Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yeni Radisson Blu, Vadi İstanbul'da kapılarını açtı

Radisson Hotel Group bünyesinde yer alan ve hisseleri Nasdaq Stockholm borsasında işlem gören Radisson Hospitality AB, Istanbul’un gelişen merkezi Vadi İstanbul’da yeni bir Radisson Blu otelinin açıldığını duyurdu.

Yeni Radisson Blu, Vadi İstanbul'da kapılarını açtı

Radisson Hotel Group bünyesinde yer alan ve hisseleri Nasdaq Stockholm borsasında işlem gören Radisson Hospitality AB, Istanbul’un gelişen merkezi Vadi İstanbul’da yeni bir Radisson Blu otelinin açıldığını duyurdu.

Yeni Radisson Blu, Vadi İstanbul'da kapılarını açtı
18 Şubat 2019 - 14:32

İş ve dinlenme amaçlı konaklama tesislerini mükemmel bir şekilde kombine eden Radisson Blu Hotel, Istanbul’un yükselen yaşam ve ticaret bölgesi Vadistanbul’da yer alıyor.  
 
Doğu Avrupa, Rusya ve Türkiye Bölgesi Başkan Yardımcısı Michel Stalport şunları söyledi: Bu muhteşem otel ile, sektörün önde gelen uluslararası bir otel grubu olarak Türkiye’deki konumumuzu daha da güçlendiriyoruz. Bölgeye bir başka modern Radisson Blu oteli getirmekten, Artaş İnşaat, Evyap ve Invest İnşaat ortak girişimiyle gerçekleştirilen ve İstanbul’un en seçkin yatırımları arasında kabul edilen vizyoner Vadistanbul projesinde yer almaktan büyük gurur duyuyoruz.
 
Radisson Blu Hotel, Vadistanbul, şehir ve orman manzaralı rahatlatıcı bir ortamda 193 oda ve süit ile hizmet veriyor. Gün boyu açık restoranında yerel ürünlerle hazırlanan dünya lezzetleri sunulurken, Vadi Bistro Türkiye’de hareketli şehir yaşamının nabzını tutan bir deneyim vadediyor.
 
Radisson Blu Hotel, Vadistanbul Genel Müdürü Atakan Altuğ da şu yorumda bulundu: “Otelimizde misafirlerimizeiş ve tatil amaçlı konaklamayı mükemmel bir kombinasyonla sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Konferanslar ve etkinlikler için ideal olan bu destinasyonda misafirlerimiz spa merkezimizde rahatlayabilecek, otelin yanındaki heyecan verici alışveriş fırsatlarını değerlendirebilecek. Tüm misafirlerimize unutulmaz anlar yaşatmak için sabırsızlıkla bekliyoruz.”
 
Otelin yedi toplantı ve etkinlik mekanı arasında 1000 metrekare genişliğinde bir balo salonu ile 300 metrekareden fazla toplantı odası ve salonu bulunuyor. Otel, iki kişilik küçük bir toplantıdan 900 kişilik büyük organizasyonlara kadar iş ya da özel amaçlıher türlü etkinlik için İstanbul’un yükselen bölgesi Vadistanbul’da hizmet sunmaya hazır. En ileri teknolojilerle donatılmış, esnek kullanım sağlayan yedi modern toplantı mekanı ve bir balo salonu, doğal gün ışığı ve otelin deneyimli toplantı ve etkinlik koordinatörleri ile iş amaçlı seyahat eden konuklara başarılı ve unutulmaz toplantılar vaat ediliyor.
 
Otel, egzersiz rutinlerini aksatmak istemeyen misafirler için tam donanımlı bir spor salonu ve ayrıca Pilates dersleri sunuyor. 2.330 metrekarelik alana yayılan Spa merkezinde ısıtmalı havuz, Türk hamamı, buhar odası, saunanın yanı sıra çeşitli masaj ve terapilerin sunulduğu 5 masaj odası bulunuyor. Çocuk kulübü de ailelere ve genç konuklara unutulmaz anlar yaşatıyor.
 
Otel, şehrin önemli iş bölgelerinden Maslak’ta konumlanıyor. İstanbul’un büyük stadyumlarından Türk Telekom Arena ise otelin karşısında yer alıyor. Avrupa ile Asya’yı bağlayan TEM otoyoluna yakınlığından dolayı çok kolay erişim sunan otelden monoray ile Seyrantepe Metro İstasyonu’na da ulaşılabiliyor. Radisson Blue Hotel, Vadistanbul Atatürk Havalimanı’na 20km, Yeni İstanbul Havalimanı’na ise 30km mesafede bulunuyor.
 
Vadistanbul, doğrudan metro ağına bağlantı için özel olarak geliştirilen monoray sistemi ile şehrin modern ve dinamik bir rezidans projesi olup, Radisson Blue oteli de 20.000 kişinin çalışacağı bir iş merkezi, 270 mağaza ve dördüncü nesil bir AVM’ye ev sahipliği yapacak ana bulvarda konumlanıyor.

Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
  • Reklam