabir ziyaretini de tecrübe edebilecekler.

Ramada Encore by Wyndham İstanbul Avcılar

Bu ay açılması beklenen 111 odalı bu otel, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’ne 15 dakikalık mesafede yer alıyor ve iş amaçlı seyahat edenler açısından ideal bir konaklama seçeneği sunuyor. Çağdaş bir tasarıma sahip olan otelin toplantı salonları, teras restoranı, spa, sauna ve fitness merkezi gibi zengin imkanları bulunuyor. İstanbul Havalimanı’na 50, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 71 kilometre mesafede bulunan otelden, yakındaki toplu taşıma merkezleri sayesinde İstanbul şehir merkezindeki ziyaret noktalarına da kolayca erişim sağlanabiliyor.

Ramada Encore by Wyndham İstanbul Maltepe

Gelecek ay açılması beklenen 174 odalı bu otel, Kadıköy ve Kartal arasında Marmara Denizi kıyısına yakın konumuyla, iş amaçlı seyahat edenler açısından hızla gelişen bu bölgede ideal bir seçenek sunuyor. Otel açıldığında, misafirler Dozze Café ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ndeki ünlü Xoom Spor Merkezi gibi olanaklara da kolayca ulaşabilecek.

Ramada by Wyndham Adıyaman

Bu güzel şehirde Wyndham’ın portföyüne eklenen ilk otel olma niteliği taşıyan ve şehir merkezine 5 kilometre mesafede bulunan Ramada by Wyndham Adıyaman’ın bu ay açılması bekleniyor. 118 odalı otelin modern iç tasarımı ve tesis içi restoran, lobi kafesi, iki toplantı odası ve bolca doğal ışık alan, şehirdeki en büyük balo salonlarından biri olan balo salonu gibi olanakları bulunuyor. Otel, Nemrut Dağı, Cendere Köprüsü, Pirin Ören Yeri, Adıyaman Ulu Cami ve Adıyaman Müzesi gibi ilin gezilecek noktalarına yakın bir konumda yer alıyor ve otele Adıyaman Havalimanı ile şehrin iş merkezi ve üniversitesinden de kolayca erişim sağlanabiliyor.

 Ramada by Wyndham Elbistan

Ziyaretçilerin bölgede en çok rağbet gösterdiği noktalardan birinde yer alan ve modern konaklama imkanları, misafirlerin yerel lezzetlerin tadına bakabileceği bir restoranı, fitness merkezi ve toplantı odaları gibi olanaklara sahip olan 86 odalı bu otelin önümüzdeki ay açılması bekleniyor. Misafirler, kentin Pınarbaşı, Ulu Cami, Uzun Çarşı ve Kapalı Çarşı gibi tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini de keşfedebilecekler. Otelden Kahramanmaraş şehir merkezine kolayca ulaşılabiliyor ve uçakla seyahat edenler Malatya ve Kahramanmaraş havalimanlarından yararlanabiliyor.

Wyndham Residences Kuşadası Golf & Spa

Ege Denizi kıyısında yeşillikler içindeki güzel bir bölgede yer alan bu resort tesisin tek, çift ve üç yatak odalı 410 adet modern apart ve villası, bunların yanı sıra bir kulüp binası da bulunan şampiyona sınıfı 18 delikli golf sahası, çok çeşitli yeme-içme seçenekleri, spa ve havuz gibi imkanları bulunuyor. Wyndham Residences Kuşadası Golf & Spa, yaslandığı yamaçta misafirlerine çeşitli konaklama imkanlarının yanı sıra çevresinin güzelliğinin manzarasını ve resort aktivitelerine kolay erişim imkanı sağlıyor. Hemen yakınındaki Kuşadası’nda ziyaretçilerin keşfedebilecekleri, yeme-içme olanaklarının ve canlı bir ortamın tadını çıkarabilecekleri mağazalar ve restoranlar bulunuyor.

Ramada Residences by Wyndham Milas Bozbük

Ege Denizi’nin turkuaz sularına bakan, plaj kenarındaki bu spa resort tesisin fonunu zeytinlikler ve çam ağaçlarıyla kaplı dağlar oluşturuyor. Ramada Residences by Wyndham Milas Bozbük’te bulunan 67 adet iki odalı apart, her biri Bozbük Koyu’nun manzarasına bakan balkonlarıyla dinlenmek için ideal bir seçenek oluşturuyor. Bu resort tesis aynı zamanda gözetmenlerin bulunduğu çocuk kulübüyle aile dostu bir özellik taşıyor. Ziyaretçiler, tesis içi restoranlarda sunulan taze ve yerel yemeklerin yanı sıra hemen yakınındaki Akbük’ün canlı yeme-içme mekanlarını da tecrübe edebilirler.


Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam